CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: JoyahMengayah

[Jenayah] 7 video lucah mirip vokalis kumpulan tempatan terkenal masih jadi tanda tanya

  [Copy link]
Post time 4-8-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 4-8-2022 10:37 AM
Ntah2 dorang pun x kenal Noh Hujan. Yg penting boleh jd terpaling pantas memviralkan. Masalahnya y ...

tak payah bbnu.. my hb pun tak kenal hujan. apetah lagi vocalist… i sendiri kenal hujan lepas ber-cikcur kat bod gossip. kalau tak rajin cikcur, sampai ke sudah tak kenal hujan ribut taufan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 4-8-2022 10:48 AM
kepompong replied at 4-8-2022 10:43 AM
apo nak heran sis. Datuk (or moyang. sorry i lupa) kpd biological father arwah benji pernah jadi o ...

Onyang si Benji tu ketua hakim malaya je.  Pangkat tinggi tapi bukan orang korporat kaye-raye macam bapak si Nina tu.  Ko memang la tatau ape..

Si Ujan tu sape pulak nak amek pot idop ka mati ka kalo tak kawen dengan si Nina tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 10:45 AM
Onyang si Benji tu ketua hakim malaya je.  Pangkat tinggi tapi bukan orang korporat kaye-raye macam ...


bukanke ongkekaya bottomless pit zaman dulu2 terkenal dgn social life tanpa sempadan. kot org disegani macam keturunan (arwah) benji yer lah nak malu. sesama kerabat dia biasa je cuma pandai makan pandai simpan.. org have-have kan… sapu bawah carpet jah.. ramai je tukang coverline
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 10:31 AM
BBNU sume tak paham ape yang dikecohkan.  Ramei je laki orang curangz so whut..  Deme tak tau bapak  ...

Mmg bersepah laki orang skandal kdg2 da kantoi tp bini senyap je
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 10:41 AM
Kalo dapat kawen anak orka pree baek la dok diam2 jadi menantu elok yang pangai semenggah.  Patot s ...

Karma is real… ada wartawan caprut kata kat bodgos

the question is… karma untuk siapa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
so tt thread ni nak letak bendera apa yach
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 4-8-2022 10:55 AM
Karma is real… ada wartawan caprut kata kat bodgos

the question is… karma untuk siapa

U stop merepek boley tak?

Aritu dia wat kuang ajo dengan wartawan, sonye arini dorang ejek la dia balek.  Bukannye dorang kata karma tu jatoh kat Mizz Nina, ngokx..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:07 AM | Show all posts
muka mcm bukan dia aje aku tengok...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 11:09 AM | Show all posts
dan dan je ngaku tak nak tengok apa..
cuba ada yang bagi link..
entah-entah dia pun sama je tengok
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:18 AM | Show all posts
apahal la nak berscandal nak beromen pi rakam...adoii...

dah la artis (klu betul)...tapi aku x cam noh hujan ni...wife dia aku ingat muka..
klu nak tgk muka noh hujan kena google....pun still x leh simpan muka dia dlm otak....after sometimes sure lupa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 4-8-2022 11:09 AM
dan dan je ngaku tak nak tengok apa..
cuba ada yang bagi link..
entah-entah dia pun sama je tengok : ...

hahaa i geli you tengok entah siapa2 punya... dahla kot berkenan bukan dapat pun tak pasal2 i gila bayang… jadi dosa you… kalau ehem2 terigt org lain.. even gambar sesapa tunjuk nenen terkeluar membuak2 (bukan porn) pun benda tu terbayang2 kat bijik mata everytime org mention dia . lupa terus muka ke apa org tu. apetah lagi benda lain tupasal i tak boleh jadi doktor/nurse/ kerja2 melibatkan nampak benda2 org kalau mmg i punya i nak … wah tazabar you
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Noah band Ariel Peterporn di Indonesia, Noah Hujan di Malaysia tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 4-8-2022 11:00 AM
U stop merepek boley tak?

Aritu dia wat kuang ajo dengan wartawan, sonye arini dorang ejek la dia ...

ampun tuan tanah… i dah rosakkan mood cerita sensasi  so so sorry kalau suruh i delete, i delete tknk bagi rosak thread
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lady Gaga tersenyum sinis



Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa partner dia dlm video tu? Someone terkenal juga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Rohana at 4-8-2022 11:51 AM
seri_mawr replied at 4-8-2022 11:18 AM
apahal la nak berscandal nak beromen pi rakam...adoii...

dah la artis (klu betul)...tapi aku x cam ...


Hakak pun ada soklan yg sama cam ko dek. Yg jenis main rakam ni apa kepuasan dpt eh? Check- in, asah pedang ko.. pastu belah. Balik rumah business as usual mahgrib jadi imam. Nobody has to know. Buat cam Pak Areb dtg KL. Selesai je.. teruih mandi wajib solat taubat dan suboh 2in1 gitchew
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 11:27 AM | Show all posts
Aku rasa dia curang (kalau betul lah) sebab intimidated la ngan mn. Mcm dalam drama fazura ngan Aaron aziz, wife kaya jadi breadwinner while laki jadi bewak so bila kantoi curang tu, Aaron ckp dia cari makan luar sebab nak boost ego dia as a man. Lelaki ni Fitrah dia as provider in family. So kalau perempuan dah buat semua, dia nak buat apa? Untuk isi masa terluang diorang pasang scandal lah. So in conclusion sebab tu kita kena cari pasangan yang sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 4-8-2022 11:30 AM
mclaren replied at 4-8-2022 10:37 AM
Same.




Berjanggoat panjang sampai ke dada ni mengingatkan akak kepada seorang ustaz porn star ustak mung tunggung akung datang di Terengganu





Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Rohana replied at 4-8-2022 11:25 AM
Hakak pun ada soklan yg sama cam ko dek. Yg jenis main rakam ni apa kepuasan dpt eh? Check- in, as ...

Abang janji, lepas rakam, abang delete
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 11:29 AM | Show all posts
ehhh koserrr lah korang potpetpotpet , bideo mana bideo ??? dah ada bideo baru la potpetpotpet  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.081608 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list