CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3036|Reply: 32

Kecoh Billie Eilish berkunjung ke Sungai Wang Plaza, netizen syak datang buat kaca mata baharu

  [Copy link]
Post time 17-8-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
KELIBAT penyanyi terkenal Amerika Syarikat Billie Eilish yang berkunjung ke pusat beli-belah Sungai Wang Plaza di Bukit Bintang Kuala Lumpur mencuri perhatian peminat.

Mana tidaknya, ramai kagum dengan sikap rendah diri penyanyi itu memandangkan artis antarabangsa lain yang datang ke negara ini biasanya akan singgah ke pusat beli-belah lebih terkenal seperti Suria KLCC, Pavilion atau pun Star Hill Gallery.

Video memperlihatkan Billie berada di pusat beli-belah itu dirakamkan orang ramai yang terserempak dengannya ketika berjalan keluar memasuki kenderaan yang menunggu di luar Sungai Wang Plaza.

Di ruangan komen, ramai meninggalkan komen kelakar tentang kunjungan Billie ke pusat beli-belah itu dan ada secara berjenaka menyangka penyanyi itu ke sana bagi menempah cermin mata baharu atau mendandan rambut.

Umum mengetahui Sungai Wang Plaza cukup popular dengan pelbagai kedai perkhidmatan membuat cermin mata yang murah selain salon dan spa.

"Dia nak buat cermin mata baru la tu atau pun dandan rambut di Sungai Wang Plaza.

"Dalam banyak-banyak mall, Sungai Wang Plaza juga jadi pilihan Billie," antara komen netizen di TikTok.

Sementara itu, menerusi akaun TikTok Sungai Wang Plaza, Billie sebenarnya datang ke pusat beli-belah itu unuk bermain go-kart di Blastacars Malaysia.

Turut kelihatan bersamanya adalah abang Billie iaitu Finneas yang juga seorang penyanyi selain rakan-rakan dan pemuzik penyanyi itu.

Peminat turut memuji Billie yang dilihat mematuhi SOP ditetapkan dengan memakai pelitup muka apabila berada di dalam kawasan pusat beli-belah berkenaan.

Billie berada di Malaysia bagi menjayakan konsert Billie Eilish Happier Than Ever World Tour 2022 yang bakal berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada 18 Ogos.

Penyanyi itu tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada malam Selasa dan turut disambut peminat yang setia menantinya di sana.

https://www.mstar.com.my/spotlight/bintang-global/2022/08/17/kecoh-billie-eilish-berkunjung-ke-sungai-wang-plaza-netizen-syak-datang-buat-kaca-mata-baharu







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenal pulak dorang itu Billie yer...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu viral sheol, B* im stylist. Black top big t-shirt, Billie Eilish
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2022 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
How does Billie Eilish make her voice?
Billie Eilish usually uses a lot of breathy vocal tones, this means that she uses her chest a lot to project. The voice is also clear, and not nasal, which some “head singers” can struggle with. The depth of Billie's voice also makes her sound older than she is.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
The worst James Bond’s theme ever by the most overrated artist!! Vokal cam kentot sembelit dek. Next lah dek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ke yang nyanyi ooo i see u see u everytimee tu ke ?  salah orang sorry bangkem tak tau sangat artis2 baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 17-8-2022 03:31 PM
Dia ni ke yang nyanyi ooo i see u see u everytimee tu ke ?  salah orang sorry bangkem tak tau sangat ...

Bukan. Yang tu lagu Tones n I. Gemok penyanyinya tapi aktif.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:13 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-8-2022 11:57 PM
Bukan. Yang tu lagu Tones n I. Gemok penyanyinya tapi aktif.

oo.. salah orang

lagu ini khas buat cikgu


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dia duduk MO kawan aku ckp
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 17-8-2022 04:13 PM
oo.. salah orang

lagu ini khas buat cikgu

Sank you. Aiol selalu karaoke lagu ni. Hada minus one key pompuan di Youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
lagu dia ngan khalid suatu ms dulu tu best...music best+both sore pun best.
kencang mesia skrg manjang je konsert sana sini, enjoy la anak2 muda
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai juga peminat dia di sini…
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols pg cuci rambut kat sana.. saloon kan byk pilihan dlm tok

Tak pun buat tattoo
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Billie yg kaya shopping spek kat sungei wang jer...org mesia gigih menabung mkn maggie gi obersea shopping..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 11:53 AM | Show all posts
Dia gi main go kart kat atas tu ler, dia kan suka benda2 macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 11:54 AM | Show all posts
iols rse dia tak mau serabut nk kena serbu dek fans kot, kang stress puleks. tu yg ahhh belasah jer laa mall yg bhesa2. lps konsert kot sempat klcc sebelah jer ngan hotel dia stay skrg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 11:58 AM | Show all posts
grammy & oscar winner hoccay

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:00 PM | Show all posts
aku salah bod ka salah time zone or both?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 18-8-2022 03:58 AM
grammy & oscar winner hoccay

Oh hada rupanya sheol menang Oscar? Hebat kau nyah Billie oi!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 12:08 PM | Show all posts
anak sedara aku yang remaja2 tu boleh dikatakan semua minat dia
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 09:50 AM GMT+8 , Processed in 0.095958 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list