CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
 Author| Post time 3-10-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:49 PM
Kahi  pn i igt sbb tua kn sket

Dah nikah kn die

dah, kahi & jungah both dah nikah & beranak dah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:48 PM
Tanpa makeup marhen nye muka jennie ye

sebab dah selalu makeup kan, nampak kusam sikit bila takde makeup
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 04:46 PM
Pmy tu heroin healer uols
Ratu plastick segeri,huhuhu
Di gosipkan dgn pakseojonnnaas

park min young ke..laa nampak suci je muka
iols suka tengok dia senyum comel gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 04:48 PM
sori uols, terbiasa pakai shortform dah sebelum ni

takpe iols baca paham sikit2 jugak..gigih kan nak baca gosip artis korea

iols tak layan sangat kpop tp minat tgk kdrama so kenal la sikit2 yang popular tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 3-10-2022 06:41 PM
park min young ke..laa nampak suci je muka
iols suka tengok dia senyum comel gitu

Betul tu uols
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tuttt replied at 3-10-2022 05:46 PM
Uihhh yeke. Teringat dedulu dia dgn yoona rasa macam sesuai sgt di mata i

Kan,sepadan sgt
Yg ni ker nak padan muker jer
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:29 PM
cinta itu buta kekdahnya

Itula..terbukti sudah lsg ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:33 PM
bukan pelakon, just idol. Haah, yg dari produce48 tu

Ooo. Tau tau..yg mng 1st kan..iols ada tengok
Num 2 sakura
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:36 PM
setakat ni yg stay sokong LSG ni memang fans hardcore pastu public yg tak kesah pasal personal lif ...

Yer,iols layan juga la kshow& law cafe drama baru dia..rating tinggi juga
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:51 PM
sebab dah selalu makeup kan, nampak kusam sikit bila takde makeup

Tula
Mmg kusam btol tu hehe

Tp die ngn v mcm ok jgk
Same2 cute
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:51 PM
tapi UEE tu i kesian jugak kadang. Sebab member dia yg lain memang publicly tunjuk yg dorang tak s ...

Kesian nye uee
Bkn slh die pn ke die bayo cameraman lol

Maybe sbb die femes dr yg Iain la kot
Tp air muka si uee tu sedih lah

Mase pg family outing pn kene bash sbb die beli breakfast
Zaman tu family outing lahh hahah
Iols suke
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:31 PM
Kan,dah mabuk cinta sgt kot lsg
Belas tahun bina karier dan nama,gitew ja bekalan hancur

Dahla sane klo kne cancel  mmg Berkubur la

Heroin H cha cha je yg mampu un cancel kn diri
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 07:53 PM
Dahla sane klo kne cancel  mmg Berkubur la

Heroin H cha cha je yg mampu un cancel kn diri

Tula.sgt kaya giler,sapa yg tamau
Untung la sapa dpt dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:02 PM | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 07:24 PM
Ooo. Tau tau..yg mng 1st kan..iols ada tengok
Num 2 sakura

iya uols, tapi katanya ranking season tu banyak yg tak legit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:03 PM | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 08:05 PM
piahsemah replied at 3-10-2022 07:25 PM
Yer,iols layan juga la kshow& law cafe drama baru dia..rating tinggi juga

okay ke cerita dia? i tak sempat lagi nak tengok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:03 PM | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 07:49 PM
Tula
Mmg kusam btol tu hehe

sebenarnya ada je among fans dorang yg memang sokong dua ni daripada dulu lagi sebab both visually pleasing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 08:04 PM | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 07:51 PM
Kesian nye uee
Bkn slh die pn ke die bayo cameraman lol

weh kenapa bash pulak? salah ke dia beli breakfast

haah yg pasal cameraman tu memang bukan salah dia, dah company dia yg  push UEE as their center, takkan la nak focus dekat member lain yg bukan centre
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 08:04 PM
weh kenapa bash pulak? salah ke dia beli breakfast

haah yg pasal cameraman tu memang bukan sa ...

Family outing guest kene masak
Pastu dieorg ckp uee x hormat lee hyori la
Ntah i tgok bese je

Die ramai haters kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:23 PM | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 08:19 PM
Family outing guest kene masak
Pastu dieorg ckp uee x hormat lee hyori la
Ntah i tgok bese je

ooo, knetz ni memang suka nitpick kadang. ada je benda tak kena
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 08:23 PM | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 07:53 PM
Dahla sane klo kne cancel  mmg Berkubur la

Heroin H cha cha je yg mampu un cancel kn diri

tu ah, kim sun ho tu dahsyat gak fanbase dia. Masih lagi mampu buat comeback
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.146806 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list