CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18748|Reply: 252

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 18-9-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ntahlah88 at 18-9-2022 03:13 PM

siapakah artis remajah muslimah acah ahli syurga tapi merangkak di kelab malam ini...hehehe...
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.rotikaya.com/pelakon-terkenal-dengan-imej-muslimah-didakwa-kaki-kelab-malam/&ved=2ahUKEwi0o5i64J36AhVQELcAHagoC_8QFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw2YOyVZn6b40qLp3WeIHA72[url=https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.rotikaya.com/pelakon-terkenal-dengan-imej-muslimah-didakwa-kaki-kelab-malam/&ved=2ahUKEwi0o5i64J36AhVQELcAHagoC_8QFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw2YOyVZn6b40qLp3WeIHA72.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape?....cer bgtau je terus supaya boleh lancar kempen #cancel
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan si leonardi anak si mami kee
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg baru lepas kecoh2 joget kt tiktok tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 18-9-2022 04:07 PM
Kawan si leonardi anak si mami kee

itu tak berapa nak muslimah
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
missing in action kew? kalau betul dahsyat ko ye dekk, muda2 dah pandai tunggang agama. lagi sorang calon penyanyi yg pakai ala2 hijabitch cuma tak pasti ada belakon ke? dan umur masih belasan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mia sara kee..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosanla brite cenggini.. Tak lengkap lansong... Benci.. Benci... Cube bg details lengkap mcm kes PU selebriti yg kene tahan amnag seksual tu..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 04:51 PM
Mia sara kee..

Benang kat bodgos speku dia.. tapi masalahnya, yg tumpah teh tu gossip jahh.. taktau kebenarannya..
Dan awat tetibe bukak citer minah tu lepaih dia komen psl PB?

Takde poremer kaki clubbing ka voley tumpah teh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak kt tv tk senestinya mncerminkn khodupan sebenar artis tu cthnya mr bean lulusan engiineering dr oxford...kt luar mngkin tk kelakar langsung
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
MS tu umur bawah 18. Mudahnya masuk disko?


Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 05:05 PM
Benang kat bodgos speku dia.. tapi masalahnya, yg tumpah teh tu gossip jahh.. taktau kebenarannya. ...

Ooic.. kat bod gosip.. pun dah ade ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 06:00 PM
Ooic.. kat bod gosip.. pun dah ade ekk..

Dah ada.. tapi sendu.. sbb tak sebut cikpah atopon pajura atopon patah amin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 07:23 PM
Dah ada.. tapi sendu.. sbb tak sebut cikpah atopon pajura atopon patah amin..

Kalo patah amin lajuu.. aku tulis patah ni mmg betul suke lopak dan lopak pun samamasa dolu dolu terus kena cop lobenakk.. hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang best terkinja-kinja atas lantai sambil dengar muzik yang merosakkan gegendang telinga?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:32 PM
Apa yang best terkinja-kinja atas lantai sambil dengar muzik yang merosakkan gegendang telinga? :lol ...

Kamu dah tua... kamu apa tahu

#donebekap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:32 PM
Apa yang best terkinja-kinja atas lantai sambil dengar muzik yang merosakkan gegendang telinga? :lol ...

Ada la jantan yang kasi budak ni frust tu.  Aku pun dulu masuk club asbab kuchiwa..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:39 PM
Kamu dah tua... kamu apa tahu   

#donebekap

Bila dah tua barulah tahu kenapa tak boleh dengar muzik kuat2 semasa waktu muda  

#OSHA
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 05:35 PM
MS tu umur bawah 18. Mudahnya masuk disko?

picadilly kut studio 30 ke? Eh eh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahathirina replied at 18-9-2022 07:43 PM
Ada la jantan yang kasi budak ni frust tu.  Aku pun dulu masuk club asbab kuchiwa..

Teruk sangat kecewa ni sampai masuk night club. Den bersimpati. La ni dah jumpa pengganti ke belum?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:49 AM GMT+8 , Processed in 0.128131 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list