CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Dunia] Tiada kenyataan rasmi mengenai khabar angin penyingkiran Xi Jinping

  [Copy link]
Post time 27-9-2022 08:52 AM | Show all posts
midori888 replied at 27-9-2022 08:42 AM
owh...hope so...kita tunggu this week....

ur bro dekat mana? docs from usa pegi?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
alamakk siapa rampas tahta winnie the pooh
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh..aku ingat kat china xdak kes rasuah .. zero...kosong...sifar
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:02 AM | Show all posts
Edited by midori888 at 27-9-2022 02:50 PM
Kitty_catz replied at 27-9-2022 08:52 AM
ur bro dekat mana? docs from usa pegi?



my bro now kat Msia, dia akan relocate dari KL instead of Jakarta.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:11 PM | Show all posts
midori888 replied at 27-9-2022 10:02 AM
my bro now kat Msia, dia akan relocate dari KL instead of Jakarta. Dia tunggu his Panama seaman  ...

keep on tracking ckp dia.. and salu pressure fedex.. but amongst all, fedex punya customer support the best, they can even tell kalo kita initiate tracer ie damage report barang tu rosak kat mana. masa sampai hub shenzen parcel tu physically mcm mana etc2
DHL pun ok, kalau lewat cikit je customer serivice akan call kata lambat, padahal meols pun x keep track parcel mana pegi mana guna courier mana


kalo UPS tu meols ucapkan sadakallah je lah

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah a few days berlegar cerita ni tp semua masih diam. Mgkin malu dgn negara lain
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 02:49 PM | Show all posts
Edited by midori888 at 27-9-2022 03:31 PM
Kitty_catz replied at 27-9-2022 01:11 PM
keep on tracking ckp dia.. and salu pressure fedex.. but amongst all, fedex punya customer support ...



latest status, dah dpt pun passport dia...baru bole fly to europe...now tunggu company send flight ticket....
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:27 PM | Show all posts
midori888 replied at 27-9-2022 02:49 PM
latest status, dah dpt pun passport dia...baru bole fly to europe...now tunggu company send fligh ...

haaa ok la tu Alhamdulillah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 07:27 PM | Show all posts
anony-mous replied at 27-9-2022 01:34 PM
Dah a few days berlegar cerita ni tp semua masih diam. Mgkin malu dgn negara lain

pi twidderjaya sis


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-9-2022 01:34 PM
Dah a few days berlegar cerita ni tp semua masih diam. Mgkin malu dgn negara lain

Tak adalah..dia lagi powerful adalah
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 07:27 PM
pi twidderjaya sis

Thanks uols. Ni twitter version mainland ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts



Kesian, lapar attention

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:23 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 27-9-2022 10:24 PM
mojarean_X replied at 26-9-2022 11:22 AM
Teringin nk tgk China ada emperor blk

kat mana  nak cari darah keturunanQing terakhir ? Pu yi ? citer the last emperor tu memang touching.

Tapikan,  di sebalik kegelojohan china dengan cultural revolutionnya dan bodohnya menganuti  ideologi/ fahaman marxisme... i nak  tergelak  tengok drama drama  chinese from PRC - ade yg modern lah ,itu tak pe  tapi... and ade yg  historical drama ni , semuanya nak tonjolkan kegemilangann adat, warisan maharaja dinasti itu ini...suke pulak depa.
walhal realitiya...dah hancur.  

Tak tahulah bbenar atau tidak, daripada sumber yg tak dapat dipercayai disahkan , i hanya terbaca di portal k drama  yg masa tu hangat dengan isu pakaian rasmi korea - hanbok tu , di mana asal usulnya ? dalam ruangan komen netizen ade - ade yg kata kalau pelajar siswazah  ke china tu nak belajar sirah maharaja depa, depa kene pi ke  Taiwann  , Japan or even the US.

so ntahlah betul atau tak, tapi cultural revolution depa  memang musnahkan saki baki tradisi ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 27-9-2022 10:23 PM
kat mana  nak cari darah keturunanQing terakhir ? Pu yi ? citer the last emperor tu memang touching ...

Watpe nk cari darah pu yi. Setiap dynasty china pun keturunan darah berbeza. Lgpun dinasti Qing adalah bangsa luar bkn keturunan han pun. Bole je create dynasty baru yg mampu bertahan bbrp kurun
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 03:51 AM | Show all posts
Cerita kedai kopi kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-9-2022 07:27 PM
haaa ok la tu Alhamdulillah

Alhamdulillah

Back to topic....dlm news today, dia dah munculkan diri in public...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 08:31 AM | Show all posts

aku ingat ini memang cerita kedai kopi tapi level spekuan dah sampai babi terbang bagai..

Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:53 AM | Show all posts
anony-mous replied at 27-9-2022 08:16 PM
Thanks uols. Ni twitter version mainland ke?

search #coupchina #xijinping


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 08:56 AM | Show all posts

sis, terpulang nak caya ke tak, atau cerita kedai kupi..  but my friend punya anak punya coursemate from CN tak dapat balik to uni kat UK, sem started last week

no flight and if ada so expensive GBP 7k to GBP10K,

until no no news katanya


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 11:11 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 26-9-2022 01:42 PM
mana deme berani, kang baru je up status, truck tentera sampai depan ruman, terus disenyapkan dan d ...

Bukan flight je kabarnya segala mala train pun stop juga semua dah tak bergerak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 08:09 AM GMT+8 , Processed in 0.124570 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list