CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh confirm Jin bts enlist military 13 dec 2022 ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Saper yg follow kes Kris Wu ni? Cer explain.. sbb sis malas nk baca kes dia.. tau dia ex EXO jer.. lama gak 13 tahun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 26-11-2022 11:29 AM
ibugarang replied at 26-11-2022 09:05 AM
Saper yg follow kes Kris Wu ni? Cer explain.. sbb sis malas nk baca kes dia.. tau dia ex EXO jer.. l ...


3 jenayah uols. Rape, sexual assault, tax evasion


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-11-2022 11:28 AM
3 jenayah uols. Rape, sexual assault, tax evasion

Tq sis!! Aiyoo nama dh bsr tapi buat perangai.. dh la org kenal dia as ex EXO..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ibugarang replied at 24-11-2022 07:58 AM
Uols dh dgr ke voice recording CEO Hook tu? Tak padan dengan betina beria kau sumpah LSG nk bunuh di ...

Dah,jahat giler
Kalau nk baca lanjut jom masuk tred the law cafe,i ada tepek bukti2 yg dispatch reveal
Makin menarik kes ni
Bkn takat songlap duit seunggi,mcm2 lg kes
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 26-11-2022 02:31 PM
Dah,jahat giler
Kalau nk baca lanjut jom masuk tred the law cafe,i ada tepek bukti2 yg dispatch re ...

Sis nk link boleh ka? nanti iols baca..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ibugarang replied at 26-11-2022 03:08 PM
Sis nk link boleh ka?  nanti iols baca..

Alamak,tak reti tepek link
Ibugarang,masuk trid asian latin cari drama the law cafe kbs
Kt situ penuh info dispatch
Atau follow ig indon fans jangandifollowkanghalu
Ig tu dah serupa ig polis dah,hahhahahah
Dasyat derang punya siasatan,siap ada bukti
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mode,i boleh dpt kacang tak,huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ibugarang replied at 26-11-2022 03:08 PM
Sis nk link boleh ka?  nanti iols baca..

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5045608&extra=page%3D
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ibugarang replied at 26-11-2022 03:08 PM
Sis nk link boleh ka?  nanti iols baca..

Sorry terReport comment
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ibugarang replied at 26-11-2022 02:28 PM
Tq sis!! Aiyoo nama dh bsr tapi buat perangai.. dh la org kenal dia as ex EXO..

haha, sebab dia nama besar la dia berani uols. Tapi China ni jangan main2 la kalau bab tax evasion, yg tu memang boleh trigger crime yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:21 PM
Nana ni ade aura bad bitch hahahaha

Han so hee pn

Han soo hee tu so shantekkkk OK dalam twotm tu.. Walaupon dia pelakor dalam cite tu...iols ttp suka.. SHK pon iols rasa tak secantik soo hee ni Masa muncul
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 28-11-2022 12:08 AM
Han soo hee tu so shantekkkk OK dalam twotm tu.. Walaupon dia pelakor dalam cite tu...iols ttp suk ...

Haaa gitu hahahaha
Die cntik sis..
Tros jadi lead heroin pastu

Tp mulut die tu cm terjuih sket
Ntah la nk ckp cmne
Hahahaha
Tp mmg die cantik


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-11-2022 11:28 AM
3 jenayah uols. Rape, sexual assault, tax evasion

Woooo
Sia2 cipta fame ko ke jel jgk

Bakalan jadi bf idaman ke nti dlm jel..

Rapist biar la mereput
Padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 26-11-2022 03:17 PM
Alamak,tak reti tepek link
Ibugarang,masuk trid asian latin cari drama the law cafe kbs
Kt situ pe ...

Ha3! Tak pe tak pe nanti iols cari time free.. tq..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 28-11-2022 12:08 AM
Han soo hee tu so shantekkkk OK dalam twotm tu.. Walaupon dia pelakor dalam cite tu...iols ttp suk ...

Masa pestime tgk dia berlakon macam wah cntiknya dia..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka 2D 1N ambik org baru join dorang,’ingat mmg reserve yg tue untuk Ravi lepas abis military.. Seon Ho gak tapi org yg berbeza, tapi tak penah tahu Yoo Seon Ho maybe boleh la tgk dia mcam maner dlm tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:01 PM GMT+8 , Processed in 0.161305 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list