CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Jenayah] Datin bergelut dengan penyamun maut. Suspek anak saudara mangsa diburu polis

  [Copy link]
Post time 24-9-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mopdido replied at 24-9-2022 04:41 PM
Rumah ni tepi jalan besar dekat dengan trafik light nak masuk Taman Paroi Jaya.. Belakang rumah ni p ...

Saksi yg alamat sama tu anak sedara arwah .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by babynina30 at 24-9-2022 11:50 PM

[quote]Piramida replied at 24-9-2022 05:46 PM
Glaucoma.. Tak nampak. Dah tua pun Datuk tu, 80an dengarnya.  Rumah
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2022 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd keluarga.. polis cari saksi tu suspek la sebenarnya.. anak sedara yg mai minta duit..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 24-9-2022 07:07 PM
Rumah sama ke

Tak yg tu dulu maid dia ikat & sumbat kain dlm mulut org tua… kat area semi d 2 tingkat… maid lari tinggal irg tua tu sorg2… anak balik rumah dah meninggal.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 03:01 AM | Show all posts
untuk duit yang tak seberapa sanggup kau bunuh orang tu... tergamak punya manusia... kalau anak saudara dia lagi lah... ya ampunnnn sumbat je dalam penjara biar berjiran sebelah future bainon punya cell nanti supaya si bainon tu boleh siram dia dengan air panas coway hari2...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Melayu? Ahli perniagaan? Kroni isa samad atau mat assan ke? Kalau betul, ini sebahagian pembalasan tuhan lar. Klau betul dia kroni lar.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 05:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Apakah itu penyamun maut? Dah kenapa ada yang nak curi maut? Bagaimana curi maut? Bolehkah maut dicuri?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh kesiannya kena bunuh dgn family member. Umur 75 duduk dgn suami umur 82 ada masalah penglihatan. Patot dedua duduk kat nursing home yg luxury. Jual je rumah besar tu. Apapun semoga rohnya tenang aman damai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannye. Semoga dpt tgkap pelaku tu. Hisap dadah ke smpi sggup membunuh ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
innalillahiwainnailaihirrajioun
Moga pelakunya dpt di tangkap dgn segera
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 24-9-2022 11:45 PM
Saksi yg alamat sama tu anak sedara arwah .

Ye..arwah ni kena cekik dengan anak sedara dia..anak sedara selalu datang hantar makanan ke rumah arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah ni rumah yang betul2 tepi trafik light stadium tu ke??? Patut la semalam lalu banyak orang kt rumah tu.. syak meninggal jela sebab ada ramai orang. Rupanya kene bunuh.. huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mopdido replied at 25-9-2022 11:10 AM
Ye..arwah ni kena cekik dengan anak sedara dia..anak sedara selalu datang hantar makanan ke rumah  ...

Elok pulak salu dtg hantar makanan. Apo plak dicokik makcik tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Taman ni memang ramai orang kaya lama, geng pencen. Bukan first murder case. Semoga dipermudahkan semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape anak tak ambik maid teman..dgn ayah yg tak nampak..takziah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
takde cctv ke ..bahaya la tgl bdua jer..parents i yg umo 50-60 ni pun rasa mcm risau jer kalau bdua ..tp rumah mmg ada cctv..
kiranya sksi tu la ye suspek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-10-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihi rojiun

Takziah utk family makcik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 09:12 AM | Show all posts
Nenek sorang pelakon rupanya.. Kes ini sama juga dengan kes Along Spoon, Noor Suzaily, Canny Ong, Noritta Samsudin, Nurin Jazlin, Datin Sosilawati dan Shinzo Abe yakni meninggal akibat perbuatan jenayah dilakukan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde update kes ke?? Katanya suspek DH dpt tangkap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 07:58 AM GMT+8 , Processed in 0.116302 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list