CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: af_mania

GV9 II: Konsert ke-3 GegarVaganza!! Welcome back Hj. Nabil. Apakah aksi Kak Lina malam ini? Konsert minggu depan tema duet? Road to rumah ke-3.

   Close [Copy link]
Post time 19-9-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 19-9-2022 03:03 PM

Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32
3. Tomok - 38
4. Dina - 37
5. Bob - 41
6. Roy Kapilla - 54
7. Pat Candy - 48
8. Fuad Rahman - 43
9. Haida Hasnan - 44
10. Tom - 35
11. VE - 37 hingga 44
12. Asheed - 49
13. Hazrul Nizam - 42
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:07 PM | Show all posts
sorang lagi yg boleh layan gedik kak lina pompom ni shuk sahar. tp sayang buat perangai pulak. pernah tgk diorang mengacara rncangan award dkt tv3 dulu. masuk air betul.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aishwarya1707 replied at 19-9-2022 02:02 PM
Masalahnya burung yg ko ckp tu x terbang tinggi pun... org tengok kesian lagi adalah... dah mmg x  ...


Does it matter what you think or perceive?

Bukan sore sore sumbangseh ko boleh buat yg juara ditarik balik title iteww darinya kheunz?

Nak bodohkheun diri pun biarler secara bermaruah....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

Yg pompuan rata2 dah meniti hari hari menopos ...

You go girlssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

Xila lah paling bongsu.. ok lah line up kali ni, komen2 chuols kt sini buat iols teruja nak tgk ulangan kat yutube.. next week jgn harap lah dpt tgk dah aseteruk x bg free dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan ulangan ni..semalam mcm x puas pulak tengok..hihi
Jarang aku nk tengok ulangan, mmg best GV smlm..tgok AJL pon skg bosan..x sabar tunggu minggu depan..musim ni mmg power2 masuk ye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:46 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 01:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

seriuosla hazrul nizam tu 35.. muda betul.. masa lagu kaulah segalanya tgh hit heols sekolah menengah ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:50 PM | Show all posts
Edited by beta_carotene at 19-9-2022 02:06 PM

RUJUKAN = siapa host blh panggil abang/kakak

Roy Kapilla - 54
Asheed - 49
Pat Candy - 48
Haida Hasnan - 44
VE - 37 hingga 44
Fuad Rahman - 43
Jac - 43
Hazrul Nizam - 42
Bob - 41
--KAKLINA = 41--
--NABIL = 38--
Tomok - 38
Dina - 37
Tom - 35
Shila - 32




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 02:50 PM
RUJUKAN = siapa host blh panggil abang/kakak

Roy Kapilla - 54

Shila muda dah menjanda....macam greentea kita....
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-9-2022 02:46 PM
seriuosla hazrul nizam tu 35.. muda betul.. masa lagu kaulah segalanya tgh hit heols sekolah menen ...

Silap info uols.. I refer kat website tu salah td.. umur dia 42 tahun ni.. sorry2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:05 PM | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Silap info uols.. I refer kat website tu salah td.. umur dia 42 tahun ni.. sorry2

tq uols.. jap nk edit jgk
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:05 PM | Show all posts
shahima99 replied at 19-9-2022 11:34 AM
mmg betul GV dh sinonim as Gv..dh musim 9 .. cuma hrp2 pengacara jgn over..sudahla .. suka Gv sebab  ...

tadi jalan2 kat utube baru beberapa hari ni nmpk aliff tiba2 susah nak bernafas masa kat set...lepas tu pergi hospital nmpk dia kena drip tak tau sakit apa? atau dah ok ke tak? tapi ini bukan alasan lah...dia harus jaga kesihatan dia..mmg lifestyle dia n bini dia mcm tk jaga pemakanan n healty lifestyle..

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 19-9-2022 02:15 PM
Xila lah paling bongsu.. ok lah line up kali ni, komen2 chuols kt sini buat iols teruja nak tgk ul ...

Juara termuda GV kekal milik Azharina.. umur 31 masa mng GV3
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:16 PM | Show all posts
kak kepom time ALAL klakor nau..
jarang Nabil tak terkejor melayan.. selalu dia yg hyper.
skang dpt lagi partner yg hyper... ahahaha
cuma hope hati2 laa.. takut one day bila penonton dah muak.. mula laa ckp mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Lina pom pom kelakar, suka tgk dia mengacara dgn gedik dia tu, nabil pun penat nak layan lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:30 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 02:24 AM
Meols bagi 5% jah kat Alif terutama bila nyanyi lagu tribute untuk aruah kak Dib. Gred U sangat pe ...

Hanj tau nyanyian heshe masa tribute Arwah kak Adibah Noor.
Potong betul. Kalau Nikki dengan Suki yang nyanyi kemungkinan besar memang banjir dengan tangisan dah dewan mbsa tu Ganja rasa.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 19-9-2022 07:30 AM
Hanj tau nyanyian heshe masa tribute Arwah kak Adibah Noor.
Potong betul. Kalau Nikki dengan Suki  ...

Khenst. Busuk nak mampos. Nak sedih pun terganggu dengan emosi telinga perit mendengar suara celaka berbisik dalam kelambu si Alip.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:42 PM | Show all posts
black_handbag replied at 19-9-2022 10:14 AM
macam kurus banyak kakkepom semalam ye. muka pun runcing habis. dia buat bari jgk ke. yelah dah alan ...

off topic. klau buat bari tu x effect pregnancy ke? sbb biasa org pregnant nk mkn byk & cpt lapar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 19-9-2022 02:05 PM
Umur peserta2 GV9
1. Jac - 43
2. Shila - 32

SH paling muda dlm GV kali ni dan Roy plk paling veteran, yg lelain kebykan dlm lingkungan hujung 30's dan range dlm 40's
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 04:24 PM | Show all posts
moonela replied at 19-9-2022 09:28 AM
Pada I Elly tu over nyahhh...Semak...program yang sepatutnya 2 jam dah jadi 3 jam ++
Intro peserta ...

Ni top 6 wishlist iols jugak

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 08:55 AM GMT+8 , Processed in 0.110949 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list