CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tatod

Diva AA Tetap Nak Masuk Bertanding PRU15 Walaupun Dulu Dapat 90 Undi Sahaja

  [Copy link]
Post time 1-7-2022 08:27 PM | Show all posts
dino replied at 1-7-2022 07:41 PM
pastu org tanya mengamuk die.. org ckp rumah kecik haha
die off comment haha

Melantak nasi ayam gitew, meski sorang2 sesambil show off branded handbag meski design dah outdated.
Ada juga video dia buka puasa sorang2 dengan korma & pizza pan size tu. Kesian juga sendiri tapi macam nak tunjuk havoc2 gitew.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 08:28 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 08:24 PM
Dia kalau bertemu ruas terus senyap takde bunyi. Hari tu kecam yusuf azmi, ntah apa kesudahan lepa ...

samo duo2 ekor.. si usop jemi tu pun berani dengan bangla je

puihhhhhhhhhhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:29 PM | Show all posts
iols cuba berhalusinasi membayangkan diva AA masuk parlimen bawak stick selfie.... lepastu berbalas2 carutan dan makian sebelum speaker halau heshe keluar dewan
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:35 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 08:28 PM
samo duo2 ekor.. si usop jemi tu pun berani dengan bangla je

puihhhhhhhhhhhhh

Kau jangan, nanti dia datang hangkut then spin kau kat udara baru tau. Dengan badan dia yang ketak2 tu. Dengar suara pun dah gerun. Grrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:36 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 08:35 PM
Kau jangan, nanti dia datang hangkut then spin kau kat udara baru tau. Dengan badan dia yang ketak ...

berani dengan bangla je..

puihhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:37 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 08:36 PM
berani dengan bangla je..

puihhhhhhhhhhhhh

Repot polis je kalau ada apa2 k.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:39 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 08:37 PM
Repot polis je kalau ada apa2 k.



dia tak trademark brand dia..

ada cetak rompak

dia bedal budak bangla cukup2

lepas tu hujung2.. cakap tak sampai hati sesama Islam

orang macam ni nak jadi pemimpin???


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 08:27 PM
Melantak nasi ayam gitew, meski sorang2 sesambil show off branded handbag meski design dah outdate ...

iols percaya die sakit.. nak approval org yg die still relevan berduit.. pdhl die murung n sedih

raya sorg2.. pastu berangan manjang.. kwn takde.. dgn mulut takde insuran.. dok makeup wpun muka dah patut disterika. kedit seribu haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 09:01 PM | Show all posts
dino replied at 1-7-2022 08:54 PM
iols percaya die sakit.. nak approval org yg die still relevan berduit.. pdhl die murung n sedih

...

bkn kwn takde.. BINI TAKDE...

tngk itu hari perutusan pkp dia..

tah hape2 tah.. dok buat gaya melancap..

ko dah knape???

tu zz dah single.. try la...

dapat gak zz teruna azwan ali??


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 09:01 PM
bkn kwn takde.. BINI TAKDE...

tngk itu hari perutusan pkp dia..

muka berkedut.. bygkan kura2 hahs
tu ckp family bonding penting.. mcm si lonely kutil tu.. sama la haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go Diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 09:01 PM
bkn kwn takde.. BINI TAKDE...

tngk itu hari perutusan pkp dia..

X caye lah dia teruna.. Dia kan betina..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:14 PM | Show all posts
chep replied at 1-7-2022 10:04 PM
X caye lah dia teruna.. Dia kan betina..

tf...

waaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 10:14 PM | Show all posts
you go guuurrll
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 1-7-2022 08:54 PM
iols percaya die sakit.. nak approval org yg die still relevan berduit.. pdhl die murung n sedih

...

Dengan merempan sambil tunjuk dia lah terpaling banyak duit & popular, meski dah tak relevan, orang yang follow dia pun sebab nak tengok dia melahar je.

Usia dah senja ni tak payah lah pening2 kepala diva oii, kan abg Min hulur berkepuk2.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 08:39 PM
dia tak trademark brand dia..

ada cetak rompak

Itu lah bertindak dulu sebelum fikir. Apa dia hengat semua benda boleh settle dengan belasah orang ke? Lepas tu baru fikir nak settle tepi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 12:17 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 2-7-2022 12:12 PM
Itu lah bertindak dulu sebelum fikir. Apa dia hengat semua benda boleh settle dengan belasah orang ...

perati bdk2 dia yg beriya nak lepuk bangla tu

nampak sangat amik peluang nak mendebik

mentang2 bangla tu sekor

low class la puak2 ni

tak boleh pakai


Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
SonicSiLandak replied at 2-7-2022 12:17 PM
perati bdk2 dia yg beriya nak lepuk bangla tu

nampak sangat amik peluang nak mendebik

Biasalah bila ramai berani lah tunjuk terpaling kuat. Lagi2 sebab nak upload kat medsos kan? Pejuang ummah katakan. Time sorang2 hah macam kura2 masuk dalam shell.

I tak support bangla or geng YA. Salah tetap salah, Kita ada undang2, bukan selamba kau nak lepuk orang macam barang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 12:53 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 2-7-2022 12:47 PM
Biasalah bila ramai berani lah tunjuk terpaling kuat. Lagi2 sebab nak upload kat medsos kan? Pejua ...

tak file trademark la tu..

kalau file trademark report je pihak penguasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:28 PM | Show all posts
sleepandream replied at 1-7-2022 08:29 PM
iols cuba berhalusinasi membayangkan diva AA masuk parlimen bawak stick selfie.... lepastu berbalas2 ...

kalo majlis2 rasmi dibah AA serius dan terus berubah nampak educated. dibah aa cuma persona dan watak yg dia gunakan dlm bdg hiburan. iols rasalah....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.100231 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list