CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Highflyer19

[Tempatan] Tiada ‘kabel’, tiada campur tangan manusia sistem UPU

  [Copy link]
Post time 30-9-2022 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 30-9-2022 09:58 AM
semua nak masuk ipta ni sebab pembayaran pendidikan adalah murah, atau almost free...tak semua mampu ...

Boleh kot. Tp stop segala mala subsidi & privatisekn a few gomen services contoh kkm ( @caprut musti suka) and cukai byq lg mahal dr la nih. Then mebi boleh bg free education. Norway mmg foc utk suma uni students regardless study level. Best noh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 30-9-2022 09:34 AM
banyak excuse
kerap cuti
kerap sakit

Laki iols kna supervise budak intern. Acap2 tido dlm test room hangin dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Puja sangat la BBNU bengap tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 30-9-2022 11:08 AM
Laki iols kna supervise budak intern. Acap2 tido dlm test room hangin dia


Intern tu mesti malam2 main pubg..
Laki iols lak siap technician 'arah' boss wat kerja dia dalam wasap.. GM tgk pun tepuk dahi.. ada hati nak naik pangkat
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tipu apanya...dah ko semua first choice um..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya masalah ini wujud kritikal tahun ini, salah satunya adalah akibat daripada ramainya pelajar SPM dan STPM yg result flying colors ketika zaman PKP.

Zaman PKP kan ramai scorer sbb grade direndahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:18 PM | Show all posts
Yg kata tipu ada evidence ke? Bukan ke SPM & STPM time PKP dulu bersepah budak2 berderet straight A's..??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:21 PM | Show all posts
VespaSilbe replied at 30-9-2022 09:34 AM
banyak excuse
kerap cuti
kerap sakit

pandai bercakap tu ye... bila tanya faham faham faham

bila bagi doc smuaaaaaaaaaaaaaaa salah

annoying gila bila explain ko asyik manjang jawab faham faham faham... 3 kali tu..

meols ckp jgn sebutttt dah word tu siap ulang2, sedangkan ko tak pahammm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 02:28 PM | Show all posts
mayakaren replied at 30-9-2022 10:49 AM
Cuba diploma kalau takde.peluang buat degree. Then boleh continue further degree. at least dlm tanga ...

ye meols pun penah komen pasal ni

amek je dip dulu, tu lagi laku dr degree skang

amek la dip in accountancy, much better than amek dip in finance tu smer, dip ni pun laku je mana2 company nak guna

then kalo rasa nak berbisnis dah ada basic sbb amek accountancy

nak buat ledger apa smer senang sbb dah belajo


Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.082577 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list