CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 28-8-2022 04:41 PM | Show all posts
rasanya ramai jer akan beli
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 28-8-2022 04:21 PM
Suara sengau, persembahan predictable, lagu2 genre lain tk sesuai dgn tone dan kesengauan suara dia, ...

Biar betul....x pernah dgr pula kisah ni...ni zaman belum ada smartphone ke..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu akak ada penah la terjmpa satu acik ni, PA noraniza ni la..x ingat nama dia
X abih2 mulut dia meratib dia tgh buat PhD
Kalo jmpe sapa2, mesti dia claim dia tgh buat PhD
PA dia tu ms tu alumni tkc
Skang x tau la mana acik tu pegi..ke still keje dgn noraniza idris ni tak tau le
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 27-8-2022 07:21 AM
Baca kat twitter baru 9 tiket terjual. Sedihnya. Yg beli pun family je kot

Salah percaturan la nek ani.. x beragak nk bt sampai 3 mlm.. bt semlm sudah pastu perform all out.. fefeeling Celine Dion bt konsert kat Caesar Palace ke tiap2 mlm.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Jemput ramai artis utk backup konsert.
Yg pernah bertanding dibawah kategori irama malaysia.
Kalau sorang2, i dont think akan full house
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-8-2022 01:38 PM
tiket kak ecah pn kayangan mcm kak ani ke?

RM255   RM355   RM455   RM555
Suite: RM455/seat & RM655/seat
Meet & Greet tickets (RM888)

Ni harga konsert tiket kak Ecah kat MPO aritu
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 09:14 PM | Show all posts
Moga sukses kak Ani, bagi semangat sikit kat kak Ani, Kagum dengan perjuanganya, inshaAllah nak gi tgk konsert ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2022 09:14 PM | Show all posts
Edited by alhakim at 28-8-2022 09:16 PM

Moga kak Ani terus sukses
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wayree replied at 28-8-2022 04:16 PM
Meolz zmn rumaja dulukala tkde duit nk p konsert sheolzz.. Melepek dpn tv smbil pgg buku tnggu kak ...

Tuelah ai dulu x suka jena jen maybe taste berubah bila menua. Suka dgr lagu sheols tp bukan fans tp lepas dah tgk konsert kak jena boleh paham kenapa ramai suka sheols. Selayaknya sheols disayangi sebba comel tak try hard kelakar lawak sore sedap gila vocal excellent done puji kak jena. Untuk tak ot, noraniza ni org kluang dulu bukan dia gaduh kat mahkamah ke dgn ex husband dia pasal kes cerai dia?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
smeetasmitten replied at 27-8-2022 07:21 AM
Baca kat twitter baru 9 tiket terjual. Sedihnya. Yg beli pun family je kot

Kena harrass suruh beli kot

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cokoro replied at 24-8-2022 12:43 PM
kak aishah pun sold out. tapi iols yakkin je konsert dia bakalan letops sbb kak ani kan suka penuh2  ...

Aishah hari tu tak sold out tp dewan penuh...few days sblm konsert iols check masih agak byk seats blm terjual (yg rega mahal tu) tp esoknya check lagi, dah 'sold out'..iols suspek dorang bagi tiket2 free kat sponsors & org2 korporat...iols ada tgk konsert aishah & selepas beberapa lagu, ada penonton yg tak jauh dr seat iols keluar (4 org yg iols perasan) n tak balik2 pastu...tu yg iols yakin dorang2 ni dpt tiket free sb kalau keluar belanja sendiri around rm500, sure akan tgk sampai habis
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bukan haters kak ani & bukan jugak fans dia...nak jugak pegi tgk konsert ni tapi dgn tiket harga x masuk akal ni, bagus iols simpan buat pegi umrah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 08:53 AM | Show all posts
konsert laku keras ke ni,

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak ani mcm salah percaturan je. Huhuhu. Moga sukses lah konsertnya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 09:12 AM | Show all posts

macam biasa2 jer ni tak penuh, ni mebi utk 1 mlm, yg lg 2 mlm tu apa cite agaknya ek?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Janetnasuha replied at 12-9-2022 08:53 AM
konsert laku keras ke ni,

Wow. NAMPAK SOLD OUTTTT
Nak ready kalau last minute sheolls jual tiket RM10 atau bagi free.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2022 09:30 AM | Show all posts
konsert 3 malam tu... tak nak kalahhh....

lobi ke kementerian kebudayaan ler apa lagi...
lobi ke kementerian pelancongan ker...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 10:29 AM | Show all posts
lasagna replied at 12-9-2022 09:12 AM
macam biasa2 jer ni tak penuh, ni mebi utk 1 mlm, yg lg 2 mlm tu apa cite agaknya ek?

sama je mcm 1st day
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 10:31 AM | Show all posts
Malam ke-2

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2022 10:34 AM | Show all posts
Malam ke-3.... wah dah sold OUT!!!!. HAHAHAHAAA. Ok kak ani boleh tambah show 30 malam lagi.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:31 PM GMT+8 , Processed in 0.257058 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list