CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 24-8-2022 05:47 PM | Show all posts
iols mmg teringin nk pi..
nk support, sbb iols mengharapkan tokti kambek lagu hati kama..
tp tgk tiket...yg plg murah pun rm299..
tkpe laa kak ani…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 05:47 PM | Show all posts
iols mmg teringin nk pi..
nk support, sbb iols mengharapkan tokti kambek lagu hati kama..
tp tgk tiket...yg plg murah pun rm299..
tkpe laa kak ani…
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 06:18 PM | Show all posts
iols tggu kwn iols yg keje kt ib bg tiket free je...kalo ada iols pegi, kalo xde tak pegi la iols
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:15 PM | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 24-8-2022 05:47 PM
iols mmg teringin nk pi..
nk support, sbb iols mengharapkan tokti kambek lagu hati kama..
tp tgk tik ...

meols tak rasa penyanyi bernombor akan join sebab tengokla sapa pengarah muziknya larikkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 21-8-2022 11:54 PM
Acik doploh semilan hengget pun tanak bayo @GegarVaganja oiiiiii
Kalo dpt tiket free, acik bagi kat  ...

Acik, ko jangan dpt tiket free nanti pergi senyap2 ye.
Ganja suruh Kak Mah gigit uolls dalam mimpi kang.

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:31 AM | Show all posts
ticket konsert Nidji pun murehhh.. bubbye kak ani!
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:02 PM | Show all posts
tokram jadi pengarah muzik chuols.... kenapa tak hire anak2 buah arwah pak ngah.. dorg kan ada musician/studio sendiri...

tokti datang ke nanti ni chuols... malam ke berapa?
mesti nenek ni tarik tokti ajak duet for free nanti
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:57 PM | Show all posts
Dari dulu iols x berkenan dgn acik ni sebab emotional terlampau...sejenis PHD juga time jv dgn tokti dulu...kau nak jual show cakap la elok2...kau kena beli jiwa fans dulu ni sblm they pay that price...ni main ugut2 pulak good luck la acik ani...hope berjaya konsert tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 05:41 PM | Show all posts
hanihan16 replied at 21-8-2022 02:33 PM
i je ke yang rasa suara kak ani ni sedikit aneh sebab macam menyanyi sambil menggigil. dari kecik sa ...

samalah..i pun rasa vibrato dia hover hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 05:43 PM | Show all posts
malas la tengok nenek menyanyi... baik tengok kat youtube, tu pun kalo nak tengok lah.............
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 05:44 PM | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 24-8-2022 05:47 PM
iols mmg teringin nk pi..
nk support, sbb iols mengharapkan tokti kambek lagu hati kama..
tp tgk tik ...

noraniza iblis nk p tgk konsert noraniza idris



Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by September14 at 25-8-2022 11:45 PM

Asal dia emo sgt kt pc tu… acik ni dr dulu mmg gelabah x tentu arah. Apapun lgu2 dia mmg bnyk best lpstu meriah dgn penari2 psembahan kreatif, dato rms lg tp itula suara n tuan punya bdan yg dah acik2 x menarikla utk ditonton.

Iols nak dua lipa!
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 24-8-2022 03:08 PM
Xlah harga IB ikut production.. yang berangan hidup mcm nenek terpaling topi ni tu yg rege mcm tel ...

Takleh ke pilih venue lain kalau harga menggila gitu
Plenary Hall tu pun sesuai apa
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
So tiket msih belum sold out ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 09:20 AM | Show all posts
iolls harap kak ani tak ulang2 dialog " irama malaysia dilayan seperti sampah " kat konsert tu nanti yer..irama malaysia tak pernah dilayan seperti sampah..dari dulu sampai sekarang elok jer diterima..sampai ke albert hall pon orang dah bawak irama malaysia..artis baru macam wany pon lagu irama malaysia dia elok jer meletop dan diterima generasi muda...jgn bercakap seolah2 dalam Malaysia ni cuma kak ani sorang yg memperjuangkan irama malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Klo meolsss ikut saranan bamjat..baik penuhkan ayam2 dgn brgn dapor dlm peti ais..aku lg bahagia dpt mkn2 plg mewah dgn famili makin gundu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-8-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak mahal pulak. Tp takpe lah. Maybe target penonton die org yg berkemampuan kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 02:36 AM | Show all posts
Dut g konsert AZ and ZZ rasa berbaloi hari tu...sold out cepat je...suara pun masih berbisa...konfiden level kak ani ni tinggi betul ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb dia feeling dia yg mengangkat irama Msia. Ticket mahal sgt sbb penari pun penuh satu bus.
Good luck lah Kak Ani.
Tapi suara dia daripada dulu pun tak sedap. Meleweh sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca kat twitter baru 9 tiket terjual. Sedihnya. Yg beli pun family je kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:00 AM GMT+8 , Processed in 0.136389 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list