CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2095|Reply: 19

[Dunia] Panggilan 911 dedah pembantu juruterbang mungkin terjun pesawat tanpa parachute

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 7-8-2022 12:38 PM


Rakaman perbualan itu telah didedahkan oleh media AS dan para penyiasat belum mengesahkan sama ada Crooks sengaja melompat dari pesawat tersebut. - Foto WRAL

MORRISVILLE: Rakaman perbualan panggilan kecemasan 911 yang dibuat oleh Pengawal Trafik Udara di sebuah lapangan terbang di Amerika Syarikat (AS) mendapati bahawa seorang pembantu juruterbang mungkin telah terjun dari pesawat yang rosak baru-baru ini.

Pesawat ringan yang dikendalikan oleh seorang lagi juruterbang mendarat cemas selepas roda kanannya mengalami kerosakan.


Juruterbang tersebut yang namanya tidak didedahkan mengalami kecederaan ringan.
Dia kemudian dihantar ke Hospital Duke sebelum dibenarkan keluar selepas dirawat.

Mayat pembantu juruterbang itu ditemui di belakang rumah di bandar Fuquay-Varina, tidak jauh dari lapangan terbang tersebut.
Dia melompat dari ketinggian 1,066 meter.

Rakaman perbualan itu telah didedahkan oleh media AS dan para penyiasat belum mengesahkan sama ada Crooks sengaja melompat dari pesawat tersebut.
Siasatan pihak berkuasa tentang kejadian itu masih berlangsung. - Sinar Harian memetik agensi



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah. Panic sgt ke beliau smp terus terjun?
Ujung2 pilot 1 lagi minor injury je
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Panik ni kot....
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:25 PM | Show all posts
bagus la mati, coward & traitor mcm ni kalau dlm emergency & desperate situation mmg bawa bala pada semua org
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Apelah, terjun tinggalkan partner dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dh lama rancang kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nk bunuh diri ke..ketinggian 1066m kot masa terjun tu. Kalau 100m pun lunyai mcm jatuh condo
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
My biggest enemy is me, pop a 911
My biggest enemy is me, pop a 911



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 12:40 AM | Show all posts
Identiti pilot yang selamat pun wartawan tak tau ada hati nak buat report. Last2 acik2 cuma mampu kecam termasuk yang tak masuk akal.

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 04:52 AM | Show all posts
Mungkin somehow dorg decide nak cuba repair tayar yang rosak tu tapi dia terjatuh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 07:31 AM | Show all posts
Kenapa perlu lompat jika tiada payung terjun?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:53 AM | Show all posts
margo20 replied at 7-8-2022 03:10 PM
Mmg dh lama rancang kot

1st pilot yg lalai




adehhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 7-8-2022 05:07 PM

Basic knowledge if ter jatuh dari tempat tinggi badri bridge... Building... Cliff etc cuba sebaik untuk landing dengan kaki... Sacrifice kaki... Mati sebab smash torso dan kepala... Organs penting di situ... Landing kaki impact bone... Ada peluang untuk survive...jangan ingat those high tidak boleh navigate kaki landing dahulu... Boleh even from 2nd floor... Cuma panic dan takut.... Stay conscious

Pilot/co pilot perlu tahu basic base jump...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 09:53 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 8-8-2022 09:04 AM
Basic knowledge if ter jatuh dari tempat tinggi badri bridge... Building... Cliff etc cuba sebaik un ...

Kena guling-guling tak macam budak parkour buat tu untuk kurangkan impak? Tapi payah jugak kalau panik, hilang segala pedoman dah masa tu, melainkan dah terlatih.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:12 AM | Show all posts
si mati and partner je tau apa jadi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 10:22 AM | Show all posts
Dia lupa diri kot tengah fly jet fighter aircraft ke aircraft biasa, confident je terjun macam sentiasa ada payung terjun bersama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 11:10 AM | Show all posts
lain macam dia punya panic.... sampai sanggup terjun dari ketinggian lebih 1000 meter
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:32 PM | Show all posts
kesian pulak tgk muka mak ayah co-pilot ni. iols rasa heols panic attack sampai rasa nak terjun je tak boleh fikir apa dah. kesian nya lahai
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 7-8-2022 05:53 PM
Kena guling-guling tak macam budak parkour buat tu untuk kurangkan impak? Tapi payah jugak kalau p ...

Jangan lah buat seperti parlour itu.... Bahaya... Flip itu semua untuk yang expert... Bukan seperti kita tengok video... Reality kita jatuh itu berlaku super fast just secs... If kita berada di tepi  yang tinggi sentiasa ready position... Mahu lebih mudah position landing selamat... Tengok kaki gymnast landing position...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 01:22 PM | Show all posts
Dasar bangsa hamba seks . Bodoh piang.
Aku yang bukan juruterbang pun dah lama tau peluang terselamat masih cerah jika mendarat tanpa landing gear
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 08:27 AM GMT+8 , Processed in 0.090041 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list