CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Tak boleh nak hadap menteri bodoh, team bebal, kementerian sengal' - Tular staff pejabat menteri luah rasa kiciwa di LinkedIn.Sanggup dihadap ke mahkamah

  [Copy link]
Post time 12-10-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 8-10-2022 04:00 AM
Member ak keje under miti ak tgk dia dah mcm macai..jawatan dia org atas la... Penat nya aK tgk di ...


Bf keje kat miti, weekend pun keje,tiap bulan outstation weekend, buat program konon padahal geng2 pompuan nak turun shopping.. nak bilik free & transport free rela buat program cuci surau & rumah anak yatim. Heols organiser kena paksa sbb bini bos suruh buat.Dah rupa bangla keje 7 hari.Baru 2 tahun kena transfer, ministry paling penat & teruk katanya..tunggu 3 tahun lg baru boleh tukar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 12-10-2022 05:49 PM
Bf keje kat miti, weekend pun keje,tiap bulan outstation weekend, buat program konon padahal geng2 ...

Hihihi yg program beli brooch memahal nak adiah kat committee tu kewwww
Member acik bokbalik bagi kat onggaji dia je padahal kemahen heshe bentang bajet nak beli brooch tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-10-2022 09:56 AM
Hihihi yg program beli brooch memahal nak adiah kat committee tu kewwww
Member acik bokbalik  ...


Yang beli brooch iola tak tau acik.hahaha.heols dok cite penat ngikut geng puspanita jahh tuh, sibuk nak buat program pasal nak guna bajet kementerian..bajet sendiri dah pulun habis awal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 12-10-2022 08:03 PM
Yang beli brooch iola tak tau acik.hahaha.heols dok cite penat ngikut geng puspanita jahh tuh, sib ...

Yerrrr geng yg sama lettewwww
Deyols siap buat baju fefeling kumpulan marhaban walaupun tak reti bezanji and takde sapa jemput deyols buat marhaban
Ramai tauuu geng deyols hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jom semua solat taubat, solat tahajud, solat hajat supaya Malaysia diperintah oleh PM yg fatonah
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-10-2022 12:56 PM
Yerrrr geng yg sama lettewwww
Deyols siap buat baju fefeling kumpulan marhaban walaupun tak reti b ...

Patutlah tobat kwn ni taknak buat program dgn gemg2 pompuan… banyaak songeh, apoo hiking pun nak fashion sedondon belaka.. nampak sgt staff gomen  
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2022 08:48 AM | Show all posts

well

uols pung tahu heshe macam mana keje kan

rena haron tu yang taguna
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2022 09:54 AM | Show all posts
tu la bila letak menteri yang takde kelulusan dlm bidang dorang ataupun lebih malang dapat menteri malas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2023 09:25 AM | Show all posts
sian Mat Sabu kena cuci taik peninggalan menteri PN..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 12-10-2022 05:49 PM
Bf keje kat miti, weekend pun keje,tiap bulan outstation weekend, buat program konon padahal geng2 ...

Adek dah kawen ke dgn bf keje gomen tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 09:40 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 8-10-2022 01:50 AM
Kat porem ni pun haderrrrr sister
Laki keja gomen gred ptd 48 jek tapi bini membongak serupa  ...

sapo tu acik gomen woiii...takat 48 jah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 20-1-2023 09:40 AM
sapo tu acik gomen woiii...takat 48 jah...

Dia dah masuk gua chuolz... maybe sheols tak reply dah


sbb dah kantoi sheols BFF till jannah scammer aka pelacor forum cari  NORAIDIL06...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2023 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
@seribulan dulu sheols BFF u kan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:09 AM GMT+8 , Processed in 0.102828 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list