CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 22-8-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun berangannyer acik ni! Harga tiket kemain eh... 3 malam pulak tu haaa. Gegarvaganza pun nombor 4 jah. Nampak naww fans pun tak koser nak vote byk2. Blh dia jual harga gini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dejure at 22-8-2022 01:40 AM

Tiket konsert Nek tikus tu pon 11k utk 6 orang..kau 1k utk ko sorang? Nyanyi pon sengau.berangan betul kau makcikk
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Makk oiii…. Smpai 3 malam pulak tu…
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:44 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 21-8-2022 11:52 PM
Laki nek ani sendiri pon orang kuat sejid
Laki tak saun ke bini yg dah kertu tapi masih nak berong ...

mungkin lakinya pun tahu kot laki2 semua tak selera nak nengok nenek ni....
yang taste kat nenek2 pun belum tentu berselera... baik theyols gi zoo negara kekdahnya...
lagi berair nengok binatang kaki panjang warna pink (burung flamingo)... tiket pun murah jah mampu milik...
terhibur dan seronok pun dapat
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Uiks, lagi mahal drpd M.Nasir Philharmonic nih. Masih geram tak berjaya beli tiket M.Nasir...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 21-8-2022 10:33 PM
i je ke yang rasa suara kak ani ni sedikit aneh sebab macam menyanyi sambil menggigil. dari kecik sa ...

Iols sependapat. Dari kecik iols dengar sheols nyanyi tapi tade feel. Sengau campur gigil persis tercekik buah kana. Lagi suka dengar tokti nyanyi dan iols verangan jadi tokti biler de har lagu hati kama.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Mahallah. Baru macam nak g tengok. Klu dah 290 tu, tapi dok nun atas di sana mcm x berbaloi. Hurmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Berebut2 la semua artis nak buat konsert.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
M nasir sifoo legend pun tak mahei mcm ni.
Btw tiket kat DFP konsert M Nasir abis in 20mins utk early bird
I menganga je terlepas beli.
Konsert Kembara kat Plenary july pun gigih i pi.
Musim konsert skkarang
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 22-8-2022 01:51 AM
Uiks, lagi mahal drpd M.Nasir Philharmonic nih. Masih geram tak berjaya beli tiket M.Nasir...

Haaa sama laa i nganga je tgk tak dpt checkout
My insider info keje DFP kata akan ada second night/konsert yg sama

Website DFP horrendous yach sakit ati nak berperang rebut tiket sifu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 22-8-2022 12:27 AM
Aduhai... Dah habis ye early bird

Dlm masa 20 minit gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga tiketnye yakin betholll
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau free pon x nak tengok sebab x mintst...btw klu tiket x laku..maybe bagi free untuk peminat2 bertuah untuk penuhkan depan dewan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat kak ani. Kalo bg free pun x teringin nk tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:47 AM | Show all posts
aku tak pernah suka suara dia....sengau
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 21-8-2022 03:01 PM
Pu dan para lobaiii sekalian x bising ke ada konsert lagi ni... ni semua lagha

kannnnn
kalau konser omputih menggelupurrrr
padahal retis2 tempatan siap yang acik2 kertu berhijab membawa imej muslimah … ntah2 lenggok pun kalah adik billie …
senyap jahhhh

anyway untuk tetap didalam topic yang sama

mahalnya tiket
tapi mungkin dia dah kira budget .. lagi2 persembahan acik ani selalu membawa sekampung ke pentas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan konsert ahmad nawab pun x full house.. lagi la retis yg xde pull factor mcm nek ani ni.. tunggu tiket free IB jelah nanti
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiket mahal macam ni Sapa je nak pegi dengan suara Dia yg pelik Bila nyanyi live? Lepas Tu Bila Tak laku Nanti kata dah Takde peminat irama Malaysia… acik ani oi, I minat kot irama Malaysia tapi bila tengok rega tiket Lepas Tu acik ani dengan suara pelik yang nyanyi, simpang Malaikat 44 I nak pegi… Tak berbaloi langsung acik… tiket Billie Eilish yang international dan nyanyi Tak suara pelik tu pun Tak mahal macam ni….
Sedar lah diri acik oi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:18 AM | Show all posts
my gawd.. 3 hari kau.. mampooo? sehari ckup laa, yg organizer mengelupur smp 3 hari apsal? hadap lahh 3 hari tu semua tak penuh seat. IB plak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tel aviv ya rega konsert.ada makan makan sekali berbaloi juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.145578 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list