CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik2 tak minat la kot gaya kak lina tu. iols suka ja. Nabil byk ja hos bersama kak lina. Dekat meletop, tahun lepas sekali kak lina ganti jihan. Cuma nabil suka melayan camtu ahh dia. Kot nabil cerita dia dah ngantuk ni esok nak masuk konti, kak lina pun takmau mood down. Masa kak lina dgn azwan ali pun ok ja mengacara.. time jadi hos ganti dekat big stage pun ok. Takda la mcm hos lain yg asyik pegang kad, ketawakan lawak partner hos, pastu takda interaksi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:28 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 19-9-2022 09:12 AM
Bg can laa kat kak kepom, dia br 1st week. Dia plak mmg sejenis hyper kan... aku lg suka dia di GV d ...



Bak kata anak jiran aku yg 3 tahun iteww...ko kasi jac lagu melayu deli sekalipun...she will make the song hers...with her own rendition that you will never have heard before....believe you me...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:28 AM | Show all posts
tobobon replied at 19-9-2022 12:37 AM
Meols tunggu saat kak lina pom pom bakal dicerca forumer bila semua dah bosan dengan perangai kak li ...

Pada I Elly tu over nyahhh...Semak...program yang sepatutnya 2 jam dah jadi 3 jam ++
Intro peserta sahaja dah 30 minit..belum masuk sesi
dia borak dengan Nabil tu..huhhh...

Bazir masa
Orang nak tengok peserta nyanyi jah

Untuk review konsert malam tadi..
Based on my judgement without biasness
(tak ambil kira attitude peserta)

Shila menyerlah malam tadi..suara best
cantik dia..outfit pun nice..

Tom pun best malam tadi...(tolak tepi personal life, attitude dia)
Nak request dia nyanyi lagu CInta Selembut Sutera (Ella)
memang kena la dengan suara dia...

Dah boleh agak peserta yang ke final

Shila
Jac
Dina
Tomok
Bob
Tom




Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:32 AM | Show all posts
top 3 tu mmg dah agak dari awal
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:32 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 01:24 AM
meols predict trend ni, jac dgn xilalat je akan berkalih top 1 top 2.. bob mungkin menyelit kejap la ...

Begitulah jangkaan...
atau mungkin Dina?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:32 AM | Show all posts
hrp kak kepom tidak membosankan sehingga habis Gv9 ni. kak kepom pregnen ke tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:34 AM | Show all posts
Rhyno replied at 19-9-2022 01:54 AM
sepatutnya Xila dapat lagu Gelisah Mimpi baru layansssss

Can't wait Xila next week....go go ..
Dina pun dapat lagu best..
Tom..
Jac I kurengg minat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:35 AM | Show all posts
Edited by ctsueraya at 19-9-2022 09:40 AM

suka kemunculan haida- rasa mesti best dia dapat lagu shima di sebalik sejuta wajah tu( lag fav iols gak ni)
Jac walaupun suara husky macam dia tak sihat semalam, tetap best
Tak sabar nak tggu shila nyanyi lagu kak LizaDina dgn Bob pun confirm best
Tomok semlm iols je ke rasa kureng...sebab dia pernah nyanyi lagik best rasanya
Rela tido lewat semalam sebab mmg nak tengok semua peserta best2x
WE WANT MORE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:36 AM | Show all posts
yujin replied at 19-9-2022 02:22 AM
Aku x tahan dgn kak lina.. awt over.. tergedik2 x kna tmpt..

Same here..meluattt

I prefer Jihannn
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:32 AM
Begitulah jangkaan...
atau mungkin Dina?

Never underestimate fuad rahman, bak kata toknaz, dan  kata nabil kabel tokram,org kpgnya......kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:39 AM | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 07:32 AM
Ko kasi dia lagu apo jua...kecuali sore dia hilang pada malam iteww seperti bam zamani....she will ...

Exactly !!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:36 AM
Same here..meluattt

I prefer Jihannn


With pompom...nabil tak dapat overshadow...seperti mana  jika dia bersama jihan...in short, nabil terpaksa jadi controller keadaan supaya tak overun....bila dgn pompom

Now the question......ko prefer nabil  atau kapompom yg over?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:45 AM | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 09:38 AM
Never underestimate fuad rahman, bak kata toknaz, dan  kata nabil kabel tokram,org kpgnya......kah ...

Ya ya...who knows minggu seterusnya baru menyerlah bakat dia khenss ??
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:46 AM | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 09:41 AM
With pompom...nabil tak dapat overshadow...seperti mana  jika dia bersama jihan...in short, nabil  ...

Both not

I prefer Aliff Satar dengan Sherry
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:54 AM | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:28 AM
Pada I Elly tu over nyahhh...Semak...program yang sepatutnya 2 jam dah jadi 3 jam ++
Intro peserta ...

For me, Tom terlalu pakai suara meneran just nak nampakkan her rock image. Entah too much of that suara meneran tu mcm a bit turn offs for me.. Its okay, hope she will do better next week. So far, not rooting for anyone this year. Takut jac tapau habis.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 19-9-2022 08:22 AM
Tajuk tema minggu kedua: MALAR SEGAR

Jac - Gerimis Mengundang [90’s]

minggu depan byk lg best
ada lagu slam dan exist
lagu razis ismail pun ada
Hrp penyanyi yg nyanyi pun sedap lah juga nyanyi jgn caca marba dah lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dah tgk blk GV mlm td
mlm td tgk x hbs sbb ngantuk sgt
jd pg ni lps htr ke sekolah tgk blk kt YouTube
tang berckp kaka skip aje
Kaka x pandai lgs part suara or vocal, vibrato lah, pitching etc, hrp @AeriSha dpt bg komen ttg ni nnt. Suara yg merdu dan enak didgr adalah subjective ibarat mknan dn hensem atau cantiknya seseorg tu cuma Juara tahun lps ya ampunnn kaka rs nak sellotape aje mulut dia taw
lbh suka dgr niki dan suki nyanyi
bab pengacara tu balance aje bg kaka, hrp kepom maintain, mahu cercaan dan makian akan kedengaran kelak
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:46 AM
Both not

I prefer Aliff Satar dengan Sherry

BRANDING GV ini terbentuk atas 3 tunggak utama....nabil jihan dan tokram....setakat sorang(dlm situasi skg jihan cuti pantang) masih boleh kaberina lagi...tapi kalau dah dua org to be substituted dgn org lain....dah bukan GV namanya...

Faham kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:14 AM | Show all posts
macam kurus banyak kakkepom semalam ye. muka pun runcing habis. dia buat bari jgk ke. yelah dah alang2 dpt jadi host gv rentap dari kakajihan
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:15 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 19-9-2022 08:53 AM
over kannn... semakkkkk...
sikit2 cukup la kannnn....
merendahkan maruah pompuan jer....

nasib baik ade yg setuju ngn iolss ..menyampahhh.. gediks is ok..but jgn la hoverr ..simpan le malu tu sikit ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 11:24 AM GMT+8 , Processed in 0.125339 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list