CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Highflyer19

[Tempatan] Lelaki P. Pinang hensem, setia, penyayang jadi bualan ‘panas’ netizen

  [Copy link]
Post time 6-10-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex aku org penang. Puikkk. Menyesal kenal dia. Toksik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-10-2022 10:12 PM
Pak Lah
Bang non pm tepi forever
Dr MAZA

Mat syabu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:05 PM | Show all posts
Ghapla jingga
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 6-10-2022 05:54 PM
Nahhhhhh

Hensem & budiman sangat ni
Ni kalu sesat masuk kampung bunian kan jadi rebutan puteri2 bunian sampai berlaku pertumpahan darah sebab tahap hensem dia out of this world




.....NOT!
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Like my leng zhai hahaha manis jer brcakap..aha
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 6-10-2022 11:18 PM
Hensem & budiman sangat ni
Ni kalu sesat masuk kampung bunian kan jadi rebutan puteri2 bunian samp ...

Panglima jalal & panglima parin sedia membantu
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 6-10-2022 05:54 PM
Nahhhhhh

Hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 6-10-2022 05:06 PM
penang ni ramai mamak..penah tengok tak kote mamak?

Muakakakaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 04:08 AM | Show all posts
Ntahlah aku mcm tak percaya sgttt. Klu mcm shanaz tu ye nmpk hensem klu takde jambang taliban tu tp klu nak kata lelaki penang setia penyayang semua tu hermmm rasanya sukarrr utk dipercayaii
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
hmm ade juga yg jenis suka cakap kuat n panas baran. tp diorg ni mmg kalau ht lelaki ramai anak mak. ada dpt mak mentua yg ok syukurla kalau jenis hat toxic tu mmg merana la sbb mmg hat lelaki jenis ngikut je jd toxic sama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 05:18 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 6-10-2022 07:58 PM
ni rhoper macam jenglot... baik kahwin dengan jenglot jah a tak gittu... jenglot pun setia... seti ...

hahah                  

Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 6-10-2022 10:01 PM
Ankel Razis ismail.

Yg ni betul handsome & setia
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Camne borak borak dgn org sana ya ..dulu member kat u peneng..hingaq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.095741 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list