CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Highflyer19

[Politik] Anwar tinggalkan Port Dickson? Kerusi pengkhianat jadi pilihan

  [Copy link]
Post time 5-10-2022 11:29 AM | Show all posts
apa masalah dia nk bertanding kt mana2 pun ? aiyooo porumer pun boleh tahan... sejak bila pulak kalo dh menang satu kawasan tu kena maintain jah kt situ ? dh mmg timing utk bubar, suka dia la nk bertanding mana2... iols bukan penyokong bangnon, tp pertikaian porumer iols kenot brain...

anyway iols suka jah dia lawan jemin.. bangnon vs jemin iols sokong bangnon...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ini menarik kalau die lawan jemin bole tgk kwsn tu setia dgn jemin ke atau sebaliknye
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Solokkk replied at 29-9-2022 05:24 AM
Kalau bertanding kat Gombak lawan jemin, semburit lawan semburit la aka lawan ‘pedang’

Al Sodom vs Semburito
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 12:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Taknak kembali ke kajang ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawan la musuh utama semburet sape lagi power memburet!
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Seeloknya ko sebagai toxic people 'BERAMBUS' aje dari PD
Tak banyak perubahan yang dah si bacul ni  lakukan
Si bacul ni cuma tahu nak menempel sesuatu kawasan dengan menjadi 'TROUBLE MAKER'
Jauh sekali nak menabur bakti tetapi banyak menabur najis merata-rata dengan cakap pung pang pung pang dah serupa macam 'Koliang Betina Mati Laki'




Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
batu kikir replied at 5-10-2022 08:57 AM
Apa yang Nuaq buat di PD?
Nothing.  Zero.  Yilek.
Nasihat untuk pengundi Malaya....... pilih yg bo ...

Aku setuju yang boleh buat kerja macam Anthony Loke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-10-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata try pulak port moresby papua new guinea...sana pun blh jd  pm...u hv the numbers anyway
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:27 PM GMT+8 , Processed in 0.190791 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list