CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 51027|Reply: 471

Noor Nabila padam gambar kahwin dan tukar dp insta ?

  [Copy link]
Post time 29-7-2022 05:13 PM | Show all posts |Read mode
Edited by hell0jennie at 29-7-2022 05:18 PM

cuba uall check kat ig dia.. and ig story pun mcm sesuatu sangat




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 05:15 PM | Show all posts
dia dah kembali kepada fitrah seorang isteri misali la tu which is hanya concentrate taat dengan suami dia je
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 29-7-2022 05:15 PM
dia dah kembali kepada fitrah seorang isteri misali la tu which is hanya concentrate taat dengan sua ...

Semoga masin mulut ko tok...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:21 PM | Show all posts
biasa la ni emosi terganggu, maybe rezeki second baby

aminnnn
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila jebat nk dpt adik
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:27 PM | Show all posts
gigih pulak dia mencari ayat2 gitu..
ka dia yg tulis?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:30 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan segala urusan nabila and jebat comelll....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengandung kut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin pembawakan budak kot. Kejap mood naik turun.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 manja ja tuh.. merajuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Adalah tu isi yg dia nak sampaikan...
Dlm rumahtgga biasalah ada sisi happy..ada sisi down. It's okay..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia tengah preggy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:49 PM | Show all posts
saya rasa nabila ni sejenis yang kuat. dia takkan bagi chance kepada lelaki untuk take advantage ke atas diri dia. tapi tu la, bila dah bersuami kena kembali kepada fitrah macam totoreturn cakap.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:50 PM | Show all posts
foxneo replied at 29-7-2022 05:49 PM
saya rasa nabila ni sejenis yang kuat. dia takkan bagi chance kepada lelaki untuk take advantage ke  ...

kita doa je, semoga dia dpt hidayah mcm lisa suriani tu, pakai tudung pun dah labuh, itu baru muslimah nama nya
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baik2 jer..but husband tu i x boleh lah... she ni bukan pompuan yang bergantung pada laki..so
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:56 PM | Show all posts
Memang jenis sebelum kawen je beriya2 kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Your husband number one love is anak perempuan tunggal dia sekarang ni nabila, that you cannot take it away. perkahwinan macam tu lah, kena give & take.
Nabila ni macam very demanding of attention. Dengan pak jebat kau boleh demand for it, but trust me dgn meran ni dia tak layan. And both of you tak nampak chemistry langsung. Tapi aku doa kan jodoh kamu berdua panjang, sikit-sikit tu biasalah babe
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila ni siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makcun14 at 29-7-2022 06:01 PM

Dah agak dah. Mesti keluar cerita kak nab. Reporter khas Sskjp publish cerita ikut turn, lopak ngan citer inai, si lmk merajuk tutup IG.
Jangan terkejut kalau minggu depan keluar cerita athisha lak disyaki mengalami hamil..
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 29-7-2022 05:56 PM
Memang jenis sebelum kawen je beriya2 kot.

Cepat sangat kawin, tak sempat kenal lagi. Maybe syok macam tu je la kut.  crush skejap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 09:54 PM GMT+8 , Processed in 0.099575 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list