CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19927|Reply: 286

Siti Nurhaliza umum konsert 2022!!! ***tetamu undangan Tok Awie

  [Copy link]
Post time 19-7-2022 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dekmieDandy at 19-7-2022 05:42 AM

Konsert Siti Nurhaliza untuk 2022, Music Of The Soul





Ingat ke Queen of the Night last konsert dia tahun ni, iolls pun dah spend budget kosert beli artis lain punya tiket, tetiba anounce ada konsert pulak. pecah tabung la jawabnya.

tiket start jual harini, 19 Julai 2022, pukul 2.00 petang, venue kecik je kat Plenary Hall, KLCC, dalam 3k seats

https://tsasia.sales.ticketsearch.com/sales/salesevent/76840




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 01:20 PM | Show all posts
Lepas nampak malam lailatul, terus sheols dapat mimpi buat konsert.. iols tunggu nak baca review lepas konsert jewww...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2022 01:21 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 19-7-2022 05:20 AM
Lepas nampak malam lailatul, terus sheols dapat mimpi buat konsert.. iols tunggu nak baca review lep ...

lama dah nyah dia nampak lailatul qadar tu, tak tahu kenapa baru viral
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhuhu...
Selagi ada nafas ya dok..
Sumber rezeki katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 01:50 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 19-7-2022 01:20 PM
Lepas nampak malam lailatul, terus sheols dapat mimpi buat konsert.. iols tunggu nak baca review lep ...

Uols itu news lama la ttg dia npk mlm lailatul tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai bosan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nya terpaksa buat konsert tiap2 tahun nak support family

Level legend artis no 1 malaysia 26 tahun pengalaman cam tok ti patut dah leh berehat makan
komisyen lagu2 diputar kat platform music..pastu duit sewa2 rumah pejabat.. allowance jadi duta ke...sian tok ti..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahla tapi tak rasa nak beli dan tengok konsert ct.sebab macam dah kerap dan biase sgt. iols lebih excited utk konsert anuar zain & ziana zain dan dewa19 jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 dlm ni xnk beli pon sah2 tiket die akan sold out la
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakat ramai2 belilah ye suport tok t khuenss..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:36 PM | Show all posts
last meols tgk konsert sheols kt bukit jalil, mmg tobat lerr...tiket mahal pungkoq cramp konsert asek terjerit "Afiyahhhh anak ibu" kulu kilir mmg tak laaaa nk tgk konsert sheols lg.. nyanyi pun separuh2 suruh audience sing sbb sehemputttttt...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:38 PM | Show all posts
meols tunggu konsert tok m nasir...xkan bosan
Konsert Ella pun x akan bosan
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa ingat dah insaf lepas jumpa malaikat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:47 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:48 PM | Show all posts
OyaTonggek replied at 19-7-2022 02:38 PM
meols tunggu konsert tok m nasir...xkan bosan
Konsert Ella pun x akan bosan

tok nasir ada buat show hujung bulan ni kat planery. show dgn kembara. hari tu ticket macam still ada lagi. meols dah kehabisan fund la. macam syok jgk tok sir dgn kembara ni.

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols, konserni under Yayasan Nurjiwa yachh! No wonder buat kat Plenary Hall sajork. Harga tix mahal hokeh. Paling mur rm188, meols gigih berebut dengan zoners tadi nak beli namun cepat je habis. So malaslah nak gi beli. Lagipun concert charity sajork. Sama macam Where The Heart Is.  Last time banyak tix tak terjual so diorang bagi half price last minit beberapa jam sebelum konser.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2022 03:06 PM | Show all posts
pittjie replied at 19-7-2022 02:48 PM
tok nasir ada buat show hujung bulan ni kat planery. show dgn kembara. hari tu ticket macam still  ...


Credit:Youtube..

Toksir bakal bergabung dgn adik kandungnya Dzul nanti
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:10 PM | Show all posts
bukan ke menangis meratib depan kaabah cakap nak jadi rakyat marhaen?da penat dengan hal duniawi?

**ujung2 kena buli dengan Kbrothers ke ni tiktokti?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:14 PM | Show all posts
harap sheols jemput nek noraniza idris jadi tetamu vvip yach
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut diri dilupakan kettew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.124221 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list