CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak kisah sapa pemenang janji bukan shila amzah...hahaha aci tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 01:41 AM | Show all posts
af_mania replied at 19-9-2022 12:29 AM
Senarai lagu tugasan minggu ke-2

Jac - Gerimis Mengundang

Yass lagu next week sedak2 belakaa!

Thanks update sis!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:43 AM | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-9-2022 01:17 AM
Jangan start minggu 2,3 semua nak jihan pulak ye balik ganti Kak Lina

Hahah i lah tu salah satu yg nak jihan balik sbb i rasa dia je sesuai dgn bambil walaupun kaklina pompom masuk air je tadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Gedik yg aku leh terima cuma gedik kaklina. Masa dpt lagu sarimah tu dia punya excited mmg aku x expect dia berlari2 cmtu bengong laa haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts


sepatutnya Xila dapat lagu Gelisah Mimpi baru layansssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:57 AM | Show all posts
belacan_gurl replied at 19-9-2022 01:39 AM
Aku tak kisah sapa pemenang janji bukan shila amzah...hahaha aci tak

mesti lah aci... lagipun yang no.1 minggu ni jac, sheols lagi banyak lagu sedap dari si shila... tapi kurang recognition.. satu harapan ost manjalara tu salah satunya...
shila dah pernah mendunia sampai ke china... tapi heshe yang gatai cekpit nak kahwin awal dengan beruk salji mix tak reti cakap melayu tu walaupun rhoper macam tempe berbulu...


silap besar la shilalat pergi kawin awal... mendunia sangat2 masa tu... show back to back shanghai > malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Best gile senarai lagu minggu depan.. i bet lagu2 ni memang pilihan peserta kan semua.. yang kedudukan bottom 7 tu bileh agak lagu diorang yg mana sblum mncul gambar diorang
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts


Hetty Sarlene perform lagu Kemaafan Dendam Yang Terindah di semifinal GV5 dan terus tersingkir yach!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bytheway kak lina pun not bad nombor syatu malam ni... Hahahahah... I guess she just being herself... Kelakar2 manja masuk air tintong konsepnya. Nabil tak habis-habis cari jihan... Hahahahaha. Adan uke...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:05 AM | Show all posts
WISHLIST

Asheed - Hanya Aku (Hyper Act)
Roy Kapilla - Patri (Jinbara)
Hazrul Nizam - Mimpi (Haqiem Rusli)
Tomok - Cinta Tak Kenal Siapa (Aris Ariwatan)
VE - Rumah Singgah (Fabio Asher)
Bob - Merisik Khabar (Sudirman)

Dina - Duka di Sebalik Tawa (Puteri Khareeza)
Tom - Unstoppable (Sia)
Jac - Sepi (Aina Abdul)
Shila - Sutera (Aisha Retno)
Pat Candy - Bunga (Ara)
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk kat mana ya...nak baca komen2 lucu dudaberhias juga...hehe..dia yg buat i tonton gv8
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:08 AM | Show all posts
Gigih pulak iols tgk live kat YT sbb some of them iols follow those days...tahun lepas tgk jugak sikit2 sbb abg muss...tahun ni sbb jac, bob, shila dan host si kepom...hope these 3 masuk final la..amazing talents

Elly mazlein tu mmg murah rezeki dia ye jadi host..dulu struggling jugak masa jadi penyanyi sbb tokti tgh mendunia...now tokti makin suram, dia pulak mendunia...gedik yg iols rasa okay utk audience melayu yg mudah terhibur...but maybe kurangkan sikit miming lagu sbb weols tahu la dia penyanyi...just mime here and there but not every single time
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rhyno at 19-9-2022 02:21 AM
beta_carotene replied at 19-9-2022 02:05 AM
WISHLIST

Asheed - Hanya Aku (Hyper Act)


WISHLIST

Xila - Kurniaan Dalam Samaran (DS Tok Siti Nurhaliza)
Jac - Merenung Bulan (Aishah)
Dina - Tangisan Hati Yang Derita (Tok Khatijah Ibrahim)
Tom - What’s Up (4 Non Blondes)
Pat - Camar (Abot)
Haida - Bunga Tanjung (Datuk Sharifah Aini)

Fuad - Seribu Kali Sayang (Saleem)
Asheed - Sweet Child O Mine (Guns N Roses)
Tomok - Karma (Faizal Tahir)
Hazrul Nizam - Andainya Takdir (Anuar Zain)
Bob - Fatwa Pujangga (Victor Hutabarat)
Roy Kapilla - Di Bayang Awan (Tok Awie)
VE - Uptown Girl (Westlife)
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Shila dan Tomok patutnya bawah Bob ngan Dina bagi akka.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x tahan dgn kak lina.. awt over.. tergedik2 x kna tmpt..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 19-9-2022 02:16 AM
WISHLIST

Xila - Kurniaan Dalam Samaran (DS Tok Siti Nurhaliza)

Fuad ada nyanyi lagu iklim tu. Leh google. Maybe niari dia nebers kot.. atau suara dia tak boleh ngam dengan org2 kita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 19-9-2022 02:16 AM
WISHLIST

Xila - Kurniaan Dalam Samaran (DS Tok Siti Nurhaliza)

100% wishlist
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Top 5 tu sah2 finalists terus. Buat akka ghasa nak tengok konsert final GV live jah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu ni astro bgi full kt utube rsa minggu dpn  x dpt tgk full dh.. rsanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 18-9-2022 06:27 PM
beta_carotene replied at 18-9-2022 05:27 PM
meols nk bagi score kat alif ajis.. 26.7% je la ..


Meols bagi 5% jah kat Alif terutama bila nyanyi lagu tribute untuk aruah kak Dib. Gred U sangat persis those yang fail paper writing English SPM 1119 (iya, ada gred U deknon maksudnya ko tulis sepatah haram examiner dari Cambridge tak faham).

Choi la yang mati2 sokong dia tahun lepas hanya karna mengeluarkan rembesan2 tak perlu jah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:02 AM GMT+8 , Processed in 0.107093 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list