CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 593|Reply: 7

[Lain-Lain] JOKER 2

  [Copy link]
Post time 5-8-2022 10:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by SY_Mumi at 5-8-2022 10:26 PM

  


  


'Joker 2' AKA 'Joker: Folie A Deux'

By Todd Phillips
Joaquin Phoenix & Lady Gaga




Initial release: 4 October 2024








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 5-8-2022 10:21 PM | Show all posts
RESERVED
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 03:16 PM | Show all posts
joker n0.1 pun i tak tengok lagi, baca thread dalam ni bila tengok boleh
baca kepada depression. so joker 2 ni pun i tak akan tengok
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 04:09 PM | Show all posts
turn lady gaga plak berlakon dlm filem berunsurkan anti-superhero but dark versions

joker joaquin best
hopefully setara or better


Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 04:51 PM | Show all posts
memula baca sebulan dua dulu katanya musical.pastu ramai memaki.klau musical idokk la aku nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 06:09 PM | Show all posts
yang kata nak buat jadi muzikal tu kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2022 08:10 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-8-2022 03:16 PM
joker n0.1 pun i tak tengok lagi, baca thread dalam ni bila tengok boleh
baca kepada depression. so  ...

Betul, I nak habiskan Joker 1 tu punya ler susah tapi gigih jugak sbb mmg nak tengok. Sekali cukup ler, boleh kemurungan rasa kalau tengok lebih 1x. Joker 2 ni turn off plak bila ada lady gaga
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:23 AM GMT+8 , Processed in 0.073871 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list