CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:15 PM
itu cinta tidak direstui satu korea uols

yg bapak pompuan tu memang tak kena tangkap ke?

Pak tirinya scamer tu tatau kena tgkp kedak
Pak betul kena penjara kjp jer
Mcm mana la lsg ni boleh involve dlm family ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:25 PM
Nana tu memang dari dulu aura dia gitu. Dia kan asalnya penyayi kpop. Tapi even dalam group dia, d ...

Bgs nye siap ade dua party
Sape agknye yg gadoh tu ye hahahaha

I after school suke uee je
Tp die pn kurus gile skang.
Tgok die dlm rancangan ape tu yg dok sorang2 tu.
Bosan jgk kehidupan seorg actress..

Nana diakui mmg cntik
Mcm muka japan2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:26 PM
Up to date nye uols hahaha
Iols x cara dah kpop baru2 ni semua


huhu, i masih dalam fasa rajin lagi uols nak folo benda alah ni.

haah, jungkook memang helok. Cuma dia suka bertatu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:27 PM
Pak tirinya scamer tu tatau kena tgkp kedak
Pak betul kena penjara kjp jer
Mcm mana la lsg ni bole ...

cinta itu buta kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:26 PM
eh, Brave iols elok je ni.

Cuba update, takpon u tutup pastu bukak balik

Gitu ke
Mmg lame x update ni hahah
Ok tqq
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:23 PM
ada yg baca pasal Jang Wonyoung? mula2 org speku dia anak org kaya, tapi baru2 ni org dok soksek yg  ...

Dia pelakon ker
Nama mcm idol produce 48
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:19 PM
Aiyo

Korean pn penuh ngn scammer ye

Kan,dah mabuk cinta sgt kot lsg
Belas tahun bina karier dan nama,gitew ja bekalan hancur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:28 PM
Bgs nye siap ade dua party
Sape agknye yg gadoh tu ye hahahaha


eh uols, I google balik and I salah member

Nana yg gadoh dengan UEE pastu yg buat 2 birthday tu Jungah.

Ampun uols, nanti I edit
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:29 PM
Dia pelakon ker
Nama mcm idol produce 48

bukan pelakon, just idol. Haah, yg dari produce48 tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:31 PM
Kan,dah mabuk cinta sgt kot lsg
Belas tahun bina karier dan nama,gitew ja bekalan hancur


setakat ni yg stay sokong LSG ni memang fans hardcore pastu public yg tak kesah pasal personal life dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:18 PM
ada yg nak i spoonfeed ke gambar V & Jennie yg leak tu?

Naaakkk...banyak i tgok kt tumblr je jennie and v, tp sbb tumblr byk sgt rambling nye pening i. Jadi mmg betulla dorg berdua berkencan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Thecatnextdoor replied at 3-10-2022 05:37 PM
Naaakkk...banyak i tgok kt tumblr je jennie and v, tp sbb tumblr byk sgt rambling nye pening i. Ja ...

supposedly yes, tapi tu la neither YG nor HYBE is speaking up about this matter so org pon lebih percaya yg they’re real
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:28 PM
huhu, i masih dalam fasa rajin lagi uols nak folo benda alah ni.

haah, jungkook memang helok. Cum ...

Dulu2 i pn rajin haha
Skang xsempat dah

Kn
Napela dieorg suke bertato
Nampk kotor klo byk2..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:01 PM
Iols tak puas hati lee seung gi with ank scamer
Hadir✔️

Uihhh yeke. Teringat dedulu dia dgn yoona rasa macam sesuai sgt di mata i
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 05:48 PM

V x Jennie







ni je gambar yg i ada. Kalau i jumpa yg baru lagi, nanti i update
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:32 PM
eh uols, I google balik and I salah member

Nana yg gadoh dengan UEE pastu yg buat 2 birthday  ...

Wow uee n nana
Make sense lah sbb dua org ni je yg femes sket

Baik nye jungah lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 3-10-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:47 PM
Wow uee n nana
Make sense lah sbb dua org ni je yg femes sket


haah jungah tu macam mak2 sikit. I lagi suka dia as a leader banding dengan Kahi
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:46 PM
V x Jennie



Tanpa makeup marhen nye muka jennie ye
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:48 PM
haah jungah tu macam mak2 sikit. I lagi suka dia as a leader banding dengan Kahi

Kahi  pn i igt sbb tua kn sket

Dah nikah kn die
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:47 PM
Wow uee n nana
Make sense lah sbb dua org ni je yg femes sket


tapi UEE tu i kesian jugak kadang. Sebab member dia yg lain memang publicly tunjuk yg dorang tak suka UEE.

Contohnya Raina, dia pernah cakap on tv yg dia nyampah bila tengok muka UEE keluar setiap kali diorang perform sebab the camera is always on her
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.152148 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list