CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 1821|Reply: 27

Lepas kena SAMAN dgn SM, Caprice belanja petrol RM10,000 esok..Motiffff sangat

[Copy link]
Post time 22-9-2022 02:03 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 22-9-2022 02:32 PM


Caprice bermurah hati untuk membelanjakan RM10,000 bagi sesiapa sahaja yang ingin mengisi petrol secara percuma esok.

Caprice belanja petrol RM10,000 esok


PETALING JAYA – Penyanyi rap sensasi Caprice bermurah hati memperuntukkan sebanyak RM10, 000 untuk orang ramai mengisi minyak petrol secara percuma bertempat di stesen minyak Petronas Jalan Jelatek II, Kampung Datuk Keramat, Kuala Lumpur, esok (Jumaat) pada pukul 2.30 petang.

Perkara tersebut diumumkan Caprice atau nama lengkapnya, Ariz Ramli, 34, dalam Instagramnya.

“Assalamualaikum. Siapa yang mahu minyak petrol percuma, saya mahu belanja anda esok (Jumaat) pada pukul 2.30 petang. Boleh datang bawa motor, kereta, van atau bas. Saya peruntukkan RM10,000 untuk anda semua.

“Saya juga mahu berikan hadiah kepada 10 pelanggan terawal berupa topi, kasut dan beberapa barangan edisi terhad yang lain,” katanya.

Dalam masa sama, Caprice turut mengingatkan pelanggan dalam kalangan kaum lelaki agar terlebih dahulu menunaikan solat Jumaat sebelum singgah mengisi minyak secara percuma di stesen berkenaan.

“Kalau ada lelaki yang beratur ketika waktu solat Jumaat, saya akan halau,” ujarnya.

Meninjau ruangan komen, rata-rata pengikutnya dalam Instagram melahirkan kesyukuran dan berterima kasih atas kemuliaan hati penyanyi itu.

“Alhamdulillah, semoga segalanya dipermudahkan,” kata seorang peminatnya.

“Semoga Caprice sekeluarga dimurahkan rezeki yang melimpah ruah dan berada dalam lindunganNya,” doa seorang lagi peminatnya.

“Semoga dimurahkan rezeki. Minta-minta aku yang dapat kasut sebab dekat dengan rumah,” kata seorang peminatnya. – KOSMO! ONLINE

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Percubaan nak cuci dosa ke?
Ke, nak tunjuk baik sbb dah kena saman dgn Abg Long Sopah Merah?
Nnti berbondong2 org beratur mcm berebut2 mcm ayam dlm lori. Sukalah kau kan? Sorry aku takboleh nak positif dkt org yg suka kejar clout ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:14 PM | Show all posts
ada ke bas guna petrol?
van pun some tak guna petrol..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:16 PM | Show all posts
sooo.. still adan uker ko kena saman... memang layak di saman jantan tersangkak cakap berslanga ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:17 PM | Show all posts
nak bantu pun biarlah ada sasaran. esok semua serbu memang kelam kabut la jadinya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba baik ni dah knp?nak kumpul supporter ke?kt fb kan kemain ramai lg yg support ko dlm kes saman...tu la lain kali jgn sibuk jaga tepi kain org...jaga hal sendiri sudehh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2022 02:31 PM | Show all posts
Carcosa replied at 22-9-2022 02:05 PM
Percubaan nak cuci dosa ke?
Ke, nak tunjuk baik sbb dah kena saman dgn Abg Long Sopah Merah? : ...

tu la pasai... done bersangka baik..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedang meraih sokongan rakyat ke ni.. slps kena saman?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-9-2022 02:16 PM
sooo.. still adan uker ko kena saman... memang layak di saman jantan tersangkak cakap berslanga ni.. ...

Cakap selanga + dagu kena dongak + berdiri/berjalan/duduk kena di tengah...

Yg aku x paham... buat talk kat budak2 uni.... apa aja yg di talk kan?? Dia pon sekolah x habih...

Tu pun menggeletis gadis muslimah berlendir bertudung  berebut nak selfie.. PUIIII

Waupun taste dia janda blonde...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:45 PM | Show all posts
orang nak bagi free tu amik ajer...sokong tak sokong belakang kira..janji minyak penuh.....

kalo dekat acik pun nak beratur...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:47 PM | Show all posts
asal ko bahagia la dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat la utk motor jah. Habis la jem kat situ kalau dah semua jenis kenderaan berkumpul. Kdg org yg nk bersedekah ni pon kne la fikir org lain jgk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:56 PM | Show all posts
syukurlah ada org nak belanja petrol free.
tapi mesti esok tempat tu akan jadi jem giler , dah la kena gomen gaji kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:11 PM | Show all posts
sapa lelaki beratu time solat jumaat dia halau, katanya..bistu dia gi solat ke tak, kalau nak tunggu menghalau org...hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:35 PM | Show all posts
dah berpusu pusu tu berapa je lah sorang dapat daripada total rm10,000 tu? kalau dekat seribu yang datang sorang cuma dapat dalam rm10 jah duit minyak? kalo berpuluh ribu yang datang sorang dapat kurang 50 sen?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:46 PM | Show all posts
kucingitam replied at 22-9-2022 07:11 AM
sapa lelaki beratu time solat jumaat dia halau, katanya..bistu dia gi solat ke tak, kalau nak tunggu ...

takkan heshe uzur pulak besok khenss

tapi memang babi yah perangai nak buat pukul 2.30 lepas orang baru jah habis solat jumaat, habis lunch, nak balik ofice? dah la jalan jadi jem kejap sebab semua keta berpusu keluar ko pulak lagi nak menambah kesesakan ni dah kenapa hah noreen?




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 04:02 PM | Show all posts
banyak ehh duit dia ni. klu ikhlas bagus laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:05 PM | Show all posts
bulalof replied at 22-9-2022 02:17 PM
nak bantu pun biarlah ada sasaran. esok semua serbu memang kelam kabut la jadinya.

betul, esok mesti jem gila.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:08 PM | Show all posts
kalau nak beramal buat cam rizalman. org pm dia no acc, pastu dia transfer. mmg leceh sikit tp oky je. dr nak menghadap jem, pastu penat2 beratur last2 dah hbes limit. pastu yg dpt pon org2 area situ je. yg dok kawsan lain tak dpt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:09 PM | Show all posts
ada ada aje keje kome ni caprice....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.090950 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list