CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 22-8-2022 12:48 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 21-8-2022 02:00 PM
Iols baru je nk tergerak hati support dia. Tp tgk harga tiket terus iols rasa marah.

u bayangkan u minat blackpink dan noraniza idris.
tapi jenis support local beli la jugak tiket ambik yg mahal
tiba2 konsert blackpink march 2023 tgk2 harga tiket murah lagi blackpink????
apa perasan u ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:53 PM | Show all posts
3 hari mau hilang suara. Suara tu dah sedia sengau bertambah sengau plus sumbang.

Cian la kat penonton.


Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:58 PM | Show all posts
Akak takkan pergi sebab ustaz ustazah kata tak elok pergi konsert
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:00 PM | Show all posts
tak baik tau korg ni
penari dia pun dh penuh seat tau!

apapun moga semuanya dipermudah utk acik noraniza
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal nye tiket tiket konsert...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:54 PM | Show all posts
Orix replied at 22-8-2022 01:38 AM
Makk oiii…. Smpai 3 malam pulak tu…

3 hari ni kalau tak silap dengar siti buat live dulu, memang requirement Istana Budaya, minimum kena sewa 3 hari

kecuali IB sendiri yang buat konsert
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyah pegi la...tiket melangit mahal suara keluat tak sedap
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 03:07 PM | Show all posts
mahalnya tiket, apa pun semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 03:23 PM | Show all posts
kahkahkah!! yakinnya 3 malam....
nenek ni nyanyi satu lagu 5 minit dekat GV pun semputtttt....

@DARSITA baik kau borong tiket nenek ni banyak2.... risau nanti tokti sesorang jah duduk dekat tmpt penonton...

itupon iols rasa tokti terpaksa datang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:31 PM | Show all posts
KRU pun 2 malam je kan? Iols mmg la bukan peminat kak ani, tapi kalau harga ticket berbaloi boleh je nak support. Ni harga kalah M Nasir and Aishah (with orchestra lagi!). Pastu Kak Ani terus balun 3 malam. To me, minimise # of nights, concentrate penuhkan dewan utk 1-2 session je
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni delusional perasan dia ramai peminat kot. Persembahan pun predictable, garenti akan diusung segerombolan penari atas stage. Suara sengau dan nafas pun tk panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapkan penari2 sekampung aje la yg buat meriah
Nak harapkan acik Ani menyanyi solo, dgn sengau nya tergigilgigil..nak tarik chours pun terseksa anak tekak.
Sedihhh bhaii!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 05:49 PM | Show all posts
musim buat konsert ke skrg ni. acik ni aku tgk GV nyanyi 1 lagu pun semput takleh hi note lgsg. cemana nak buat konsert 3 ari
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NEmma at 22-8-2022 09:35 PM

Nah, performance terkini kak ani. Seram fikir sheols nk berkonsert 3 hari.

https://fb.watch/f33I4ZHLk1/
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 22-8-2022 12:27 AM
Aduhai... Dah habis ye early bird

berita kata 1/2 jam tapi less dari tu dah sold out, tapi ada yg ckp kalau walk in petang jumaat tu masih ada lg, logiklah sebab sifu kan, mcm kak ani errr dahlah mahal, sampai 3 mlm pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:35 PM | Show all posts
sapa dah tgk malam td silalah review
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh harga ticket bukan main.
Good luck kepada fans sheols
I nak menyimpan utk concert blackpink next year
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang perasan hebat ek?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 21-8-2022 11:47 PM
gila babi mahal. faham la dia nak kata dia nak bayar penari ramai mahal. so tak mampu la nak pegi te ...

Kalu tengok show dia, dia bawak segerombolan penari tu sebenarnya tak perlu ponnnn. Semak pentas nampak macam pesta kat brazil. Serabut aku tengok. Segenap inci pentas nak letak penari.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm xberbaloi. Zmn dia top dulu2 pun aku xminat apatah lg sekarang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.150575 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list