CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
 Author| Post time 26-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 26-9-2022 04:33 PM
Dah kluar dah artikel, kak ani cakap concert will be postponed indefinitely. Tapi xde cakap pasal ma ...

Nooo.
Ganja dah berharap ada lelongan sehingga 90% untuk tiket konsert sheolls. Nak jugak tgk sheolls beraksi kat pentas IB.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 06:09 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 26-9-2022 06:01 PM
Nooo.
Ganja dah berharap ada lelongan sehingga 90% untuk tiket konsert sheolls. Nak jugak tgk sheo ...

Kannnn... weols pon teringin nk tgk sheols perform kt IB tu. Nak tgk production sheols. Nak tgk stage turun naik, terbang ke. Dengan penari penuh stage ittewww. Maybe kak ani boleh approach enfiniti, Tiara Jac punye production tu, collabrate ngn theyols untuk concert ni pasni. Mesti akan sedikit berbeza hasil nanti. mesti not typical cultural show.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 26-9-2022 04:33 PM
Dah kluar dah artikel, kak ani cakap concert will be postponed indefinitely. Tapi xde cakap pasal ma ...

Heh nenek ni taknak cakap fiket tak laku dok tuding kiri tuding kanan mohon tuding tekak sendiri lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:36 PM | Show all posts
sebab general election tu iols tak dapat hadam lah...
sheols nak bertanding jadi ahli parlimen kawasan pekan ke macammana?
atau penari sheols busy dgn jentera kempen
atau sheols sendiri jadi sukarelawan SPR

nasib baik sheols tak cakap takut musim tengkujuh noks
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanak la tgk konsert dia. Dah lah sengau…bingit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 26-9-2022 04:33 PM
Dah kluar dah artikel, kak ani cakap concert will be postponed indefinitely. Tapi xde cakap pasal ma ...

Sedehnya kak ani klu tk jdi.semoga dimudhkn niat sheols nk bt konsert ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sumber: Getaran.My
Konsert pertama dan terakhir Noraniza Idris terpaksa ditunda atas beberapa faktor yang tidak dapat dielakkan.

Menerusi satu siaran akhbar yang diagihkan kepada pihak media, penyanyi yang mesra disapa sebagai Kak Ani itu menjelaskan konsert yang sepatutnya berlangsung tiga hari iaitu 21-23 Oktober terpaksa ditunda atas tiga sebab utama iaitu kerana pilihan raya umum, ketiadaan pengarah muzik dan faktor kesihatan.

“Kemungkinan besar PRU akan diadakan pada Oktober dan November. Ia menyukarkan penyusunan aturcara konsert dari aspek jemputan tetamu VIP termasuk menteri serta wakil dari pihak kementerian yang menjadi salah satu tunggak utama kepada penganjuran acara ini.

“Selain itu, pengarah muzik iaitu Datuk Ramli Mohd Saleh (Ramli MS), yang terlibat dalam Penjurian Program Televisyen Gegar Vaganza musim yang ke-9. Pihak Astro tidak membenarkan Ramli MS untuk terlibat dengan produksi luar ketika masih berada dalam kontrak bersama pihak Astro.

“Noraniza Idris juga gagal mengurangkan beberapa komitmen aktiviti seninya hingga menjejaskan kesihatan sekali gus mengganggu jadual latihan yang telah ditetapkan lebih awal,” katanya.

Namun begitu, belum ada tarikh baru dikongsikan pihaknya setakat ini.

Terdahulu, Konsert Noraniza Idris dijadualkan berlangsung di Panggung Sari Istana Budaya selama tiga malam. Ia juga merupakan konsert terakhir Noraniza dengan menggunakan khidmat 300 individu termasuklah pemuzik, pasukan budaya dan kumpulan tenaga kreatif yang lain.

Tiket konsert dijual bermula pada harga RM299 sehingga RM1,599. – Getaran, 26 September 2022
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak syak concert dia scam semata..baek korang minta refund cepat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nek ani teruskan je lah bersara jaga laki
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
3 faktor yang kau list tu mmg dh boleh jangka kan? Dh tau tokram terlibat tiap2 tahun dgn GV xkan heshe xleh inform dr awal tahun lg? Then so what kalau PRU? Peminat tegar boleh jer attend concert kalau buat satu malam jer. Igt lagi masa pru14 thn 2018, malam tu siap bruno mars lagi buat konsert kt stadium putra. Elok ada jer. Ketiga faktor kesihatan? Dh tau tarikh konsert dh lock sekian2, yg gila pg ambik job berat travel seantero malaya tu sapa suruh? Patutnya 2 bulan sblm konsert dh sibuk rehearsal dgn pemuzik dan penari bknnya pg rembat projek besar lain.  Nek ani ni kalau xberangan yg jenis xukur baju di badan sendiri ni mmg xsah! Konsert 1 malam sudahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 26-9-2022 04:54 PM
alasan tok ram absence?
biar betul
mesti pihak tok ram dh tau awal kn bila gv start, final ape sem ...

khuents...berani betul petik nama tok ram..ntah tok ram pun xtahu dia terlibat dgn konsert kak ani nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 26-9-2022 12:24 AM
Apa la yg org anti sgt ngn dia ni? Tgk ok je.. kan memperjuangkan irama malaysia bagai. Seronok je t ...

Attitude sis...terpaling pejuang ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 26-9-2022 11:08 PM
Sumber: Getaran.My
Konsert pertama dan terakhir Noraniza Idris terpaksa ditunda atas beberapa faktor ...

Kikikiki ckp je la tiket xlaku2. Xkn dia nk teruskan. Tamak la lg. Lepaa ni mesti jd 1 hari jah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 26-9-2022 04:33 PM
Dah kluar dah artikel, kak ani cakap concert will be postponed indefinitely. Tapi xde cakap pasal ma ...

I cuba utk kesian tp mmg x mmpu sbb dia tamak. Kalau 1 date je konsertnya & harga retis local, mmg i kesian.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 26-9-2022 11:14 PM
3 faktor yang kau list tu mmg dh boleh jangka kan? Dh tau tokram terlibat tiap2 tahun dgn GV xkan he ...

Dia ukur baju di badan sendiri. Tapi badan sendiri masa umur 17 tahun masih anak dara. Choi.

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 10:20 AM | Show all posts
meols berpendapat yang ni adalah praktis standard mana2 kompeni yang berbisnes, untuk kes ni adalah showbiz, bila duit awal tak cukup untuk dibuat rolling (read: jualan awal tiket konser), diorang akan terus batal atau tangguhkan je.

Bahagian penaja pulak, biasanya akan ada terma memasing, mungkin akan taja selepas capai jumlah minimum penjualan tiket/amaun kutipan jualan.

girtuh meols bekap kak ani yachh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 10:39 AM | Show all posts
ashcroft86 replied at 26-9-2022 04:33 PM
Dah kluar dah artikel, kak ani cakap concert will be postponed indefinitely. Tapi xde cakap pasal ma ...

sian tok ram...hujung2 nama dia yg naik jadik kambin hitam! bertabahlah tok ram ... cover mencover kemaluan rakan retis adalah amalan yg molia ...  

cancel adalah yg terbaik ... dgn jualan yg sendu camtu sian kat dancer dapat berapa ajalah sorang ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:31 PM GMT+8 , Processed in 0.238275 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list