CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: heythere123

All About Artis Korea

  [Copy link]
 Author| Post time 3-10-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts


Nana/ Im Jin Ah dah bertatu satu badan uols. Berani mati gak la sebab koreans ni pandang tattoo as a taboo lagi.

Han So Hee pon siap buang tatu dia sebelum dia mendonia. Kalau tak, lengan dia tu penuh jugak dengan tatu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 02:51 PM
@Thecatnextdoor

Yyeayyyy hi3
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Thecatnextdoor replied at 3-10-2022 04:56 PM
Yyeayyyy hi3

silakan tambah apa yg patut
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak puas hati lee seung gi with ank scamer
Hadir✔️
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:01 PM
Iols tak puas hati lee seung gi with ank scamer
Hadir✔️

itu cinta tidak direstui satu korea uols

yg bapak pompuan tu memang tak kena tangkap ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 03:41 PM
aci tak kalau i nak compare dengan Freezia sebab both influencer dari youtube. Tapi dia tak nampak ...

Ni yg kantoi pakai fufu tu kn

Ni nmpk bimbo sket
Ntah nape i rase freezia ni cm berlagak je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ada yg nak i spoonfeed ke gambar V & Jennie yg leak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:18 PM | Show all posts
hadir mencemar duli..hahaha
PMY muka mmg plastic habis
sayang nya sbb skang makin nampak pelik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 05:19 PM | Show all posts
btw i ship PSJ dgn Kim Ji Won heroin dia dlm ffmy
comel ah dorg dua tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
piahsemah replied at 3-10-2022 05:01 PM
Iols tak puas hati lee seung gi with ank scamer
Hadir✔️

Aiyo

Korean pn penuh ngn scammer ye
Igtkn msia je scammer mendunia lol

Agknye skang musim scammer mendunia all around the world
Kt mane2 dobi dobi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:17 PM
Ni yg kantoi pakai fufu tu kn

Ni nmpk bimbo sket

iyer, yg itu la

i boleh cakap yg freezia tu nampak try hard nak jadi Jennie. Sebenarnya dia tak perlu pon tiru Jennie sebab rupa dia pon takde la hauk sangat, cuma kena polish sikit branding & pembawaan tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:20 PM | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 08:56 AM
Nana/ Im Jin Ah dah bertatu satu badan uols. Berani mati gak la sebab koreans ni pandang tattoo as ...

mati2 i ingat ni fake tattoos je masa gmbr ni keluar
rupanya real tattoos
motif sheols tattoo satu badan bersepah gini
sayangnya, dah la muka lawo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 3-10-2022 05:19 PM
btw i ship PSJ dgn Kim Ji Won heroin dia dlm ffmy
comel ah dorg dua tu haha

haah comel & dorang tak try hard pon nak ride on the fame for being a couple in that drama. I mean, takde la sibuk nak acah macam couple in real life
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
rhea85 replied at 3-10-2022 05:20 PM
mati2 i ingat ni fake tattoos je masa gmbr ni keluar
rupanya real tattoos
motif sheols tattoo satu ...

tak tahu uols, nak mencuba benda baru katanya. Memang berani mati la jugak apa yg Nana ni buat.

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 04:56 PM
Nana/ Im Jin Ah dah bertatu satu badan uols. Berani mati gak la sebab koreans ni pandang tattoo as ...

Nana ni ade aura bad bitch hahahaha

Han so hee pn
Maybe sbb twotm kot
Mcm perempuan jahat
Tp lawa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ada yg baca pasal Jang Wonyoung? mula2 org speku dia anak org kaya, tapi baru2 ni org dok soksek yg dia bukan asal anak orka pon

tapi i tak tahu mana satu yg lagi sahih sebab belum cari lagi pasal benda ni. Tapi if ada yg tahu, boleh share
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf ot nie
Nape brave iols kuar iklan plk nie
Nk bace gosip korea pn xsenang hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 3-10-2022 05:35 PM
missyL replied at 3-10-2022 05:21 PM
Nana ni ade aura bad bitch hahahaha

Han so hee pn


Nana tu memang dari dulu aura dia gitu. Dia kan asalnya penyayi kpop. Tapi even dalam group dia, dia ni kira baik la jugak sebab dia jenis yg okay je dengan semua member kecuali UEE

Katanya dia gadoh dengan UEE sampai Jungah (member group tu) buat birthday 2 kali untuk make sure both Nana & UEE boleh attend.

I salah info tadi, i ingat Nana yg buat, rupanya Nana yg gadoh. Sori uols. Tapi I masih ada soft spot dekat dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 05:23 PM
ada yg baca pasal Jang Wonyoung? mula2 org speku dia anak org kaya, tapi baru2 ni org dok soksek yg  ...

Up to date nye uols hahaha
Iols x cara dah kpop baru2 ni semua

Bts pn baru knl sbb bby i suke dgr lagu dynamite tu hahahaha

Jungkook ensem lol

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 3-10-2022 05:24 PM
Maaf ot nie
Nape brave iols kuar iklan plk nie
Nk bace gosip korea pn xsenang hahahaha

eh, Brave iols elok je ni.

Cuba update, takpon u tutup pastu bukak balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:24 PM GMT+8 , Processed in 0.140422 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list