CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Highflyer19

[Dunia] Mata wang Dinar Kuwait paling mahal di dunia - 1 Dinar Kuwait bersamaan AS$3.22 dan RM14.96

  [Copy link]
Post time 1-10-2022 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 1-10-2022 09:01 AM
Woww.. keje apa?

Aircraft technician kat kuwait airlines.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 1-10-2022 01:02 AM
Ramai tak msians p keja sana
Untunglah kann

Kuwait ni kebanyakannya offer single package.. meaning takleh bawak family keje sana...

Kalo saudi, qatar, dubai, abu dhabi byk dapat family package, meaning anak2 ditanggung International school & perubatan sampai umur 18... ada bini dapat elaun
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:46 AM | Show all posts
Well...Kuwait is a rich country. One of the best in the world also.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 11:46 AM | Show all posts
Well...Kuwait is a rich country. One of the best in the world also.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 02:22 PM | Show all posts
kalau expat gaji besor ok lah..htr duit balek Msia berganda....
kalau gaji x seberapa ..brg mahal, dok dendiam sini..
Jordan pun kos tinggi, Mesir murah sikit ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik…negara Islam plng tinggi nilai wangnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
pakcik haku pernah keje Kuwait awal taun 2000 hingga 2008 cmtu kot, dulu die mmg susah giler family Ayah haku mmg pandang rendah kat die sbb susah n introvert pastu fly g Kuwait company antar g sana bhg tractor g beso2 tu mungkin time tu Kuwait tgh bz nk Naik bangunan tinggi2 kot

dlm family Ayah haku, Ayah haku n kami sefamily byk tlg die, bini n ank2 die kat cnie...pakcik haku g sorg je jd family kat cnie kamiorg yg Jaga pastu kalo die balik malaysia cuti mcm2 die bg utk Ayah n mak sekeluarga sampai adik badik Ayah haku jeles

keje kat sana 8 taun, die beli rumah cash, beli Hilux cash, n die beli tanah arwah nenek haku semua sbyk 10 ekar melopong kakak2 die tanah tu die tanam pokok gaharu
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 04:03 PM GMT+8 , Processed in 0.085672 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list