CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 11:29 AM
Since GV kali ni format sudah berubah..
why not kita ubah sekali host


Like I said GV adaler 3 makhluk tersebut...

Ibarat irama dan lagu......terpisah irama,musnahler lagu....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:46 AM
Both not

I prefer Aliff Satar dengan Sherry

???????????? win....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:07 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 19-9-2022 10:48 AM
Kenape bg mat seram tengok muka Jac? muka nya kecik tapi mata mulut semua besor ..... seram gitu :lo ...

mmg perasan muka dia mcm cengkung sangat sejak PC GV hari tu..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak suka jihan sb tu lepas2 pnye gv aku tak layan. Tp sb jihan da takde baru aku layan gv9

Jihan tu mulut lembek. Suka mencapub. Aku da pangkah dia dr dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Line up dah ok tp Kak Lina Pompom gedik ya amat...malu pulak kiah tgk next week kurangkan gedik ek
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:21 PM | Show all posts
kenapa kah suara juara GV8 tu lain macam malam tadi?
antara keluar tak keluar ajer.
nasib baik Nikki & Suki ok.

overall - yg muda-muda mendominasi top 1-5.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:23 PM | Show all posts
Sorry Alip...ko nyanyi lagu kak dib tu 'terlalu tak best" la..
sebutan tak jelas...vocal tenggelam.
haishhhh.. potong mood!

#iols tgh layan astro go sbb hari ni tgk kat tiktok byk lalu scene kak lina pompom yg kelakar..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aishwarya1707 at 19-9-2022 12:25 PM

Gemilang Jac smlm power giler!!! Sbb tu jgn dengki dgn artis yg bole hit high note sbb ko ingat senang ke nak sustance high note tu tak bagi pecah... aku paling benci dgn statement org ckp 'penyanyi yg baik bkn penyanyi yg bole nyanyi tinggi2'
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
uolszahhhhhh !!!!

jgn lupa hari ni kita boleh undi lagu2 tugasan konsert ketiga. undi lagu2 yg susah yach!!!

undian di sini :
https://rancangan.gempak.com/gegarvaganza
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanAbby replied at 19-9-2022 01:27 AM
Makcik2 tak minat la kot gaya kak lina tu. iols suka ja. Nabil byk ja hos bersama kak lina. Dekat me ...

Kan... Gedik manja tu dah cara dia... Dia jd diri dia je... Dan kita pun terhibur. Lebih banyak ok lah drpda tak ok ... Makin lama makin bagus
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:36 PM | Show all posts
Rhyno replied at 19-9-2022 11:32 AM
uolszahhhhhh !!!!

jgn lupa hari ni kita boleh undi lagu2 tugasan konsert ketiga. undi lagu2 yg susa ...

mana nya nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la adakan minggu 'oh my english'. Biar minggu tu semua peserta nyanyi lagu english jahh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-9-2022 01:57 AM
mesti lah aci... lagipun yang no.1 minggu ni jac, sheols lagi banyak lagu sedap dari si shila... t ...

Ex laki sheol mmng mix blood ka? Tengokuka pure melayu jah..haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 19-9-2022 12:23 PM
Sorry Alip...ko nyanyi lagu kak dib tu 'terlalu tak best" la..
sebutan tak jelas...vocal tenggelam.
...

Dia mmg x layak jd Juara sebenarnya... suara penuh angin & dia asik nyanyi guna key rendah jer dari intro sampai ke korus... mcm tu aku pun bole nyanyi.. puihh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:28 PM | Show all posts
lagu-lagu minggu 2 ni memang pilihan sendiri,obvious sangat. Kena je dengan tuan badan masing-masing.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 19-9-2022 12:45 AM
Puashati tgk GV td enjoy betul
Penuh energy dan menghiburkan
Mula2 i skeptikal dgn kak lina sbb dh b ...

Depa kan tiap2 minggu hari selasa sama2 mengacara, kemestri dah ada, sbb tu nabil layan je sengal sheols..hehehe.. iols mmg suka lina pompom.. lambert lah lagi nak bosan tgk dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 19-9-2022 02:12 PM
7doors replied at 19-9-2022 01:05 PM
Ex laki sheol mmng mix blood ka? Tengokuka pure melayu jah..haha


Mix blood afro latino kalu laki jac tp laki si xila pure melayu cuma ddk ingland lama sgt dari kecik smp bambam jd melayu x reti lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 19-9-2022 01:18 PM
Dia mmg x layak jd Juara sebenarnya... suara penuh angin & dia asik nyanyi guna key rendah jer dar ...

Jika burung helang tak suka lihat burung lain terbang sama atau lebih tinggi, akhirnya burung helang juga akan rebah kebumi...

Natijahnya....jgn jealos akan rejeki org lain...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu jac n shila nyanyi lagu2 3 suara tu best jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 01:55 PM
Jika burung helang tak suka lihat burung lain terbang sama atau lebih tinggi, akhirnya burung hela ...

Masalahnya burung yg ko ckp tu x terbang tinggi pun... org tengok kesian lagi adalah... dah mmg x layak jd juara... kalau tak kerana ada juri pompuan yg menggeletis takdenya dia jd juara mlm tu... ko kena terima hakikat yg sebenarnya, burung yg ko puja2 tu tak seberapa pun bakat nyanyian dia sbb tu dia byk berlakon jer sbb harap muka elokk jer.   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 03:52 PM GMT+8 , Processed in 0.248052 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list