CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Politik] Shahrizat kecewa kurang wanita dalam politik

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 01:33 PM | Show all posts
lembu2 duk kondo tu apa khabar kak jat ? sihat ke deme2 tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 01:41 PM | Show all posts
Edited by rashiman at 5-10-2022 01:42 PM
Kak-Rohana replied at 5-10-2022 01:32 PM
....Antaranya ialah dana RM9.76 juta yang didakwa digunakan untuk membeli dua unit kediaman di One Menerung Residence oleh defendan keenam iaitu National Meat & Livestock Corp....

itu yg dimaksudkan , menggunakan sebahagian dari pinjaman untuk pelaburan2 lain yg tiada kaitan dengan NFC seperti membeli beberapa unit Kondo untuk mendapat pulangan untuk membayar faedah pinjaman. bisnes man memang kena berfikiran macam tu....rolling dulu sementara duit itu belum digunakan sepenuhnya untuk projek.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
rashiman replied at 5-10-2022 01:41 PM
itu yg dimaksudkan , menggunakan sebahagian dari pinjaman untuk pelaburan2 lain yg tiada kaitan den ...

So.. daging lembu solve the problem or not?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:54 PM | Show all posts
aku kecewa kurang wanita berbuah dada besar dalam politik

Comments

Maaf Ipan.. ada report.  Post time 6-10-2022 12:29 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 01:55 PM | Show all posts
Kak-Rohana replied at 5-10-2022 01:45 PM
So.. daging lembu solve the problem or not?

Projek ini boleh diteruskan.....terganggu oleh gara2 hasutan oleh pihak yg lebih mengutamakan kepentingan politik.


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:01 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-10-2022 01:33 PM
lembu2 duk kondo tu apa khabar kak jat ? sihat ke deme2 tu?

kitty takleh lawan puting lembu kak ijat kita...


Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:05 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-10-2022 01:33 PM
lembu2 duk kondo tu apa khabar kak jat ? sihat ke deme2 tu?

antara hasutan2 terbaik oleh rafiji....yg berjaya memperdaya rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 5-10-2022 02:01 PM
kitty takleh lawan puting lembu kak ijat kita...

Amboiii, laju ang.. ini kah ciri2 idaman puting ipan?

Cukup pajangnya, sedang2 size nya, pink2 kalernye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
rashiman replied at 5-10-2022 02:05 PM
antara hasutan2 terbaik oleh rafiji....yg berjaya memperdaya rakyat

Kim salam dijek

Idop lg ke dah bersalin kulit
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:33 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 5-10-2022 02:17 PM
Amboiii, laju ang.. ini kah ciri2 idaman puting ipan?

Cukup pajangnya, sedang2 size nya, pink2 ka ...

kalau di tarik2 puting nya...boleh minum susu fresh...

puting kitty boleh tarik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Meatwork ada lagi ke?
Teringat dedolu zaman 2005 kot dok pergi makan situ

Walaupun penuh dengan kontroversi kerasukan lembu
Pada macik
Kak Jat ni baik
Ini pendapat peribadi macik lah

Kalau bab makan duit tu haruslah dikeji
Ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:36 PM | Show all posts
rashiman replied at 5-10-2022 01:41 PM
itu yg dimaksudkan , menggunakan sebahagian dari pinjaman untuk pelaburan2 lain yg tiada kaitan den ...

rolling duit ofis boleh letak property nama individu kah?

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 05:50 PM | Show all posts
kak jat tak masuk penjara eh kes lembu dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 08:33 PM | Show all posts
Aku tak kisah ramai menteri dari kalangan wanita. Tapi cabaran utama adalah utk hapuskan menteri dan ahli politik dinosaur yang tak sedar diri.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rashiman replied at 5-10-2022 12:50 PM
Dia x ada kes mahkamah pun ..

Tp laki dia ada kes sbb guna duit lembu beli kondo. Anak beranak jadi bos2 lembu gaji berpuluh ribu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sheols tak bertanding ke?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-10-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 5-10-2022 08:41 PM
Tp laki dia ada kes sbb guna duit lembu beli kondo. Anak beranak jadi bos2 lembu gaji berpuluh rib ...

Ada ke kes mahkamah pasal guna duit lembu beli kondo..?

Syarikat NFCorp milik keluarga, jadi apa salahnya anak beranak sama2 uruskan syarikat milik keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gangerina replied at 5-10-2022 03:36 PM
rolling duit ofis boleh letak property nama individu kah?
Antaranya ialah dana RM9.76 juta yang didakwa digunakan untuk membeli dua unit kediaman di One Menerung Residence oleh defendan keenam iaitu National Meat & Livestock Corp


Syarikat & ofis milik keluarga, letak property atas nama syarikat.
Beli kondo rm9.76 juta drpd rm250 juta, tak sampai 4% digunakan utk pelaburan dlm hartanah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo cerdik bab sekau je bt pe.. kes lembu duk condo pe citer ye .
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah tak pe la kau sorang je la bunga dekat situ. Jadi penghias dan penyeri. Aaaahhh gitew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:57 AM GMT+8 , Processed in 0.107369 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list