CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1304|Reply: 13

Pakai Skirt, Brad Pitt Nak Buat Hal Sebelum Mati

  [Copy link]
Post time 4-8-2022 01:42 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini nama Brad Pitt menjadi trending dan liputan banyak media antarabangsa apabila aktor terkenal itu hadir ke pelancaran filem terbaharunya dengan memakai skirt.


Tentu sahaja penampilan Pitt di tayangan perdana filem Bullet Train tersebut dilihat sebagai sebuah momen yang tak biasa, apa lagi Pitt jarang berpenampilan unik.




Variety




Selepas beberapa minggu menjadi perhatian, mantan Angelina Jolie itu akhirnya memberi komen terhadap penampilannya yang cukup heboh tersebut.


Bintang kesayangan ramai itu memberi komen kepada wartawan Variety yang bertemunya di karpet merah sempena mempromosikan filem sama di Jerman.




Pop Sugar




“Saya tidak tahu. Kita semua akan mati, jadi mari buat hal,” katanya seperti dilaporkan portal sama.


Meski demikian, untuk kedatangannya di Jerman, Pitt tidak menggayakan penampilan eksentrik.




Vogue




Namun lelaki berusia 58 tahun itu tetap menjadi perhatian apabila menyarung sut berwarna hijau terang yang dipadankan bersama kasut berwarna kuning.




Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 03:17 PM | Show all posts
igt tajuk berita made up utk klik bait. rupanya mmg dari mulut brad pitt
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 03:32 PM | Show all posts
Brad Pitt nk enjoy2... happy2..buat apa yg dia pernah buat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 04:19 PM | Show all posts
Mohon jgn jadi mcm Bruce Jenner yaachh bang Brad
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:17 PM | Show all posts
midlife crisis symptoms

ada lelaki tua memang tiba2 jadi camni, normal yah. bukan semua ya

fasa peralihan umoq.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dekat 60 tahun umur Brad Pitt rupanye. Setahun lebih je lagi cukup 60 tahun. Ingatkan baru mid 50s. Muda sket je ler dpd Tom  Cruise. Dua2 pun dah tua2 ni solo plak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:07 PM | Show all posts
oppppssss......
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dulu shiloh tu pun pelik, dpt genes dari heolss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Brad Pitt pun katenye tgh plan nk saman angelina jolie tu yg die byk promote diri sendiri utk dptkan sokongan fans mcm johnny depp tu. Tapi angie ni bagusnye g anak-anak nak ikut taknak ikut brad pitt dah lepas kejadian brad pitt tumbuk abang diorg maddox tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ape nk heran laki pkai ala2 skirt..malaysia pun bnyk je lelaki pkai kain pelikat..smart juga
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ari tu baca satu page kt FB ni pasal sikap pelik artis.. Sekali dlm page tu ckp Brat Pitt ni jenis x suka n sanggup x mandi berhari2. Sampai ramai yg tahan bau dia, smpi ada director ke apa tah ajar dia lap badan pakai baby wipes x silap.. Euwwww.. Klu muka hensem sekalipon tp x mandi, jangan harap lah aku nk duduk dekat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 5-8-2022 03:30 AM
Ari tu baca satu page kt FB ni pasal sikap pelik artis.. Sekali dlm page tu ckp Brat Pitt ni jenis x ...

Ramai retis barat x suka mandi..cuci tiak je pun ade.. muka lawa,enswm tp x mandi..mmg muntah la
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 07:01 AM | Show all posts
He looks good.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2022 07:05 AM | Show all posts
Perawankota replied at 5-8-2022 03:30 AM
Ari tu baca satu page kt FB ni pasal sikap pelik artis.. Sekali dlm page tu ckp Brat Pitt ni jenis x ...

With Brad Pitt (the not bathing thing) this has been going on for years. This is not a now thing. Brad Pitt, Robert Pattinson, etc do not bath often. Most westeners do not bath daily. Common for them but very uncommon for us Asians.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.111422 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list