CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 24-8-2022 01:15 PM | Show all posts
suara tak sedap. titikkk..!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 24-8-2022 12:43 PM
kak aishah pun sold out. tapi iols yakkin je konsert dia bakalan letops sbb kak ani kan suka penuh2  ...

Tengok pada pengisian konsert tu macam menarik la jugak. Tapi harganya, ya ampun.
Nampak sangat Ganja bukan la target market sheolls.

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:34 PM | Show all posts
kakJOYah replied at 24-8-2022 01:15 PM
suara tak sedap. titikkk..!!!

setuju!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 24-8-2022 12:43 PM
kak aishah pun sold out. tapi iols yakkin je konsert dia bakalan letops sbb kak ani kan suka penuh2  ...

tiket kak ecah pn kayangan mcm kak ani ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:49 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-8-2022 01:11 PM
bila pulak orang letak irama malaysia macam sampah.

orang Malaysia ok je layan irama Malaysia. ta ...

itulah bila masanya org letak irama malaysia cam sampah, sbb org x support dia ke, dia ckp gitu?
org nak gi konsert ni pikir byk aspek mahal ke tak ticketnya, berbaloi ke tak quality nyanyian dan persembahan nanti dgn hrga ticket yg dibyar.


Bkn x nak support tapi kalau nyanyian x memuaskan x worth it byar ticket memahal baik cari entertainment lain yg memuaskan hati .

Sorry ya nek ani, x dapat nk support chuols tapi iols ttp support irama malaysia. Semoga success ye konsertnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:51 PM | Show all posts
naper ek org yg tak blh menyanyi nih tahap confident drg nih terlebih2 sgt tahap dewa?

klu nak jual tiket rega ribu2 nek ani blhlah ajak geng2 sekapal join konsert tu cam bella razali, nunha bahrin, jannah nik & budak2 youtuber yg perasan hebat tp hanya dibawah par sajok ... sure lebih meriah sbb akan ada byk kejutan2 nnti

harap dpt dipertimbangkan idea bernas meols nih ... tp jujur ckp nek ani klu nak naik semula kenalah turunkan ego sembah ratu kat tokti ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
selalu jadi kan alasan nak martabatkan muzik melayu. padahal org tak minat ke dia. suara mengidung/sengau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
huhu.. mahal sgt ni kak Ani
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yakinnya dia ngan harga tiket
Gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-8-2022 11:53 PM
Suara dia memang la tak sedap chuols
Sengau terkepit  mendayu2 gitu
Macam try hard pun ya nak kasi s ...

300 penari katenye. Dgn tim dikir barat drp kelate, siam dan brunei sekali. Guest artist - Hazama & Azizul Hakim (3 Juara)
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-8-2022 01:38 PM
tiket kak ecah pn kayangan mcm kak ani ke?

Taktahu lah. Mybe tak sekayangan kak ani.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 24-8-2022 09:22 AM
No hate against kak ani, tapi berangan tak jejak tanah
Confident je buh 3 malam
Test market la dulu, ...

Xlah harga IB ikut production.. yang berangan hidup mcm nenek terpaling topi ni tu yg rege mcm tel aviv..

Kat mitch ritu ratus2 jer..yg tingkat atas puluh2 je.. konsert kanak2 biasa rm25-100 je ..

Teater muzikal dia semanis honey yg seminggu sold out tu pun range 50-175 x silap..

Bermula dengan ena sampah bedol ritu yg production start rege mcm siyellll
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 24-8-2022 01:11 PM
bila pulak orang letak irama malaysia macam sampah.

orang Malaysia ok je layan irama Malaysia. ta ...

Ntahnya org layan je lagu irama malaysia hat yg lama yg baru.. yg baru mcm lagu wani booster dgn tokmal tu apa nama yg lirik jari jari jemari menghitubg hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:34 PM | Show all posts

akak neh selalu je missing the point.org bukan kutuk2  irama tradisional ni sampah atau tak releven utk konsert.org mempertikaikan kemampuan dia dlm nyanyian dgn tiket yg x setaraf dgn kemampuan dia.irama tradisional x  semestinya kena bawak penari satu kampung.dahla tu mengaku pun terima dana dari gomen.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:59 PM | Show all posts
qusairy replied at 24-8-2022 01:49 PM
itulah bila masanya org letak irama malaysia cam sampah, sbb org x support dia ke, dia ckp gitu?
o ...

self claim dia la seorang ajah yang terbaik tersohor yang mengangkat irama malaysia...
bila orang tak nak support dia, dia anggap orang tak support irama malaysia..
ehhh eleee makcik makcik... kalau suara merdu, sedap, mendayu takpe la gakk....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 24-8-2022 03:34 PM
akak neh selalu je missing the point.org bukan kutuk2  irama tradisional ni sampah atau tak releve ...

gomen pun. bg dana kt retis so so sampai berjuta. jadah amende tgh ekonomi tak cantik ni ko rela bagi kt retis level ni je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 05:06 PM | Show all posts
nenek ni memang suka sentap
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:10 PM | Show all posts
namieamuro replied at 24-8-2022 04:52 PM
gomen pun. bg dana kt retis so so sampai berjuta. jadah amende tgh ekonomi tak cantik ni ko rela b ...

yg bagi dana pun kementerian pelancongan .ini tak lain tak bukan ada cable senang2 je  bagi dana yg bakalan merugikan mcm selalu.local pun x kowser nak tgk. inikan pulak pelancong asing
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk sgt konsert  smpi hujung tahun ni… abeslah duit netisen… konsert faztival lah siti lah zamani lah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:39 PM | Show all posts
Meols tak suker sore sheols sejak azali. Sengau, lenggok meleret tak sedap.
Lepas tu bongkak prasan dier je la yg naikkan martabat lagu2 traditional konon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.168275 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list