CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

"Terbonjol Tet*k" - Mantap Sangat Ke Nasi Lemak Che Ta Sampai Kecam Macam Dia Tengah Bogel?

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm pernah baca kat porum ni jugak che ta operet buang tetek sebelah ke ada breast cancer ke gitu lah dulu2..sahih ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:34 AM | Show all posts
she replied at 11-8-2022 08:27 AM
Jarang2 Nekta humble bab harta benda
Sebab tu jadi curious takkan lah rumah jota2 tak sudi nak tun ...

tp btui gak.. dah bape kali raya dah ni kan.. pelik disitu, ke dok mnyewa lagik?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 11-8-2022 08:26 AM
Iols rasa filter betlebihan tu, sb nmpk licin sgt dah tu sekali pandang tak de rupa cikta kertu as ...

Licin tegang berkilat muka dia
Dah macam ghoper Lucinta Luna pas oplas baru ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-8-2022 01:02 AM
Yg dlm porem ni xnmpk sgt uols. Ada dkt fb a few pages share mmg terbonjol. I yg tgk pon rasa malu

Bg link chuols..iols dh search kt fb tak jumpa..yg iols tgk elok je nasil lemak sheol terjaga
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
menginjak usia 50?
umur Che Ta ni mmg tiap2 thun tersekat diskala 48 ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

Iols rasa filter Tu Sebab dulu masa rancangan apa the house Ke kat Astro Tu nampak Dia aging dan kulit muka Tak tegang pun… cuma filter Dia da bomb lah…
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 11-8-2022 08:34 AM
tp btui gak.. dah bape kali raya dah ni kan.. pelik disitu, ke dok mnyewa lagik?

Kannnn

Paling2 pon posing depan kolam
Ini apa pun tadak
Asyik2 gambaq raya in advance kat lobi hotel

Tangkap gambaq raya 10 pasang baju
So dari raya pertama sampai raya ke 10 boleh up dalam ig back to back
Fakenyaaaa hidup

Macik teringat dia kata kena postpone post gambar raya sebab anak dia demam
Hahahahahaha
Ya tuhan…Nekta oiii orang semua tau lah gambaq tu hang ambil masa bulan posa
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:44 AM | Show all posts
Madel replied at 11-8-2022 08:39 AM
menginjak usia 50?
umur Che Ta ni mmg tiap2 thun tersekat diskala 48 ke apa

itulah yang pelik
zaman ai 30an
menginjak 50
zaman ai 40an pun
still menginjak 50
sungguh2 musykil la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 11-8-2022 12:44 AM
itulah yang pelik
zaman ai 30an
menginjak 50

Sat nnti anak dia Ecah abis sekolah rendah  tetap la
umur Che Ta baru nak menginjak 50an
.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:53 AM | Show all posts
she replied at 10-8-2022 11:38 PM
Macik tak peduli pasal catwalk dia

Dua benda nak tanya

Kan acik...lama bebenooo
teringin juga nak tengok decor rumah che ta


acik share la ig decor mana yang acik suka follow..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:55 AM | Show all posts
she replied at 11-8-2022 08:43 AM
Kannnn

Paling2 pon posing depan kolam

sheol mana nk prnh kalah, anak dia posing turun tangga pun dikatanya jgn sailang sheol..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 08:57 AM | Show all posts
Madel replied at 11-8-2022 08:49 AM
Sat nnti anak dia Ecah abis sekolah rendah  tetap la
umur Che Ta baru nak menginjak 50an
  ...

bahahahaha...umur I dari 30an dah menginjak 40

che Ta tetaplah pada skala baru nak menginjak 50an
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 kepam ni sibuk je dgn rumah org. Tah2 diri sendiri pun duduk Cheras Flat Rm126 sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:06 AM | Show all posts
che ta ni mmg pandai jaga body ahh...

ok jek aku tgk baju dia pakai tu....
tutup elok jek....pastu tek dia idak le besar mana pun....dia cover semua kot...lain la dia x pakai bra mcm model tu....

leceh la nitizen malaysia...nak suh che ta berbungkus dgn karung guni ke mcm mana..?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya awloh, engkorang yang memuda2 ada ke dapat catwalk atas pentas? Pastu yang engkorang sempurna sangag iman tu dah kenapa sebok layan soc med?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:20 AM | Show all posts
pas tu dia neraka kan netizen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 11:22 AM | Show all posts
cikperiukkera replied at 10-8-2022 11:23 PM
Tudiaaaa ratu kodiang catwalk d kpg halaman gittewwww .

Kokdiang FAshion Week
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:33 AM | Show all posts
biasa je...tak leh lawan tek torpedo hajah lop masa klfw dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
moonela replied at 11-8-2022 08:53 AM
Kan acik...lama bebenooo
teringin juga nak tengok decor rumah che ta


Macik tengok kat sini

IG - studiodearborn

YT - studio McGee (Utah), Sophie Paterson (London), Design Seed (Malaysia), AD dan lupa plak nama channel Aussie tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 11:55 AM | Show all posts
she replied at 11-8-2022 11:51 AM
Macik tengok kat sini

IG - studiodearborn

Wahhh..gracias acik

Studio McGee halah halah rege dia ya acikk..

mampooo tengok jahh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 06:02 PM GMT+8 , Processed in 0.110183 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list