CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2022] 1000 WON LAWYER/ONE DOLLAR LAWYER - Nam Goong Min, Kim Ji Eun, Choi Dae Hoon

  [Copy link]
Post time 15-10-2022 02:22 PM | Show all posts
lain rupanya perangai Jihun dolu2...dulu serius, skema, jarang senyum...sejak bila agaknya dia tukar perangai jadi gila2 sengal camtu?
kalau sebab kematian ayah dia, selalu org kalau lalui peristiwa tragik dia jadi murung...
tapi betul ke tu ayah kandung dia? kenapa surname lain2?
tapi method actor betul NGM ni...scene last tu bila dia call ayah dia x angkat & jumpa phone ayah dia, he effortlessly change his expression...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-10-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 14-10-2022 12:09 PM
dah ingat dah, beautiful gong shim

Iols tak tengok citer tu...
Tu yang tak tau tajuk...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 14-10-2022 03:05 PM
ni wedding Nam Goong Min...nice couple.

https://www.soompi.com/article/1549111wpp/jin-ah-reum-share ...

Dua2 share kat ig...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 15-10-2022 02:22 PM
lain rupanya perangai Jihun dolu2...dulu serius, skema, jarang senyum...sejak bila agaknya dia tukar ...

Rasa macam tengok drama lain pulak bila dia serious tu... sebab sebelum ni tengok dia sengal... tiba2 lain pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapa Jihun PM candidate... sebelum tu Prosecutor General... tapi curious pulak kan... yeke dia commit suicide sebab slush fund tu... atapun ada reason lain sebab someone call tu... kawan2 lain pun nak mengelak bila Candidate Kim tu kena investigate dengan Jihun...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 15-10-2022 12:50 PM
Ep 7

alaaaa....now baru tahu profile Ji Hoon and siapa bapanya.

This time jadi PM candidate pulak...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-10-2022 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah Jihun tau baca menu kat restaurant tu sebab dia pernah stay kat France dengan mak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tgk lakonan dia dlm the veil pula bila dia agak serius n skema. Tgk baju pun dah terbyg dia kat drama tu pula.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-10-2022 11:06 PM | Show all posts
Rahah replied at 15-10-2022 03:47 PM
This time jadi PM candidate pulak...

hahahah anak dia yg Seuk Yong tu jadi Lawyer Kang and Han dalam love in contract pulak ep minggu ni last secene , ex wife judge Ji Ho hahhaahaha gilers depa ni...pusing pusing depa jua..
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 01:46 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 16-10-2022 01:47 AM

ep 8

aduhai....kesianna tunang Ji Hoon , the lawyer Lee Junyeong , dia meninggal rupanya belum sempat buka law practice kat tempat depa sekarang ni...so Ji Hoon yg teruskan usaha Lee Junyeong tu , belum sempat buke pun...dan MR Cheon tu jadi her first client , dan memang dia letak fees 1000 Won ..dan dah ade balang siap siap..

adeh, dia kena naya ditikam oleh si pembunuh bapa Ji hoon sebab hanya tertukar envelope yg berisi details  ttg bapa Ji Hoon...adehhhh

Lee Junyeong baru sedar yg envelope tertukar bila dah petang sangat dah, office tu sunyi and dia baru tahu ada isi kandungan envelope tu yg penting - dia nak jumpa Ji Hoo rupanya sebab hal ni - tapi

awat tak cerdik.....dah tahu benda penting buatlah soft copy...screenshot tapi suruh lah jihoon download nad padamkan yg soft copy tuuu... pi screenshot snapshot jeeeee kat JiHoon....adehlaaaa minah ni...

kena stab dalam tube....adehhh....

melara laaaa


tapi..ini masih dalam flashback , Si Baek Mari ni dah nak mabuk kat bar tu dah...si Prosecutor Najin tu dah call Ji Hoon to fetch her ...

hahahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 16-10-2022 12:46 PM

Sedih giler epi 8…Jihun kenapa sedih sgt kisah lampau u ni? Lepas hilang ayah, hilang tunang pulak…asal-usul how he end up in that law office, jumpa dgn Mr. Sa, the 1000 won fee, kenapa dia pakai sunglasses & that ring, datang dari tunang dia rupa2nya…

It’s heartbreaking bila sedar the reason kenapa dia pakai the sunglasses is to hide his real emotion…Juyeong ada cakap dia suka tgk Jihun senyum…could it be the reason why he changed his personality?

Yes the whole episode memang sedih tapi x blh tahan ketawa tgk preview epi seterusnya ada Jihun terbang

So skrg ni dah jumpa ke belum siapa yg call ayah dia? Camna dgn kes bunuh tunang dia tu? Since dia ambik alih jadi lawyer kat ofis Juyeong, dia dah berenti jadi prosecutor lah ye…
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la mari. Ckp jihun rambut keriting. Haha.
Tp tu la, selalu NGM ni rambut dia kemas je. Tp dlm cerita ni berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NGM n LCA pun ada chemistry.
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 16-10-2022 01:46 AM
ep 8

aduhai....kesianna tunang Ji Hoon , the lawyer Lee Junyeong , dia meninggal rupanya belum sem ...

bila sampai part senior prosecutor dia tu call mintak tolong pickup Baek Mari, i pon terfikir eh mamat ni ada je kete
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 15-10-2022 11:06 PM
hahahah anak dia yg Seuk Yong tu jadi Lawyer Kang and Han dalam love in contract pulak ep minggu ni ...


Oh...
Anak dia berlakon citer tu...

Haah...
Sebab berlakon bagus... memang selalu dapat offer drama... tu yang nampak diorang jer...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi i memang nangis start dari yg tunang dia mati sampai la ke scene dalam ofis tunang dia tu.

I rasa lama dah tak nangis tengok scene partner mati ni. Last time masa tengok CLOY, menangis tak berlagu masa Gu Seung Jun mati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-10-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 16-10-2022 02:36 PM
xyla73 replied at 16-10-2022 12:15 PM
Sedih giler epi 8…Jihun kenapa sedih sgt kisah lampau u ni? Lepas hilang ayah, hilang tunang pulak ...


i rasa next mesti akan bertembung punya dengan org yg buat ayah dia & tunang dia mati. Macam start dari kes kecik pastu berkait dengan kes besar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 16-10-2022 12:15 PM
Sedih giler epi 8…Jihun kenapa sedih sgt kisah lampau u ni? Lepas hilang ayah, hilang tunang pulak ...

Kes ayah dia belum settle lagi tu...
Tambah pulak kes tunang dia...
Orang yang sama la tu sebab ada gambar ayah Jihun...
Sedih giler... both meninggal...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 16-10-2022 02:46 PM
mbhcsf replied at 16-10-2022 01:46 AM
ep 8

aduhai....kesianna tunang Ji Hoon , the lawyer Lee Junyeong , dia meninggal rupanya belum sem ...


ye weh, i rasa terkilan sebab Lee Joo Young (tunang Jihun) patutnya alert la sebab dia bukan newbie lawyer yg tak biasa deal dengan kes berat.

Takkan takde safety measures langsung bila dapat fail sulit macam tu.

Uols rasa ada loveline tak antara Baek Mari & Cheon Jihun. I sebelum ni macam ship dua tu, tapi nampak macam Jihun ni cinta mati dengan tunang dia, rasa tak sampai hati pulak nak ship dengan Baek Mari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-10-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 16-10-2022 01:17 PM
Kelakar la mari. Ckp jihun rambut keriting. Haha.
Tp tu la, selalu NGM ni rambut dia kemas je. ...

Tu la pasal...
Selamba kata rambut boss... sentap Jihun...
tapi masa tu Mari tengah drunk...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 04:30 PM GMT+8 , Processed in 0.321673 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list