CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Highflyer19

[Tempatan] Nak sangat wajah putik melepak, terimalah akibatnya...

  [Copy link]
Post time 18-9-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 18-9-2022 11:27 PM
iols x beli lagi.kwan la aritu ckp nk beli..sebb tok review org yg beli ketiak hitam jadi putih cn ...

Ish jgn la uols. Better pegi mana2 klinik aesthetic klau betul nk buat. Consult doc dlu cara mcm mana plg ok. Klau krim2 dari china ni seram. Mgkin boleh laser i rasa. Sbb utk bibir ada i nmpk iklan laser dari warna gelap ke pinkish. Mgkin dkt bahagian situ pon cara yg sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 08:07 PM
Sis nak tanya.. i ni dah 40-an.. dulu2 muda2 keje site dekat 10 tahun, spf pun tak berapa pakai... ...

Setakat ni i belum pernah buat lg rawatan laser utk jeragat tp yes laser cara terbaik utk hilangkan jeragat. Skrg terlampau byk sgt klinik. Pernah try 1 dkt shah alam, bazir duit jah sbb xnmpk effect. Try pegi yg mmg betul2 ada doctor bkn yg mcm home spa tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 10:19 PM
Eh.. sebenarnya i ni mcm konpius dengan article ni..

Dokter ni ckp mercury ada dlm product... tp d ...

try search heavy metal detox smoothie kat medicalmedium nyer website..tapi i x penah try pun la buat smoothie tu.. lagi 1, daun ketumbar pun bagus utk extract mercury kuar dari badan..cuma xtau la berapa lama nak kena amalkan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-9-2022 10:56 PM
Mak mertua aku kulit dia cerah cantik takda cela. Cume garis2 penuaan tu adalah dah umur 67 tahun ka ...

Tia amelia krim kunyit tu?


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 18-9-2022 10:56 PM
Mak mertua aku kulit dia cerah cantik takda cela. Cume garis2 penuaan tu adalah dah umur 67 tahun ka ...

Tia ni bapak segala racun wei
Manjang kena raid dgn bpfk kkm
Siapa yg pakai tia,kalo berenti je jagalaaa.. tumbuh segala mak nenek whitehead blackhead comedone cyst ke apa tah lagi segala jenis penyakit jerawat akan timbul
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-9-2022 12:15 AM
Tia ni bapak segala racun wei
Manjang kena raid dgn bpfk kkm
Siapa yg pakai tia,kalo berenti je ja ...

Aduhh takutnya tapi berlambak lagi juai produk tia ni dekat shopee.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols skrg menten guna melano cc ambik yang 1 set tu. Tu pun kena tunggu sales kat shopee baru mampu beli hihi. Puas hati sebab parut jerawat cepat pudar dan jerawat pun cepat kecut. Muka cerah la sikit
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 11:53 PM
Tia amelia krim kunyit tu?

Tak taulah krim dia apa
Tapi bekas purple kecik je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-9-2022 12:15 AM
Tia ni bapak segala racun wei
Manjang kena raid dgn bpfk kkm
Siapa yg pakai tia,kalo berenti je ja ...

Tula. Pernah stop la sebab dah tak kerja kan. Apo naik jeragat habis muka dia. Kalau pakai hilang la. Orang tua pun nak melawa..tapi tulah dah terlajak pakai. Rasanya aku pernah cakap benda timbang kilo ni kat dia..tapi mana dia faham sangat kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko beriya putih tp ujung2 dpt tok laki ko bontot berkerak gak.. koserrrr!
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
tupai replied at 18-9-2022 11:19 PM
Iols sanggup je follow 10 steps korean tu dr nk tenyeh produk timbang kilo yg menipis kan kulit tu ...

Oo ye la i pun pakai the ordinary and korean brand cos de baha,  axis-y, ample N (spf50) pastu olay la (ssjak 2003)... lain2 produk timbang kilo or harga tak masuk akal i tak beli...

Biar lah lambat.. asal selamat... appreciate je natural gift ni.. dah muka asal camni nak alter buat apa... we just embrace je apa ada...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-9-2022 12:15 AM
Tia ni bapak segala racun wei
Manjang kena raid dgn bpfk kkm
Siapa yg pakai tia,kalo berenti je ja ...

Scary nya baca..  
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 18-9-2022 07:49 PM
Haah...yang ni kat skola.iols.pung popular juge..
Senang beli.kat kedai biasa pung ado...
Nampak.s ...

Ai pakai safi bertahun jugak la. Pakainya tu jangan banyak calit sikit aje . Kalau pakai banyak dah mcm tepung gomak
Sebotol safi tu leh tahan berbulan2. Rasanya ai pernah pakai hbs sebotol aje. Botol yg lain bila tinggal suku isinya,ai buat2 jatuhkan pastu hilang beli baru hahahahaha lambat sgt nak hbsnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 18-9-2022 08:59 PM
Jangan lupa krim hazeline snow..so popular zaman 90an. Sebotol tak sampai RM5
Sejak 5-10 tahun lepa ...

Shopee ada .ai baru tgk bulan lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-9-2022 08:16 AM
Ai pakai safi bertahun jugak la. Pakainya tu jangan banyak calit sikit aje . Kalau pakai banyak da ...

Hahahhahahaha.. ala2 amnesia ke mana hilang nya
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 18-9-2022 11:37 PM
try search heavy metal detox smoothie kat medicalmedium nyer website..tapi i x penah try pun la bu ...


Ooooooo ler.. ada detox juice for heavy metals rupa nya..

Masa dulu i keje site... tempat iols keje tu mmg ada mercury... especially bila buka equipment kan.. ada PPE mercury suite and pakai topeng ada cartridge utk tapis mercury vapor.. kadang org panggil organic mercury.. sbb mercury tu dia bercampur dalam hydrocarbon vapor... FYI mercury ni suka sangat duduk di kalangan naphtha (C5-C6).... kitorg mmg freak dgn mercury sbb doctor selalu pesan, once masuk system, dia susah nak buang (almost mustahil)...

So far i buat blood test xde lah mercury detected dlm badan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 08:22 AM
Hahahhahahaha.. ala2 amnesia ke mana hilang nya

walhal bawah katil aje,nampak pun buat2 tak nampak Nak bukak botol baru
Masa kemas nak pindah rumah 3/4 botol ai jumpa asben ckap haaa tu banyak tu kata hilang..hilang la sangat kan

Ai pernah cek kulit kat IOI mall,org tu jual jenama Avon. Dulu kan glamer gak yg jual kat katalong Avon tu,kecik tp rege yahudi . Dia cek kulit ai dia terkejut dia cakap cntik. Ai itam manis. Dia siap Tanya ai pakai apa ,ai cakap la safi dia ckp ai tipu ye la safi kan murah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-9-2022 08:27 AM
walhal bawah katil aje,nampak pun buat2 tak nampak  Nak bukak botol baru  
Ma ...

Skang u pakai lagi tak?

Iols ada je pakai light foundation or bb cream bila kuar rumah... mcm kalo fondesen tu i pakai cenonet je asal muka overall nampak sekata je.. bukan bersungguh tepek fondesen pun.. ntah la, pakai sekadar pakai je lah..  

Dulu i pakai mac NC20.. tetiba kulit i jadi cerah pulak,  so now i pakai code NC15 plak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 19-9-2022 08:27 AM
walhal bawah katil aje,nampak pun buat2 tak nampak  Nak bukak botol baru  
Ma ...

I pernah pakai safi tu sbb terpengaruh kawan i kulit cantik sgt... tp tak sesuai dgn i jadi berminyak2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 19-9-2022 02:16 AM
Tula. Pernah stop la sebab dah tak kerja kan. Apo naik jeragat habis muka dia. Kalau pakai hilang  ...

Adik ipar ai pernah pakai rasanya. Lepastu dia stop ,mmg teruk gak jadinya . Lepastu dia pakai product yg founder accident kat Thailand tu .
Bila dia stop,teruk hbs mukanya. Jadi gelupas,tegang yg ko nak senyum pun takleh. Dia kata rasa ketat. Bila dia jumpa org yg jual,org tu ckp tu product fake.
Struggle jugak dia nak kasi elok  . Dia guna charms .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.124311 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list