CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15784|Reply: 407

THAI LAKORN : BAD ROMEO (MARIO & YAYA)

  [Copy link]
Post time 24-8-2022 05:18 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dealova04 at 12-9-2022 07:52 PM

SINOPSIS
Privileged Saikim meets poor garage owner Kaokla. The two get to know one another and then don't meet again for another seven years. However, Kaokla is now Carl Raman, the adopted son and business heir of millionaire Asia Raman. Saikim herself has become the full-fledged heir of her father's hotel business and is no longer the innocent girl Kaokla met.

Starring:Mario Maurer, Urassaya Sperbund, Yuranunt Pamornmontri




KAOKLA'S #LETTER TO SAIKHIM :

"I heard you wanted to hear a thank you from my mouth. I thought of everything I should have thanked you for. I want you to know what you have done to my life.
First, thank you for making me smarter. Atleast, I know that a woman can be dramatic every day. You always get upset. You always doubt me. You caused problems while you're only running away from it. You didn't want to face me when you broke up. You used a video call. You didn't want to talk face to face.
I'm not surprised, that you didn't know our child was a boy or a girl. Because you're afraid to know, you choose not to pay attention. Leave the problem behind you.
When it's bad for you, you'll act pitiful. You thought your tears could negotiate everything. Do you think I will stop for your tears? Stop acting pitiful and stop acting like you're the only victim. Stop blaming everything and stop using your dad as an excuse. He's the victim this time but it doesn't mean he never hurt us before. If you only trust him, you'll be like your dad who has to be alone for all his life.
Thank you for making me say this kind of stuff. We have nothing to lose anyway. Since you want sincerity, I can only give you this much. I'm sure, no one can be as sincere as me in this life. Thank you for reading until the end. Thank you for making me not care when I got abandoned this time. It's not only you, my feelings can be gone too.
The world forces me to be bad. You'll see that someone will be ruin soon."

#EP16 #HighlyRecommended #BadRomeo #MarioMaurer #YayaUrassayaSperbund #mario_mm38 #urassayas #Saikhim #Kaokla #BadRomeo2022 #泰剧是你 #คือเธอ
#ญาญ่า #yaya #Mario #thaidramaloversph #thaidramalovers #mariomaureree #urassayasperbundee #geedee85 #bisayanafangirl

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2022 05:20 PM | Show all posts
NEXT ....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 05:23 PM | Show all posts
jom lerrrr meroyan bersama....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:24 PM | Show all posts
Check-in disini, dimana Mak @dealova04 berada, disitulah I mengekori
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 05:27 PM | Show all posts
saaya replied at 24-8-2022 05:24 PM
Check-in disini, dimana Mak @dealova04 berada, disitulah I mengekori

itu gokhann kita simpan diam2 dulu eh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dealova04 replied at 24-8-2022 05:27 PM
itu gokhann kita simpan diam2 dulu eh

I sedang ikut jejak langkah Gokhan, Mak. Berehat sebentar daripada dunia penuh toxic itu. Nnt Gokhan buat comeback, I pun join ler. Skrg ni santai2 je bersama Mario (Eh ) walaupun dia main emosi tu kadang2 buat I rasa sekejap diawang2an, sekejap rasa macam kena campak ke dasar lautan... Mula dah ayat nak over ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensemnya Mario
Wangi sungguh screen
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon uols beri synopsis episode mlm ni, esok Dan seterusnya

I dpt tunggu Dari kissasian aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 09:21 AM | Show all posts
Komen I pasal eps 11 ni, I tetap menyampah dengan Lita walaupun dia dah bgtahu Khim hal sebenar pasal surat yang bertukar tu. Kenapa dia nak rasa Gla tu bukan lelaki yang bagus untuk Khim sedangkan dia tak kenal Gla macam mana pun. Dia ke yang duduk dengan Gla, kenal hati budi Gla? I cuba faham lah niat dia tak nak Khim rosakkan masa depan, nak Khim sambung belajar masa tu, tp tetap okay, kau dah serupa ayah Khim sebenarnya. Lepas tu acah2 suci pulak terfalling in love dengan Tan kan, walaupun Tan tu alahai lembik...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:14 AM | Show all posts
penmerah replied at 24-8-2022 10:56 PM
Hensemnya Mario
Wangi sungguh screen

mario dlm bad romeo mmg aumm sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:15 AM | Show all posts
penmerah replied at 24-8-2022 10:59 PM
Mohon uols beri synopsis episode mlm ni, esok Dan seterusnya

I dpt tunggu Dari kissasian aje

semakin menarik dan makin mengujakan ... nanti mak citer kan kisah mlm td eh

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:34 AM | Show all posts
Edited by dealova04 at 25-8-2022 11:43 AM
saaya replied at 25-8-2022 09:21 AM
Komen I pasal eps 11 ni, I tetap menyampah dengan Lita walaupun dia dah bgtahu Khim hal sebenar pasa ...

kisah mlm td mak kompius tang bapak khim
pe ke hal x bg khim kawen pithannn (slang khim panggil than)
pastu aca2 suruh khim berbaik semula dgn gaogkla (part ni mak sukaaaaa sgt )

plg best shot antara khim dgn gkla kt bengkel... lawa betul angle2 kiri kanan dua ketul tu... shot kat perut pon bkn main berseni ...kakakkakaka
gkla pulak dgn peluh nitik2 nye
khim pulak wangi / cantik sokmo (dlm citer la...heheh)

plg menyampah part lita dgn than...dah le lama kalau scene dua org ni.. lita mabuk liuk lentuk pon bkn main dipanjang panjang kan ...eeeeee
kalau part gkla dgn khim sekejap2 je...baru nk syok2 dh cut benda lain ...sabo je la

lg 1 rambut gkla lawa sungguh time x berminyak ... time khim jumpa dia mlm tu dgn time clair jumpa gkla esoknye (tshirt color blue tu lgn panjang bersinsing mmg in sgt dgn gkla...memancarr kehenseman gkla)

kisah gkla suruh khim jumpa mlm tu, x lain x bukan nk ikat khim semula sebenarnya. itu je cara nye...nk khim tdo dgn dia sbb dia tau kompem khim akan pregnan dan diorg xkan bercerai.
w/bagaimanapon, epi mlm td mmg sedih...kesian khim kesian gkla. khim bertubi2 kesedihannya...sedih gkla ms khim dgn dia terpisah. lg sedih bila clair wasap khim konon aca2 happy ending sedangkan gkla x happy pon malah makin sedih bila clair dtg blk pd dia sdgkan gkla mengharpkan khim yg dtg pd dia ...huhu
dan betul juga kata khem bff gkla tu, cara gkla tu bukan nk bercerai malah nk khim kembali...kehkehkeh

kesimpulannya , utk epi mlm td mmg ketara sgt nk tunjuk perangai bapak khim dgn si gaogkla ni sama ... seorang yang setia dan hanya cintakan seorang perempuan sahaja. cinta dua lelaki tu mendalam tp sbb sakit hati punya psl saje buat khim menderita . pd hal xnak lpskan khim pon. endingnye senang je...khim patut peluk je gkla tu, kompem cair & sejuk terus hati dia ....tapiii kalau khim peluk je gkla kompem tamat terus cerita ni ....kakakkakak

** si clair bkn main tinggi eh..x sesuai dgn gkla ...keihkihkih






Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:39 AM | Show all posts
scene menarik dlm episod malam td antara

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:40 AM | Show all posts
gaogla comot minyak hitam pon ensem bukan main

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 10:43 AM | Show all posts
ini mungkin scene untuk episod mlm ni...nanti kan ye ...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:19 AM | Show all posts
dealova04 replied at 25-8-2022 10:34 AM
kisah mlm td mak kompius tang bapak khim
pe ke hal x bg khim kawen pithannn (slang khim panggil tha ...

I rasa apak dia nak kenakan Gla, nak balas dendam dengan Gla pulak. Jadi dia mungkin nak gunakan Khim sebagai medium dia balas dendam.

I tak boleh go la Mak dengan part Lita dengan Tan. Macam biasa, part dua ni I skipped kan sahaja. Rasa nak muntah dua ketul ni. Lita tu patutnya bagi dia dengan kawan Gla si Khem tu baru sesuai. Dua2 mengkhianati kawan baik masing2, elok dah tu. Tan biar dapat dengan adik Gla, Gloy tu.

Tapi I masih tak faham Gla ni. Kenapa dia nak berbaik dengan Claire lagi kalau dia nak ikat Khim? Dah nampak dah taring Claire tu sikit2 lepas kejadian semalam, adakah Claire yg suci dan polos akan berubah? Claire macam tak boleh terima bila Gla ada perempuan lain ye. Tp I kesian dengan Khim semalam, terpaksa burukkan diri sendiri depan Claire. Sakit tu, alahai...

Gla tu tambah jampi2 sikit confirm elok. Hahaaa... Tapi tak sabar nak tunggu Gla baca surat sebenar Khim tu, padan muka dia jugak. Kejam sangat dibuatnya dengan Khim tu. Mmg sebijik ayah Khim punya perangai.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Puas hati Baca uols punya Komen pasal episode Malam tadi
Thank you so much sisters

Bila la si gla nak tahu hal sebentar ni
Sebenarnya I suka si Mint (Claire). She cute Manis. Suka she sejak tengok cerita praomook.

Kenkadang tak menahan tengok mario berlakon. Agak sedikit Kayu
Kalau kasik his role to mark prin walllaaaaa pasti terer so mark prin berbody language
Tapi sebab Mario hensem benor memancar2... Iols maafkan

Mmg menyampah dgn Lita
Tapi Tan Tu pun baik/lembik benar. Aiyooo stand up man
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 11:40 AM | Show all posts
saaya replied at 25-8-2022 11:19 AM
I rasa apak dia nak kenakan Gla, nak balas dendam dengan Gla pulak. Jadi dia mungkin nak gunakan K ...

mmg apak khim saling berbalas dgn gkla , konon gkla hancurkan projek2 dia . khim yg jd mangsa keseluruhannya. kesian dia

gkla tu saje je dgn clair, pd hal bkn ada cinta pon..sejuk kaku mcm patung je bila dgn clair. mata x bersinar, air muka x happy. beza bila dgn khim, wpon marah dan benci konon tp pandangan mata saje pon dh cukup nampak sgt syg kt khim..

clair tu cantik tp x menarik mcm khim. khim comel n manja. clair tu aca2 manja tp ntah la mcm meluat je. khim baik luar dan dlm. dulu hanya 3 bln dgn gkla wpon gkla ms tu miskin dan x smart tp khim syg sungguh gkla. tu sbb gkla xkan dpt jatuh cinta dgn perempuan lain. 3 bln bersama  dgn khim dh penuh utk gkla seumur hidup.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 11:49 AM | Show all posts
https://t.me/Bad_Romeo_id

bad romeo boleh tonton di channel tele di atas. cuma sub title nye bhs indonesia. kdg2 x brp nk faham tp boleh la dr xde sub langsung. bhs siam lg la x faham.
hanya tau kap kun kap... madaiiiii... sawadikap... jerrrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 11:54 AM | Show all posts
Edited by dealova04 at 25-8-2022 01:33 PM
penmerah replied at 25-8-2022 11:34 AM
Puas hati Baca uols punya Komen pasal episode Malam tadi
Thank you so much sisters

proumook tu ada tgk gitu2 . clair tu yg dgn bff hero kan? patut dia jd heroin dlm citer ni.
mmg ada sket kayu si mario dlm citer ni maybe nk acting watak seorang lelaki/suami yg tgh hangat membara nk balas dendam cuba berlagak poyo jahat kejam
tp bila dgn khim mario x kayu ... kikikiki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 04:16 PM GMT+8 , Processed in 0.641687 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list