CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1193|Reply: 16

Di Sana Pengkid Pakai Ihram, Di Sini Buat Video Soft-Porn - Ustazah Asma

[Copy link]
Post time 15-8-2022 05:46 PM | Show all posts |Read mode
Pendakwah bebas, Ustazah Asma Harun menerusi hantaran di Instagram turut mempersoalkan tindakan usahawan terkenal yang dikatakan semakin berani melakukan perbuatan yang mengundang kemurkaan Allah SWT.


Ia berikutan video tular Datuk Seri Aliff Syukri bersama penyanyi Baby Shima yang bergelek untuk video muzik terbaharu mereka.




FB Ustazah Asma




Malah, Ustazah Asma turut terkilan dengan isu pengkid memakai ihram ketika menunaikan urmrah.


"Kedua-dua isu ini pernah ditegur oleh ramai pihak berkali-kali, namun kita lihat golongan seperti ini semakin berani melakukan perbuatan yang mengundang kemurkaan Allah SWT. Mereka nak cabar siapa sebenarnya?" soalnya.




  



Dalam hantaran di Facebooknya, Ustazah Asma berterima kasih selain memuji pihak Menteri Agama atas respons yang pantas berhubung isu ini.









Sumber: Murai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 05:59 PM | Show all posts
Halah halah ustazah, pegi la text gang awak menteri Agama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Panjang berjela.....yg menjual/menunggang agama taknak ulas ke?
Berpakaian berlebih-lebihan, bersolek mata berlebih-lebihan walupun berniqab, taknak ulas?
Yg berimej warak, tapi menjual barang dengan harga berlebih-lebihan pun x nak ulas?
Contoh inai biasa RM10, tambah 'n' terus jadi harga RM35, tu mcm mana pulak?

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mula dah ..
ntah kenapa rasa nk carut stajah ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustazah Kentot Faraj tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:40 PM | Show all posts
bff jahbenak dia buat banyak benda, takde pulak nak ulas…
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg menonggeng ugamaa + scammer terpalingg xnakkkk tegurr ke setajahh
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 10:50 PM | Show all posts
ustaz yang pedo tu taknak ulas ke ??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Last2 tak di jemput kwin jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengkid pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:29 AM | Show all posts
Yang aku tak faham macam mana yt boleh letak video dia sebagai "recommendation" sedangkan aku dah block channel dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:51 AM | Show all posts
sampai sekarang aku dok tunggu pasal ustad rogol budak bawah umor tu..dia ada komen sepatah dua ke takde?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:07 AM | Show all posts
Prefer lagu-lagu zaman 90-an dan awal 2000-an berbanding lagu zaman sekarang termasuk yang ini..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:08 AM | Show all posts
budaya liberal gini la...ramai bangsa suck dick menular..dlm porum pun ramai
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Setazah ni ade x berbunyi pasal fonder aniaya reseller aritu???? Ahahah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:26 AM | Show all posts
aku tak bape minat ustazah asma ni tp btol la apa dia ckp. elok la dia tegur dari takde sorg pn nak tegur.. terima jela teguran dari seorang ustazah. knp nak perli2 plak haihhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 11:51 AM | Show all posts
mizruncing replied at 16-8-2022 10:26 AM
aku tak bape minat ustazah asma ni tp btol la apa dia ckp. elok la dia tegur dari takde sorg pn nak  ...

aku syak sebab dorg ni salah satu kaum yang ustazah tu sebut. tu yg terasa sangat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.094670 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list