CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 1546|Reply: 41

Diva AA Tetap Nak Masuk Bertanding PRU15 Walaupun Dulu Dapat 90 Undi Sahaja

  [Copy link]
Post time 1-7-2022 04:18 PM | Show all posts |Read mode
Sumber Kosmo! Online


Pelakon dan pengacara, Azwan Ali atau Diva AA berkongsi berita bahawa dia akan bertanding dalam Pilihan Raya Umum (PRU) ke-15 yang bakal berlangsung.



Perkara itu disampaikan sendiri oleh Diva AA menerusi perkongsiannya di Instagram yang memaklumkan dia akan bertanding sebagai calon bebas.





"Diva AA confirmed bertanding kerusi parlimen #PRU15 as calon Bebas," tulisnya ringkas.



Terdahulu, pada PRU 14 yang lalu, Diva AA pernah bertanding di kerusi DUN Bukit Antarabangsa dan menentang abangnya sendiri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.



Bagaimanapun, Diva AA yang ketika itu menggunakan logo Gajah hanya sekadar mendapat 90 undi sahaja. -CARI










Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 04:38 PM | Show all posts
patutla kena mendongak
bila pandang kedepan mcm biasa terus bertukar jadi pakcik2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 04:42 PM | Show all posts
ada masak2 bagi rendang free tak kalini?
kalau ada baru kaka pakat2 undi dengan @maxim demi rendang free.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 05:51 PM | Show all posts
Apa simbolik nya Gajah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 05:52 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 05:51 PM
Apa simbolik nya Gajah tu?

zakar belum dikhatankan..

seperti diperjuangkan @Maideen.


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:00 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 05:52 PM
zakar belum dikhatankan..

seperti diperjuangkan @Maideen.

Mohon diva AA jelaskan. Dengan peringatan 'kau sekolah ke tak'? Dah lah sejenis bitter je bila netz salah tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:03 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:00 PM
Mohon diva AA jelaskan. Dengan peringatan 'kau sekolah ke tak'? Dah lah sejenis bitter je bila net ...

dia ada bunyi tak pasal viral kawan baik dia mas idayu maki budak kecik tu??

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 05:51 PM
Apa simbolik nya Gajah tu?

belalai diva aa la tu

slalu ternmpk tiktok die.. ckp kondo juta2
p check kondo tu rega 600k jah.. sembang juta2.. dok jln2 naik grab.. see my level

pdhl forever alone haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 06:07 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 06:03 PM
dia ada bunyi tak pasal viral kawan baik dia mas idayu maki budak kecik tu??
...

Kalau ada mesti epol Cari dah buat thread sesiap. Sendu nya diva aa dapat 90 undi jur. Nanti ada lah tu dia melahar kat twitter, betina jahanam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:09 PM | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:07 PM
Kalau ada mesti epol Cari dah buat thread sesiap. Sendu nya diva aa dapat 90 undi jur. Nanti ada l ...

tu la.. segala dalam kain orang perempuan dia sebutnya...

member buat celaka tak nak hentam..

dok berani dengan budak mekdi je...

puihhhhhhhhhhhhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:09 PM | Show all posts
dino replied at 1-7-2022 06:07 PM
belalai diva aa la tu

slalu ternmpk tiktok die.. ckp kondo juta2

Yang katanya facing klcc view tu ke, walau hakikat nya secoet je klcc kelihatan dari sinun. Takut nya kena lahar balik.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 06:16 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 1-7-2022 04:42 PM
ada masak2 bagi rendang free tak kalini?
kalau ada baru kaka pakat2 undi dengan @maxim demi rendang  ...

bukan rendang uoollsss...
tapi gulaii... kuah jer yang banyakk... hahahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 1-7-2022 06:09 PM
Yang katanya facing klcc view tu ke, walau hakikat nya secoet je klcc kelihatan dari sinun. Takut  ...

pastu org tanya mengamuk die.. org ckp rumah kecik haha
die off comment haha

punya la nak bgtau duit byk berkepuk2… mkn hotel bagai.. dah ko hidup sorg takde tanggungan haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mojarean_X at 1-7-2022 07:55 PM

Yes!!!

  

  

  



Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 1-7-2022 07:32 PM
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang


Iols rasa dia tanding Gombak lawan jemin. Mereka pun membesar kt klang gates bawah parlimen gombak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So Dibah AA dh bg hint lah ni PRU15 anytime soon
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada can nak menang sebab dia lawan Azmin Ali . Orang gila aje kot undi Azmin
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 07:58 PM | Show all posts
bakingsoda replied at 1-7-2022 07:32 PM
tanding parlimen la dibah AA, vs mak lampir vs hans kat ampang

sekali kalau la dia menang..

perangai dia out sikit bdk2 ni panggil dia ahli parlimen gumpunk..

waaaaaaaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2022 08:24 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 1-7-2022 06:09 PM
tu la.. segala dalam kain orang perempuan dia sebutnya...

member buat celaka tak nak hentam..

Dia kalau bertemu ruas terus senyap takde bunyi. Hari tu kecam yusuf azmi, ntah apa kesudahan lepas YA tu ajak jumpa. Twitter masih private lagi ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:19 PM GMT+8 , Processed in 0.112225 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list