CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

Catwalk dengan rokok,ludah atas pentas,Haji Noh tunjuk jari tengah pula.Netizen tanya apa nak jadi

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 03:07 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 5-10-2022 11:31 AM
aku tak sure sama ada netz yg peghak atau mcm mana.

sebab kalau ikutkan si noho ni memang gitu la  ...

masa iols pergi gig zaman2 carburator dung, butterfingers dulu takda pun buat perangai cam noh tu..ok je..paling kuat pun depa dive kat audience je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 5-10-2022 03:07 PM
masa iols pergi gig zaman2 carburator dung, butterfingers dulu takda pun buat perangai cam noh tu. ...

Kannn. Tapi Emmet, Loque, Kadak semu educated belajar tinggi. Memang takdelah nak buat benda jijik tak bertamadun ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 4-10-2022 04:26 PM
Nina really dodge a bullet. Jijik la dia ni

Personaliti dia begini la yang bikin si Nina tu jatuh cinta in the first placeeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 5-10-2022 03:31 AM
aku tak sure sama ada netz yg peghak atau mcm mana.

sebab kalau ikutkan si noho ni memang gitu la  ...

Ntahnya. Siap kata huntong Nina cerai dengan Noh. Padahal personaliti Noh yang takda kaver2 sekarang ni la yang si Nina tu cinta gila2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:30 PM | Show all posts
Penat sangat hidup berpura-pura, nasib lelaki kalau tak pakai purdah dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila isim ka dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
masuk lagi thread ni...

nampak busuk...kepam..cam tingtong pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila Haji x mabrur mcm tu lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 06:15 PM | Show all posts
caprut replied at 5-10-2022 01:24 PM
Sembang la ko. Kena sidai dkt klinik keshatan pon ko komplen. Ada hati nk ckp prnagai mcm noh tu e ...

ehh bila pulak aku kena sidai kat klinik?
bila pulak aku cakap perangai noh tu elok???


aku cakap jangan salahkan dia bercerai dia jadi lagu tu sebab dia memang perangai gitu dari dulu

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:17 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 5-10-2022 03:07 PM
masa iols pergi gig zaman2 carburator dung, butterfingers dulu takda pun buat perangai cam noh tu. ...

Kalau zaman butters dgn carburetor dung tu maknanya lama sgt tu. masa tu hujan ada EP jabaru zaman myspace
belum zaman fb tiktok

masa tu tak ramai ngeship hujan mcm now
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:18 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 5-10-2022 03:59 PM
Ntahnya. Siap kata huntong Nina cerai dengan Noh. Padahal personaliti Noh yang takda kaver2 sekara ...

betul tu. rockstar + badboy kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:28 PM | Show all posts
Tu la diri nya yg sebenar. Kawen nga; Ms Nina kena ikut rentak keluarga millionair...ni dia rebel la ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 5-10-2022 06:17 PM
Kalau zaman butters dgn carburetor dung tu maknanya lama sgt tu. masa tu hujan ada EP jabaru zaman ...

Iols old timer dik..yg buat hal pelik2 ni bebudak tak cukup akal je..kami dulu buas jugak tapi bukan biadap mcm noh ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dia shock sebab karen
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu zaman tok mad... masa tu artis menikus nak buat hal... takot kena gam
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 06:58 PM | Show all posts
ayor liorrr (diludah)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 07:09 PM | Show all posts
jijikkkkknye jantan ni...dh la nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
M gng berapi
Lama pendamm
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 5-10-2022 03:57 PM
Personaliti dia begini la yang bikin si Nina tu jatuh cinta in the first placeeee

Mgkin. Tp lama2 pasanagan pon bosan dia je kena kluarkan semua. Badboy sekali sekala atau dlm imaginasi seronok la
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 5-10-2022 06:15 PM
ehh bila pulak aku kena sidai kat klinik?
bila pulak aku cakap perangai noh tu elok???


Ko yg ckp bdk skrg peghak mcm tak tahu prangai noh tu mcm mana. Noh tu bkn bdk kecik boleh buat suka2 nk ludah.  So, kalau ko pergj konsert ada noh, noh tibe2 nk ludah dkt ko , ko okay jela?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:46 AM GMT+8 , Processed in 0.909487 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list