CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 75709|Reply: 779

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 11:48 AM | Show all posts |Read mode

Pereka fesyen popular, Rizman dan Ruzaini jelaskan dakwaan mereka bermasam muka dengan pelakon terkenal, Fazura. - Gambar GEMPAK

UMUM sedia maklum persahabatan di antara pelakon, Fazura dan pasangan pereka fesyen terkenal Rizman dan Ruzaini sangat akrab seperti adik-beradik.
Namun timbul beberapa dakwaan yang mengatakan hubungan persahabatan di antara mereka mula renggang sejak kebelakangan itu.

Rizman membidas dakwaan itu dan menyatakan hubungannya bersama aktres itu tiada sebarang masalah, hanya sedikit renggang disebabkan komitmen kerja yang semakin bertambah.


“Apa yang saya boleh katakan, dulu kami rapat dan kerap keluar bersama kerana saya masih bujang ketika itu.
“Namun, apabila sekarang saya sudah mendirikan rumah tangga dan mempunyai anak, komitmen kami bertambah dan kami sangatlah sibuk sehingga tiada masa untuk berjumpa.

“Jadi saya kira kami tiada masalah pun, sebaliknya saya bangga dengan kejayaan beliau yang kini sedang sibuk mengembangkan perniagaan jenamanya sendiri.
“Saya hanya berdoa dari jauh dan menumpang gembira di atas pencapaianya,” kata Rizman.
Sementara itu, rakan seperjuangannya Ruzaini akui sedar tentang isu yang dibualkan netizen berkenaan hubungan persahabatan mereka dan menganggap netizen telah menyalah erti.

“Memang betul, bila sudah berkahwin sangatlah berbeza, waktu kami bujang dulu lain dan bila memasuki fasa keluarga sudah menjadi lain.
“Mungkin netizen terlalu triggered kerana kami sudah tidak lama keluar bersama sehingga menganggap kami bergaduh dan bermasam muka,” tambah Ruzaini.

Terdahulu, kecoh seketika apabila netizen mendakwa hubungan Fazura dan Rizman serta Ruzaini renggang disebabkan aktres berkenaan tidak muncul di beberapa majlis yang melibatkan pereka fesyen itu seperti KL Fashion Week dan majlis lain yang dianjurkan Rizman dan Ruzaini.
Rizman dan Ruzaini ditemui ketika majlis ulang tahun pertama RR Mono Scarves di Pop Up Store RR Hijab berdekatan Pavilion Kuala Lumpur pada Sabtu yang lalu.
* Artikel asal disiarkan di Gempak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-7-2022 12:21 PM | Show all posts
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nexttttt....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
no wonder iols perasan rizman unfollowed dia, pastu beberapa hari dia unfollowed rizman followed by fattah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:27 PM | Show all posts

Didakwa bermasam muka dengan Fazura? Ini komen pereka fesyen popular Rizman dan Ruzaini

UMUM sedia maklum persahabatan di antara pelakon, Fazura dan pasangan pereka fesyen terkenal Rizman dan Ruzaini sangat akrab seperti adik-beradik.
Namun timbul beberapa dakwaan yang mengatakan hubungan persahabatan di antara mereka mula renggang sejak kebelakangan itu.

Rizman membidas dakwaan itu dan menyatakan hubungannya bersama aktres itu tiada sebarang masalah, hanya sedikit renggang disebabkan komitmen kerja yang semakin bertambah.

“Apa yang saya boleh katakan, dulu kami rapat dan kerap keluar bersama kerana saya masih bujang ketika itu.
“Namun, apabila sekarang saya sudah mendirikan rumah tangga dan mempunyai anak, komitmen kami bertambah dan kami sangatlah sibuk sehingga tiada masa untuk berjumpa.


“Jadi saya kira kami tiada masalah pun, sebaliknya saya bangga dengan kejayaan beliau yang kini sedang sibuk mengembangkan perniagaan jenamanya sendiri.
“Saya hanya berdoa dari jauh dan menumpang gembira di atas pencapaianya,” kata Rizman.
Sementara itu, rakan seperjuangannya Ruzaini akui sedar tentang isu yang dibualkan netizen berkenaan hubungan persahabatan mereka dan menganggap netizen telah menyalah erti.
“Memang betul, bila sudah berkahwin sangatlah berbeza, waktu kami bujang dulu lain dan bila memasuki fasa keluarga sudah menjadi lain.
“Mungkin netizen terlalu triggered kerana kami sudah tidak lama keluar bersama sehingga menganggap kami bergaduh dan bermasam muka,” tambah Ruzaini.
Terdahulu, kecoh seketika apabila netizen mendakwa hubungan Fazura dan Rizman serta Ruzaini renggang disebabkan aktres berkenaan tidak muncul di beberapa majlis yang melibatkan pereka fesyen itu seperti KL Fashion Week dan majlis lain yang dianjurkan Rizman dan Ruzaini.
Rizman dan Ruzaini ditemui ketika majlis ulang tahun pertama RR Mono Scarves di Pop Up Store RR Hijab berdekatan Pavilion Kuala Lumpur pada Sabtu yang lalu.
* Artikel asal disiarkan di Gempak


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:29 PM | Show all posts
alamak..dah ada thread
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:30 PM | Show all posts
sesuatu betol.....padahal dulu bff
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:33 PM | Show all posts
aku geli bila rizman panggil anak dia...suara kepit...maseh memondan kah???
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-7-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cokoro at 3-7-2022 12:38 PM

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tulip-rain at 3-7-2022 12:40 PM

Gaduh gaduh gaduh...
Alahai RR nak kisah ape pun. Pajurap je pun. Pelakon ke pajurap skrg? Dah lama tak berlakon kan.
Setakat menjual tudung dan menempel dgn populariti fattah jelah. Ramai lagi retis2 popular baik dgn rr kan. Pajurap who??
Siapa tahan kawan dgn pajurap. Nanti kawan2 yg lain pulak akan ade isu dgn dia. Tungguuu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 3-7-2022 12:26 PM
no wonder iols perasan rizman unfollowed dia, pastu beberapa hari dia unfollowed rizman followed by  ...

Oh dah sampai unfollow ke? Mcm budak2 perangai. Happylah forumer @sr10 tu sbb dia mmg tak suka tengok pajura berkawan bertwinnie dgn RR.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli... siape yg perasan pasai ayam...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Karatz nak bekap apa ni? Btw jangan gaduh2 ye. Dunia ni kecik. Pusing2 tetap akan terserempak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 3-7-2022 12:37 PM
Gaduh gaduh gaduh...
Alahai RR nak kisah ape pun. Pajurap je pun. Pelakon ke pajurap skrg? Dah  ...

Tu je la yg ko mampu meratib. Cer komen sikit pasal paksetad dh tk jadi imam utk family Lop sejak Lop bjaya menyondol....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 3-7-2022 12:43 PM
Tu je la yg ko mampu meratib. Cer komen sikit pasal paksetad dh tk jadi imam utk family Lop sejak  ...

Komen ikut thread please. Tiber nak heret nama lofa kat sini semata2 nak sucikan idola kau. Nak ajak forumers tukar topik lah tu. Punyalah banyak thread lofa kat forum ni, gi bincang sana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
encikWawad replied at 3-7-2022 12:21 PM
bam tah tak bagi berkawan dengan ponen : jawapan sebenor

Yg sll dgn fatimah tu pengasuh dia ke? Yg kurus² tu. Tgk gayanye mcm sejenis lelaki lembut jugak kan? Mmg tu ke pengasuh anak diaorg?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 3-7-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 3-7-2022 12:41 PM
Kaka faz siap perli lagi dalam IG... Hahaha.. Kaka faz mmg kaki perli...  siape yg perasan pa ...


Perli siapa, dan perli apa? Baru2 ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 3-7-2022 12:43 PM
Tu je la yg ko mampu meratib. Cer komen sikit pasal paksetad dh tk jadi imam utk family Lop sejak  ...

Ini tred pasal saper hanat oiiii?

Kahkahkahkahkahkah

Pencacai takda nak backup kaki gaduh, pengkufur nikmat bini awang kayu kewww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
So cubaan jahtetek mak kepada billie ain grey duck utk mencakar  line RR gagal ke camne.. gigih jahtetek tag bagai
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 3-7-2022 12:50 PM
Yg sll dgn fatimah tu pengasuh dia ke? Yg kurus² tu. Tgk gayanye mcm sejenis lelaki lembut jugak  ...

Tu chot, PA faz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:20 AM GMT+8 , Processed in 0.092798 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list