CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 04:25 PM | Show all posts
yujin replied at 18-9-2022 06:22 PM
Aku x tahan dgn kak lina.. awt over.. tergedik2 x kna tmpt..

eeiii samalah ..aku rengsa menengoknya over nau..terlompat2 jagalah sikit awk tu bini & mak org..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
shahima99 replied at 19-9-2022 08:44 AM
baru kesempatan tgk di utube..alahai ..dh nape si pengacara ppuan itu.. adoii la.. trying hard sgt.. ...

Sebagai pompuan,ai pun rasa segan juga tengok kak lina menari2 camtu,dengan pakaian yg agak terdedah dibahagian dadanya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 06:39 AM
You will be heartfelt dissapointed because she will be there in the finals at the winners podium.. ...

Ya rasanya top 3 tu big possibility. Tp mcm masa alepburungpenselikea laaaa memang juara gak akhirnya. Harap tokpinaz kalini xberair dgn lalat laa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-9-2022 03:30 PM
Hanj tau nyanyian heshe masa tribute Arwah kak Adibah Noor.
Potong betul. Kalau Nikki dengan Suki  ...

Smpi sudah xfhm mcm mana dia leh menang
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 19-9-2022 04:50 PM
Sebagai pompuan,ai pun rasa segan juga tengok kak lina menari2 camtu,dengan pakaian yg agak terded ...

I rasa bj tuh sndnrya smpi lehee tp warna skin colour. Cuba u perhati btol2..tp skirt blakang dia mmg belah tinggi mcm nabil perli2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:36 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 03:07 PM
Juara termuda GV kekal milik Azharina.. umur 31 masa mng GV3

aliff aziz rasanya lagi muda.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 04:53 PM
Ya rasanya top 3 tu big possibility. Tp mcm masa alepburungpenselikea laaaa memang juara gak akhir ...

Rest assured tokpinat may have her favorite yg dia berairkheun but tokram will eventually have the final say....anyway the lineup this yr...unlikely tokpinut will berair at all...kering memanjang...

So whus your top 3?

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:11 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

ok lah msk GV umur deme suma nk ke 4 siri
yg x best cuma ada yg masih relevan
ada show sana sini cam xila br menang AJL

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 03:38 PM
Khenst. Busuk nak mampos. Nak sedih pun terganggu dengan emosi telinga perit mendengar suara celak ...

Ko ingat penyanyi takda feel sebak keww? Bodoh macam biskut marie betul ko ni chzy...iteww yg sore macam kuar tak kuar menahan sebak ler...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_PariS replied at 19-9-2022 11:10 AM
line up kali ni best.. tahun depan mohon siti nushaliza masuk lak hahahhaaa

Tahun dpn sempena GV 10 tahun.. line up kasi penyanyi gred A.

Tokti
Dayang
Anuar zain
Ziana zain
Hafiz suip
Lah VE
Azlina aziz
Fransisca peters
Dato m nasir
Dato jamal abdillah
Dato awie
Dato amy search
Yuna
Lan typewriter
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua meramal Jac jadi juara, entah entah minggu depan dah lupa lirik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 02:50 PM
RUJUKAN = siapa host blh panggil abang/kakak

Roy Kapilla - 54

Nabil 83.. so this yr 39 tak kisahlah dah birthday ke tak.
Kak jac dah thn 78 so 44 tak kisah la dah bday ke tak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
I tgk balik konsert mlm tadi.
Sekali lagi i musykil kenapakah tomok boleh di atas bob & dina.
Jac - i restu
Xila - i restu juga wpun tak suka dia tapi performance dia mlm tadi mmg perfect. Last performance live i tgk dia nyanyi masa semifinal muzik2 tiada dirimu. Dia nyanyi hauk sgt masa tu. Tapi mlm tadi banyak betul improvement dia buat.

Dina - suara dia ada kelas sendiri. Ada rhythm & bila kita dgr kita terasa nak berjoget sekali.

Bob - suara paling lemak merdu malam tadi. Malah peserta lelaki yg terbaik mlm tadi.

Tomok - nyanyian dia mlm tadi ok tapi bagi i dia spttnya no.5.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
chanthik replied at 19-9-2022 10:25 AM
Semua meramal Jac jadi juara, entah entah minggu depan dah lupa lirik

Aci ni memang juara lupa lirik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 19-9-2022 12:23 PM
Sorry Alip...ko nyanyi lagu kak dib tu 'terlalu tak best" la..
sebutan tak jelas...vocal tenggelam.
...

Alip tu aura juara dh pegi ke bini dia hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 19-9-2022 05:04 PM
Rest assured tokpinat may have her favorite yg dia berairkheun but tokram will eventually have the ...

Ikut hati dan perasan, iols nak Tomok, Jac and Bob. Gituuuu LOL but then maybe kesian Jac needs the money more and definitely she has superb talent plus she deserves it laa ... so Jac, Tomok and Bob.

Tapi ada setard kat porem ni ckp kalau kita sokong benda2 haram maka kita dikira subahat so xleh sokong Jac la kan sbb Jac nonMoslem. Nak sokong Tomok pulak hmmm nyanyi2 ni tak haram kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ari nih fyp jac sajer masalahnya jac nk nynyi lagu org plus gn ada show merata rata n jac sndirik bnyk lupa lirik awal nau net ramal jac juaraSuara jac smlm pn serak dahlagu sheolz bnyk high note tk cukup rehat mmg  jac hlg sore lah nak2 umo 40 an sudahh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je yg puji k. Liana.. Ai dr awal rasa over naw naw menggetik manja nya.
Sekali sekala ok lah.. Tak pasti if every week gini, tak tahu lah audience lama2 mcmana pulak penerimaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
blueberry12 replied at 19-9-2022 05:36 PM
aliff aziz rasanya lagi muda.

Haah la AA mng umur 30.. terlupa ngn kemunculan AA ni . Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Orangelily replied at 19-9-2022 04:25 PM
eeiii samalah ..aku rengsa menengoknya over nau..terlompat2 jagalah sikit awk tu bini & mak org..
...

Bini cikgu sekolah2 gomen plk tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.116771 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list