CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Bekas Isteri SM Faisal Tak Malu Digelar Banduan

  [Copy link]
Post time 3-7-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Doa i utk u emilia. Inshaallah akan ada balasan yg lebih hebat utk org2 yg berlaku kejam dgn mu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2022 07:20 AM | Show all posts
Naza ni tahap kekayaan tinggi nau nau ke? Kalau ada orang buat petition untuk boikot Naza Group ni agaknya ramai tak yang join?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 07:26 AM | Show all posts
EH ni elok bayar journalist dari mana2 media antarabangsa. Elok bongkarkan segala dv ex dia dan jugak undang2 islam negara ni. Biar orang luar menilai. Dah negara sendiri undang2 memihak kepada lelaki. Dah la Malaysia ni kenali sebagai negara tertinggi korupsi.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 3-7-2022 02:08 AM
Buang dlm tong ni maknanya x der air ke? Aku yang dengar ni pon boleh kena anxiety agaknya

Dlm sel tu mana ada paip....mgkin ada tong je kot utk cuci....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 3-7-2022 09:00 AM
Dlm sel tu mana ada paip....mgkin ada tong je kot utk cuci....

Serius tak leh hadam.. Kotor lah maknanya.. So, macamana yang Muslim solat eh? Ishhh. Aku lak yg pening..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-7-2022 03:40 AM
Bab naza ni menurun lepas bapak diorg meninggal tu mmg betul pun. Gurun plant tu core business naz ...

Baca pasal deyols dulu2, arwah TS nak azli anak wife no. 2 handle kilang kat Gurun. Sbb tu Azli belajar kejuruteraan automotif. Google pasal heols, jadi pengedar tunggal kenderaan brand China. Seingat iols kalau tak silap. Correct me if I'm wrong.


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 09:52 PM
Puan Sri tu kalau mak mertua yang baik..idak laaa sampai lagu gini mental ex menantu..siap masuk p ...

Iols tengok gambar kakak mizznina, seorang tokoh korporat. Nampak kewibawaan dia. Jauh beza kalau banding dgn naza siblings ni.


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2022 04:18 PM | Show all posts
white_musk replied at 2-7-2022 01:58 PM
Akak kenal SM faizal ni... dia baik orangnya, banyak membantu orang susah....

tp hobi dia extreme ye.. suka fuck
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 11:55 AM | Show all posts
abangadek replied at 3-7-2022 04:18 PM
tp hobi dia extreme ye.. suka fuck

Hobi apa pun ada tidak menganiaya orang dengan hobinya....
akak doakan tuhan lindungi lah Faizal kerana dia lebih banyak membantu orang susah...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 12:01 PM | Show all posts
Cleocatra replied at 3-7-2022 07:20 AM
Naza ni tahap kekayaan tinggi nau nau ke? Kalau ada orang buat petition untuk boikot Naza Group ni a ...

idea yg bagus sebenarnya...kena buat gerakan boikot besar-besaran...yg dok beli dgn naza ni pun golongan B40...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 08:53 AM | Show all posts
Alang-alang dah lepas penjara, maruah dah dipijak, didera segala macam..elok EH fight je untuk anak-anak. Expose kan je segala mak nenek bideo sofa merah, bdsm, mental & sexual abuse. Of koz la bukan kat mahkamah syariah. Kalau depan anak pun dah tunjuk perangai pendera, aku tak heran cycle ni berterusan unless ada seek treatment. It may take years to heal tapi at least better la drpd ku pendam sebuah duka. Aku terfikir kalau sampai dh masuk bab ritual syirik tu, dah cane akidahnya? Siap pegi haji lagi kalau tak silap si pejal mental tu. Kaya tapi gila. What a waste.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia..tgk video anak lelaki dia yg siap mcm nk menumbuk bapak dia...boleh nampak anak2 berdendam .ms muda ni ye la berlagak kan..nanti dah tua . X tau la kalo anak balas dendam mcm mn kan..pukul emak deme depan mata..mmg kesian gila
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke hari ni kes sm faisal tuntut harta sspencarian .... lucu nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:48 PM | Show all posts
mmg perempuan ni salah punnnnn


jangan berlakon sedih lahhhh

tengok perangai buruk ko pun punyalah psiko

padan muka kena cerai

Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:50 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 13-7-2022 10:40 PM
annehuda replied at 2-7-2022 03:47 PM
Sbnrnye aku heran gak hakim dlm kes gini,kan selalunya ada bayaran denda atau penjara,bayar denda nn ...

Semalam radio IKIM dalam segmen Syariah & Perundangan ada mengulas kes ini. Pengulasnya Prof. Dato' Sri Dr. Zaleha Kamaruddin, tokoh perundangan negara. Saya ingin memetik kata-kata beliau pada minit ke-41:25 dalam video di bawah:

Sebagai orang awam kita tidak boleh membuat keputusan yg mahkamah ini tidak adil sebab kita tak ada fakta kes. Tapi mahkamah ada semua fakta kes itu jadi hakim pon membuat keputusan. Jadi kita sebagai orang awam mesti berfikiran positif yg hakim ini perlu berlaku adil, tak kira lelaki atau perempuan. Dan keputusan hakim tersebut dibuat berdasarkan keterangan dan pembuktian (yg maklumatnya tidak diketahui oleh orang awam)


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gunakan aktivist mona din which is i think dia patut concentrate dgn bella je udah..byk sgt kes suka nak tempek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-7-2022 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shida81 at 14-7-2022 08:13 AM
.HannahMontana. replied at 13-7-2022 09:48 PM
mmg perempuan ni salah punnnnn




Betul sis.. Member ak pernah kj kat naza dulu pun ckp.. Amelia ni sama je naik ngn faizal.. Kt media je tjk muka kesian... Tp I x support la si faisal ni abuse bini dia bg tau awal2 kang ada meratib ak support sex abuse plk
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia cerita penggunaan tandas dua kali sehari, selebihnya pakai tong. Cannot imagine macam mana diorang hadap situasi tu bila tengah period.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 1-7-2022 11:01 PM
iols dulu selalu pegi buat lawatan dekat penjara.. masuk sekali bilik banduan akhir.. warden penjara ...

My uncle pernah cerita pengalaman dia melawat penjara. Sepanjang lawatan tu meremang je rasa. And dia cakap sesungguhnya memang menginsafkan lepas tengok suasana dalam penjara.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2022 08:51 AM | Show all posts
putericahaya999 replied at 13-7-2022 09:37 PM
Betul ke hari ni kes sm faisal tuntut harta sspencarian .... lucu nya

aha rumah berkembar...dia share nama ngn pesal....pesal nak semua....maybe payment pesal bayo kut tu yang dia nak 100%....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:10 PM GMT+8 , Processed in 0.102676 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list