CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Seolah olah kena 'scam':Pentas Kecil Dan Terlalu Jauh, Penonton Luah Rasa Kiciwa Dengan Penganjur Konsert Billie Eilish

  [Copy link]
Post time 19-8-2022 11:17 PM | Show all posts
PandaSaka replied at 19-8-2022 05:27 PM
Tumpang simpati. Kesian ya, beza 90 hengget je dengan standing ticket. Screen cenonet, sound hauk.
...

Memang ke scam dengan organizer..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 12:06 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-8-2022 04:49 PM
Eh choi fokus la ke nyanyian bang Ultra!

Bila scroll dlm FB asyik keluar iklan ni..Adobe Premiere



Mungkin sebab saya duk play album dia dalam youtube music kot. Tapi yg paling tak menahan tu gambar thumbnail video di FB tu keluar yg ni...



Waktu dengar lagu saya jarang tengok video. Layan lagu aje waktu buat kerja. Album dia yg terbaru tu ok la boleh layan. Tapi cara dia menyanyi tu bukan ramai orang boleh layan.Harapkan beat lagu aje yg best. Saya biasa layan lagu Lana Del Rey aje.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 07:13 AM | Show all posts
baru iols tau billie eilish ni terkenal sb bubis dia jahh...

harap2 konsert blekpink tak mcm ni la.. aritu wat kat stadium kecik rasa puas hati sgt sbb beli standing ticket.. heehhehe...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan la..
Padannnn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 19-8-2022 04:06 PM
Bila scroll dlm FB asyik keluar iklan ni..Adobe Premiere




Billie ni memang besar kopek. Sebab tu dia suka pakai baju besar2 huntok sembunyikan figure dia. Mungkin low self esteem zaman remaja masih belum hilang sepenuhnya. Kat Reddit aiol hada baca komen nurtijen yang sekelas dengan Billie. Memang jenis dok dendiam baik2 tak kacau orang dan suka buat hal sendiri juga tak sombong dari zaman seblom dan selepas famous kata heshe.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 08:50 AM | Show all posts
Taknah dgr lagu-lagu dia.. Aku kenal lagu-lagu Melayu zaman 90-an dan awal 2000-an serta anisong aje la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:04 AM | Show all posts
bagi korang yg dah kertu ni mmgla korang rasa billie ni tak famous.  peminat billie ni majoriti young adult.

adele tu lg scammer, buat konsert kt vegas, tak smpi 24 jam, peminat dia dah datang dah check in hotel dah pun tup tup batal concert. pastu bangga katanya dia bagi keutamaan pada diri sendiri sampai berani cancel konsert tu.  tapi taknak plak refund tiket konsert dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2022 11:10 AM | Show all posts


Tak pernah kenal pong dia selama nii, itu yg carik kat Utube.

Tak sedap pong lagu2 dia, harapkan tetek ajer besor.
Suara macam org malas nak menyanyi jer.


Kalo yg famous2 macam Adele, Lady Gaga, Shakira dan ramai lagi sedap2 jugak lagu mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:11 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 20-8-2022 08:34 AM
Billie ni memang besar kopek. Sebab tu dia suka pakai baju besar2 huntok sembunyikan figure dia. M ...

Bila tengok cara dia selalu berpakaian mmg selekeh dengan t-shirt oversized tu. Memang sesuai la gaya muslimah,cuma tak pakai tudung aje..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 20-8-2022 03:11 AM
Bila tengok cara dia selalu berpakaian mmg selekeh dengan t-shirt oversized tu. Memang sesuai la g ...

Khen. Btw walaupun kertu aku suka ja karaoke lagu Bad Guy sheol. Sedap liriknya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 12:45 PM | Show all posts
ni la masalahnya.. pegi concert nak bawak status T20. amek seating. apa kau ingat ko pegi tgk showcase ke?  nak pegi concert pegi la diri dkt padang tu. Jangan risau la.. selagi dalam Malaysia.. kalau buat dekat stadium takdenye ko mati sesak nafas atau kena pijak. siap boleh picnic lagi kat belakang crowd tu sambil tgk skrin besar.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.101751 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list