CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 45485|Reply: 655

Fazura puji Che Ta dan berterima kasih jual inai MURAH! Update: Jah makin dengki, tak habis2 meratib inai seller lain ada DOUBLE TONE! Update: Acik @tulip-rain muncul, komen melalut pasal RAMBUT EJAZ!

  [Copy link]
Post time 15-7-2022 10:14 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Racurve at 16-7-2022 11:41 AM

“Terima Kasih Jual Murah Untuk Semua Saudara Kita” - Fazura Puji Inai Che Ta

Pelakon Fazura menyambut baik tindakan Rozita Che Wan yang menjual inai dengan harga mampu milik.

Menerusi ruangan komen di akaun Instagram Rozita atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta, Fazura turut menyatakan rasa terima kasihnya.

“Baru nak buka… Terima kasih Che Ta ingat pada saya dan terima kasih jual murah untuk semua saudara kita,” tulisnya.

Komen Fazura itu juga mendapat perhatian netizen dan menerima lebih 1000 tanda suka.

Rata-ratanya bersetuju dengan coretan aktres cantik itu dan tidak kurang juga ada yang mengucapkan berterima kasih kembali kepada Fazura kerana menjual tudungnya dengan harga mampu milik.

Selain Che Ta, Fazura juga merupakan seorang usahawan dan mempunyai perniagaan tudung yang mendapat sambutan hangat.


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 15-7-2022 10:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 10:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-7-2022 10:15 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
nape kena komen cmni? kena dengki dgn brand lain ke

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanadjo replied at 16-7-2022 10:19 AM
Dah tak terbendung rasa dalam hati bila seteru pun review inai che ta siap highlight marketing lin ...

Betul tu...first time tgk founder sindir2 product org lainnn...btw naper asyik dok sindir ratib sal double tone ya? Inai che ta double tone ker

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts

Ni haaa post cheta nye
Cheta mention harga

Tp ok jgk sekali sekala kene perli kan hahahaha
Asek je die perli org

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 16-7-2022 04:51 PM
Tak.. Sekarang ni che ta promo dgn niqab, dgn hubby bantu pakai kn inai.. Takde pulak lembam2 benak  ...

ada chuols… meh iols tepekkan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 16-7-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok iols tepek balik komen iols pasal isu pajuraphatibusuk ni, ni komen iols kat thread inai nekta yg lg satu tu:-
Silakan baca

Eh si faketua ni. Dasar betina kaki gaduh. Dengki dan busuk hati dgn Lofa tak habis2. Sajelah tu mencapub. Takpayahlah nak acah2 tak tahu yg lofa pun jual inai,  pemuja pajurap kan suka cakap yg pajurap tak ambik tahu pun pasal lofa.
Padahal seronok meloncat2 dlm hati busuk dia tu dapat perli lofa
Mintak ranap melingkuplah biznes kau pajurap.

Ke pajurap bengang fattah buat rambut mcm ejaz dulu2?
Pajurap suruh fattah delete komen yg tulis mcm ejaz tu tau. Pastu ade peluang ni bila nekta bg inai, terus perli lofa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makkaucun18 at 16-7-2022 08:11 PM

Meh aku habaq sat.

Cek ta xperlu menafi kan , dahtu post kat feed lak.

Dlm diam2 dia membuatkan nama Fazura sendirik busuk

Lagi dia omel panjang2, sebenarnya lagi dia bukak aib Fazura

Cek ta betul2 gunakan Fazura tuk marketing. Haha.

  
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kancilkering at 17-7-2022 09:01 PM

https://youtu.be/T1W3fwO2NmU


che ta kta dia keluar dlu inai….ada batak claim dia org launch dlu ke?

tamak benor deme
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
And i whopppsss
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:32 PM | Show all posts
dan perang pun bermulaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki gaduh playing batu api role now......

Same old same old

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Xperlu kot faz buat ayat jual murah tu. Isskkkkk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-7-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Manusia takkan berubah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:41 PM | Show all posts
ada yang tajam, tapi bukan pedang
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:41 PM | Show all posts
Bakar line


Fazura ni  cuba cucuh api


Budget hot sebab kahwin dengan Fattah

semakin meluat dengan tingkah laku dia konon terbagahagia

bodo tongong fazura sejenis bodo tongong  lemas di lautan tahi babi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 15-7-2022 10:41 PM
Bakar line



Kesiaaann n...engko jugak yg xbahagia lagi smpai ke sudah iyer....
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Menunggu set2 sskjp bertag team menyerang balas Fazura pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 10:52 PM | Show all posts
jijioaynna replied at 15-7-2022 10:44 PM
Kesiaaann n...engko jugak yg xbahagia lagi smpai ke sudah iyer....




mana ko tahu aku xbahagia ?????????

cakap dengan  perasaan ko sendiri ke setannn?

ko dengan fazura sama-sama bodo
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:02 PM | Show all posts
rasa nak tercabut niqab tiberrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Inai entahkan singgit jual rm15 katanya murah. Siapa beli inai rm15 memang bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerbumpy replied at 15-7-2022 09:32 PM
Kaki gaduh playing batu api role now......

Same old same old

Dia buat gitu xpe. Karatz pandai je spin nak defend. Dia kan suci murni perfect segala pd karatz.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai fake tak leh tutup..tetap serang dlm iman
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
savage kakafaz . biau kepanasan yg seronok sgt haritu. kekekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.106295 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list