CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: KelisaSilver

Ada perbezaan ke sunat cara Clamp & Traditional?

[Copy link]
 Author| Post time 8-12-2010 02:40 PM | Show all posts
ank sy pun guna laser...tp agk lambat juge sembuh...
ade petua ke utk lekas sembuh....
raze86 Post at 6-12-2010 21:46



    bila sunat?... kena rajin2 cuci... pastu bila kencing... air kencing tu jgn bg meleleh... basahkan tisu je then lap kat lubang kuar kencing tu..... mkn lak, anak I takde la pantang sgt... cuma avoid mkn seafood & ayam.... minum pun kena kurang...

Alhamdulillah anak I dah ok.... around 1 week dah kering....sunat 27 Nov..dah start pakai suar 3 Dec.  dah boleh la main bowling smlm....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2010 04:29 PM | Show all posts
ari rabu ni baru nak sunatkan my son... surgeon suggest jahit dari clamp..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2010 05:04 PM | Show all posts
ari rabu ni baru nak sunatkan my son... surgeon suggest jahit dari clamp..
aie81 Post at 13-12-2010 16:29



    my son walaupun pakai laser... dia tetap jahit jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2010 05:34 PM | Show all posts
out topic

mohon kawan2 undi chit_ana,kat sini:

http://mforum2.cari.com.my/viewt ... &extra=page%3D1

mod akan kasi kedit.thanks
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2010 02:26 PM | Show all posts
i nak sunatkan anak i yang umur 4 tahun tu..tapi..cam tak sampai hati pulak.... dulu masa memula dia lahir..my dad tak kasi.. rasanya tak dapat nak membayangkan cemana dia nak sunat nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 11:40 AM | Show all posts
i nak sunatkan anak i yang umur 4 tahun tu..tapi..cam tak sampai hati pulak.... dulu masa memula dia ...
LeyyaHanna Post at 15-12-2010 14:26


samalah kat sini... sekarang anak dah 10 thn baru nak sunat bulan 6 ni....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2011 10:55 PM | Show all posts
Anak I yang sulung sunat kat DEMC.  Guna laser.  Hubby & I asked around first before deciding on las ...
AnitaSabrina Post at 9-10-2010 10:57


Brp kos buat laser ek,nk tau gak sbb my son nk sunat bln 12 ni


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2011 08:39 AM | Show all posts
aku bt yg traditional je lh utk ank aku..clamp tu mcm ngeri lak bila korg citer nk betul2 kena jga..ank aku dh 9 thn bru nk sunat bln 12 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2011 08:44 AM | Show all posts
my son pun dah paham maksud sunat sekarang...
sekarang tengah gigih mencari alasan takmo sunat...
tapi dia silap paham sikit, dia ingat potong sampai habis bebird tu...
camner nak explain ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:55 AM GMT+8 , Processed in 0.082671 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list