CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 20-9-2022 09:03 AM
Kann chuols..retis di maksudkan ni anak Ali setan tu.
Budak tu pun imej muslimah kan??
Pernah kant ...

Anak Ali setan pun blh msk dlm list..dia pun dgr2 ligat gak tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 09:22 AM | Show all posts
ina_na replied at 20-9-2022 09:16 AM
Anak Ali setan pun blh msk dlm list..dia pun dgr2 ligat gak tu..

Retis2 BBNU iols tak la kenal sangat.
Anak ali setan tu pun mmg ligat juga.
Dah 10 page masih belum dapat tau retis mana.
Senang keja reputz.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 20-9-2022 09:07 AM
Ya ampunnn...thread ni telah di rogol rupanya.


Sbb klu reporter kasik level pprt sangat....

So skang ni org kena gosip samada 2... aliya iman or mia sarah... mula2 org sebut MS, tp once keluar nama aliya tu ok.. mungkin minah ni la kot.. dia kan lebih jiwa kacau
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:40 AM | Show all posts
green~tea replied at 20-9-2022 09:33 AM
Sbb klu reporter kasik level pprt sangat....

So skang ni org kena gosip samada 2... aliya iman o ...

Haa Aliya Iman ye nama dia..iols tak tau nama dia tau dia anak ali setan jek.
Dia pun muda lagi.Budak ni pun bnyk juga kontroversi dia.
MS boleh tarik nafas lega.
Panas montot reporter klasik chuols panggil pprt.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-9-2022 01:19 AM
Citer sebenarnya, minah tu model utk iklan.. ni iklan utk kempen plastik surgeri.. so memuka bebud ...

Oh asalnya iklan plastic surgery... yer aku pun dpt org forward kisah sedey pasangan tu bercerai la sbb laki tu marah bini dia tipu blablabla..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 20-9-2022 09:40 AM
Haa Aliya Iman ye nama dia..iols tak tau nama dia tau dia anak ali setan jek.
Dia pun muda lagi. ...

Ye.. patut heshe dpt elaun rendah kalo asik keluarkan berita level ginih
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-9-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 11:23 PM
LoLLL tapi enjoy jugalah jenjalan merata yg boleh pergi esp Rottnest Island tu unik dpt tengok Quo ...

kaka duduk Perth setahun jer tp terasa tua betul ms tu sbb jumpa ramai old couples selain ramai Malaysian yg settle down kt situ juga
Tp x nafikan tarikan utama Perth mmg beaches, Rottnest island tu salah satu tarikan juga but tt time x ramai yg ke Island tu
dulu2 ms kaka dok sana kelab mlm x brp meriah, sekrg xtawlah dah meriah ke blm
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:49 AM | Show all posts
green~tea replied at 20-9-2022 09:45 AM
Ye.. patut heshe dpt elaun rendah kalo asik keluarkan berita level ginih

Wehhhhh...hahahahahaha gelak besar iols pepagi hari ni.
Bagus gak sesekali reputz kena macam ni baru berhubung sikit otak tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-9-2022 01:31 AM
Kolig2 iols pun kaki2 clubbing.. ni citer dolu2 umo 30an iols tau deme pi clubbing la.. sorang mel ...

just nak share kwn kaka ms tu umur dah 50's msh clubbing juga, rambut berkarat dan skirt pendek tu  adalah wajib bg dia dan ni termsk kategori cantik lah bg kaka walau dah berusia tp pandai jaga penampilan semua
Kaka ni dah berbuih mulut nasihat bkn takat kata Allah murka tp bg taw x elok minum minuman syaiton tu sbb blh menjejas kesihatan tp itulah cam di angin lalu aje nasihat kaka
paling best anak2 kwn kaka ni semua dia htr msk tahfiz, anak2 dia pun klu bg nasihat kt kwn kaka ni ckp baik2 aje tp kwn kaka gitu juga
Tp sekrg dlm lps raya qurban tahun ni, bila Allah buka pintu hati dia dan diberi hidayah, kaka pun kalah sbb dia dah x pki lg bj2 yg berkaler, dia dah pki jubah dan tutup hbs, kami plk yg segan. Betullah ayat.... kun fa yakun
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:34 PM | Show all posts
Samerosie replied at 18-9-2022 07:45 PM
picadilly kut studio 30 ke? Eh eh...

Ada lagi ke picadilly tea dance ni?? Tu zaman ice2 baby.. he he
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 20-9-2022 09:54 AM
just nak share kwn kaka ms tu umur dah 50's msh clubbing juga, rambut berkarat dan skirt pendek tu ...


Seronok dgr dia dah berubah.....

Allah tak tgok permulaan kita....
Allah tgok perngakhiran kita.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 20-9-2022 08:45 AM
kaka duduk Perth setahun jer tp terasa tua betul ms tu  sbb jumpa ramai old couples selain ramai ...

Oooo puaslah kakataka explore WA.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 20-9-2022 08:33 AM
Sbb klu reporter kasik level pprt sangat....

So skang ni org kena gosip samada 2... aliya iman o ...

iols xrasa MS la
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 11:27 PM
Best Alunan muzik mereka. Suka tengok

Hahsha.. aku suke video no 3.. bergetar getarrr

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpernah suka dan x pernah pergi club2 ni. X suka la bau hancing pastu crowded2. Bising2 iols introvert iols suka menyendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Doter ali setan umur berapa?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-9-2022 02:51 AM
Trekking kaka.....

https://sydneyuncovered.com/ku-ring-gai-chase-national-park-walks/

Lorr.. semua kena jln2 ka? Penat wehh.. dah le tak mvm telen ka mesia, ada kedai2 massage murmur..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 20-9-2022 03:08 AM
adoii gegehh sampai gitu sekalii kannn tp tak heran sgtt klu penyempah pasangan retiss bimbo ni lo ...

Jgn dilayan benak2 pajura tu.. matdeghem tu mcm geram tak dpt cikpah.. taktau la dia kunyit ka mmg lelaki.. tapi pangai dia tuh musykil sgt.. iols tak suka benank2 pajura, sbb deme pun byk bgata, byk wat dosa. Tapi wat2 tak sedar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 20-9-2022 02:16 PM
Seronok dgr dia dah berubah.....

Allah tak tgok permulaan kita....

Dosa pahala dihitung dari awai sampai akhir..
Allah tak tgk pengakhiran.. itu kata2 manusia nak sedapkan ati jahh.. pengakhiran kita semua dah termaktub di mana, bagaimana dan bila.. tapi jln hidup tengah2 tu semua pilihan sendiri. Jgn pikiaq wat dosa bertubi2 masa muda lepaih baligh takkan dihitung.. lain la hangpa dilahirkan kapir, pastu clubbing maut, pastu masuk islam dan tobat teruih tak wat dosa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 20-9-2022 09:54 AM
just nak share kwn kaka ms tu umur dah 50's msh clubbing juga, rambut berkarat dan skirt pendek tu ...

Iols taktau dia wat apa masa muda.. dan iols tak tau tobat diterima ke dakk.. baik pikiaq diri sendiri dulu..

Hat tmpt keje, hat tu suka wat onar bertubi2.. iols yg tak tahan.. nak tunggu pencen pun kena byk berdoa kat Allah.. itu jahh harapan iols utk bantu iols waktu terdesak sgt.. dan stakat ni, Allah mmg ada bantu.. cuma kena usaha namatey.. dan sbb stress tmpt keje la iols gigih nak cari bini ketiga.. kalau iols dikelilingi manusia bebaik jahh, takde la iols join porem nak membawang.. hahahah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 152801 Replies : 2116
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 113730 Replies : 2971
Pemandu e-hailing  Syahrul Ashraf Dahlan, 33, dilaporkan hilang , maklum hantar pelanggan ke Teluk Intan
YgBenarPemandu e-hailing Syahrul Ashraf Dahlan
Views : 14709 Replies : 12
DAILY WISDOM TO YOU - YOU CAN
adila39DAILY WISDOM TO YOU - YOU CAN
Views : 212217 Replies : 605
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91801 Replies : 749
(V21) ALL ABOUT ZAMANI & SLAM
akr(V21) ALL ABOUT ZAMANI & SLAM
Views : 30006 Replies : 351
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19540 Replies : 259
Ringgit mengukuh, hutang bon Samurai berkurang kepada RM6.26 bilion
AbahmungRinggit mengukuh, hutang bon Samurai ber
Views : 23632 Replies : 5
Ringgit antara mata wang terbaik Asia, tertinggi dalam enam bulan
AbahmungRinggit antara mata wang terbaik Asia, t
Views : 43114 Replies : 3
Orang Kota Bharu paling ramai dicekup terlibat judi online
ultra78Orang Kota Bharu paling ramai dicekup te
Views : 3207 Replies : 24

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.072434 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list