CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 47848|Reply: 643

"Dia Masih Lagi Berumur 25 Tahun", Caprice Kongsi Video, DDNK Minta Netizen Malaysia Tolong Jangan Kecam Isteri

  [Copy link]
Post time 15-9-2022 01:22 AM | Show all posts |Read mode







Sejak kebelakangan ini kecoh di media sosial apabila pakar pelaburan saham, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan atau lebih dikenali dengan nama DDNK telah menamatkan zaman dudanya bersama Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari.


Disebabkan perkahwinan itu, banyak pula dakwaan yang negatif terhadap Ernie yang tidak sedap didengar.


Menerusi satu posting Caprice di Instagram, terdapat satu video yang menunjukkan Dato Dr. Nazri Khan memohon agar netizen tidak mengecam isterinya.



  



"Assalamualaikum. Salam sayang. Kepada semua warga netizen Malaysia. Saya DDNK, Datuk Dr Mohd Nazri Khan ingin mengucapkan terima kasih kepada semua komen-komen positif dan  negatif terhadap majlis perkahwinan saya.


"Saya tahu majlis perkahwinan saya telah menyebabkan satu kekecohan berlaku dalam alam maya. Saya mohon kepada warga netizen untuk memberi sedikit ruang kepada isteri saya, Tuan Erni supaya dia tidak dikecam. Dia masih lagi berumur 25 tahun, seorang student. Mudah-mudahan dia boleh survive dengan apa yang berlaku".


"Dan kita minta mudah-mudahan, semua orang doakan perkahwinan kami.. insyaAllah lebih bahagia, lebih tenang. Mudah-mudahan kita akan terselamat dari sebarang tribulasi" katanya


Dalam posting terdahulu pula, Caprice ada berkongsi video ketika berjumpa dengan pasangan ini dan video tersebut mendapat perhatian ramai kerana isteri DDNK dilihat mencampak bantal kerana kecewa didakwa perampas oleh sesetengah pihak.







Caprice menerusi caption mengatakan yang dia telah buntu untuk menasihati mereka berkenaan kontroversi yang melanda.


"Perampas? Cap jam (buntu) tak tahu macam mana nak nasihat.. @ernierossmerie_ and @datodrnazrikhan.official"







Walaubagaimanapun, video berkenaan telah pun dipadam.







Apapun, tak perlu lah kita nak kecam dan tuduh yang bukan-bukan. Doakan saja yang baik-baik untuk DDNK dan pasangannya kerana jodoh, rezeki, ajal maut semuanya telah ditentukan olehNya. - CARI











Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenape pulak weols semua kena doa utk ekauuhhhh
Doa la sendrik
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Perawankota at 15-9-2022 02:04 AM

Resepi nak hidup bahagia? Private kan segala hal2 peribadi such as relationship, career, kekayaan ko.

Yer, maybe ko akan rasa stress jugak sebab tak leh nak menunjuk2. Tapi Sekurang2nya ko tak kan kena kecam dengan jutaan orang yang tak pernah kenal ko.

Ini tak, ko kawen kt Thailand senyap2. Pastu ko pi buat wedding mcm wedding of the year pulak.. Jadi kenalah hadap semua ni.

Aku memang tak suka spesis2 perampas ni. Tak kiralah rampas boyfriend ke tunang ke suami ke. Tapi tu dh jodoh ko kan. Aku harap ko bahagialah hendak ya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
aku benci babi penyondol tanaman, lagi2 manusia berperangai babi rampas laki org

termasuk laki tak guna tinggal anak bini bila dh kaya..

biar bekas bini kau tuntut sampai tinggal spender
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
umor baru 25thn
seorg student
tp kecik2 dah pandai rampas goda suami bapa org

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai la muka dua ekor ni. Yg dirampas muka tak hensem. Yg perampas tak cantik. Takyah nk sentap sbb mmg awak tu tak lawa pun. C laki tua ni pun takyah acah best setakat dpt bini muda muka Vida je pun
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 04:32 AM | Show all posts
kenapa muka cam panterk jah masing2
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa bg dia gelaran Datuk ni?
Atas sumbangan apa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Campak2 bantal pulak. Hahaha manja sangat ni aummmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 06:53 AM | Show all posts
cringenya....diam sajalah..ni nak jaja lagi ke  sampai kena buat pengumuman bagai
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa si botak tu plk nk kena nasihat kat penyondol n laki dia? Nasihat bini sendiri so that jgn gelek2 kat TikTok pun x mampu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis2 ngn baru 25 tahun.. apa igt 25 tahun tu kecik sgt lsangat lg ker?
Elizabeth Alexandra Marry jadi queen masa dia umur sebaya hang.

25 tu bkn muda lagi dik oii dah2 la merempan sana sini.
Lagi byk bunyi nnt lg byk org korek sana sini. Private la semua socmed, tak perlu respon apa2 lg.
Kejap je pun netizen bising minggu depan turn org lain plak kena kecam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa kepris ni buntu nk nasihat pulekk.. sapa yang mintak nasihat dia.. acah2 terpaling bermotivasi lak ....pegi nasihat bini sendiri dulu...sibuuukkk nak limelight jugak
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 07:40 AM | Show all posts
25 tahun tu kira kertu dah dik oiii. Ko 15 tu ye la remaja. yishhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 07:40 AM | Show all posts
red_velvet replied at 15-9-2022 07:28 AM
Dah kenapa kepris ni buntu nk nasihat pulekk.. sapa yang mintak nasihat dia.. acah2 terpaling bermot ...

marah benar ni..... hahahaha. 25 tahun...tgok IG dia dok menanyang benda mahal2. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 08:01 AM | Show all posts
Sendiri bukak aib, sendiri pulak marah. Tak pahammmm
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorg nak glemer nih…
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 08:05 AM | Show all posts
dah mulut bini kau macam puaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 08:05 AM | Show all posts
ko jgn memekak la pokcik...gi nenen anjer sana
so apa masalah umor 25 & masih student?
Student kunun.. tapi pandai pulak caras lakik orang
Takde maknanye netizen nak doakn ko pokcik
ko sape...busyuk!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya diam je.lagi pi buat statement siap jumpa caprice pulak minta nasihat...lagi la sedap geng bawang hencap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:18 PM GMT+8 , Processed in 0.086333 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list