CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Menteri Seru Rakyat Malaysia Naik Basikal Untuk Jimat, Datuk Seri Pun Kayuh 35 Minit Ke Pejabat

[Copy link]
Post time 4-7-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ban la kete kat putrajaya. Suh acik gomen and menteri naik beskal. Situ infra sesuai kan. Nak suruh org puchong ke klang ke ulu klang ke baru sampai simpang depan rumah dah masuk lobang ikhasas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 09:31 AM | Show all posts
Apa lagi Menteri kita nak minta rakyat buat sedangkan mereka .........
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 09:41 AM | Show all posts
okay je nak naik basikal kalau rumah kau 10mins away je dari ofis.. ada laluan basikal yg selamat.

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 3-7-2022 06:16 AM
Minyak gas lagi mahal dr letrik

murah pada ku...kalau bil letrik yang buat sampai ribu sebab pasang aircond 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:16 PM | Show all posts
mikasa replied at 3-7-2022 06:34 AM
Jiran aku dah lama naik basikal gi kerja. Sebelum pkp lagi. Cuma dia sorang je laa dalan beratus o ...

Berapa km tu sis?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:44 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 1-7-2022 11:51 PM
Iols tgk budak2 uni dan staff serta pensyarah yang sesuai berbasikal dalam kampus. Patut galakkan me ...

Dulu rasanya ada kwn aii bgtau kat uni ada company mana tah letak basikal beratus ratus...jenis utk sewa mcm tu siap ada apps lagi...hujung hujung habis kemana basikal tu...kunci lock basikal tu pun org musnahkan..apa tah Nama basikal tuh...warna kuning..skrg nih dok nampak Bangladesh or Nepal dok bw basikal tuh..mana tah diaorg ambik
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Should initiate in putraya first.
Situ ada cycle lane.
Bando lain mana ada. Kat KL pun bike lanes disjointed
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 01:22 PM | Show all posts
kalau ada laluan yg selamat utk penunggang basikal, aku sanggup hari2 naik basikal..
masalah skrg ni, nak pegi kedai seberang jalan pon ketaq oiiii... motor kereta laju gila..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.080220 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list