CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5677|Reply: 68

'Perlu Ke Saya Throwback Proses Kelahiran Anak Dengan Bekas Isteri?' - Fizo Omar

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Fizo Omar yang teruja dengan kehadiran cahaya mata sulung bersama Fazeera Nazri bagaimanapun terkilan apabila segelintir warganet membandingkan detik bersalin isterinya dengan bekas isteri, Mawar Karim.




Kredit foto: IG


Kredit foto: IG



Kredit foto: IG




Kredit video: IG




Jika dilihat menerusi ruang komen, kebanyakan warga maya mendakwa Fizo seolah-olah tidak menghargai bekas isteri ketika melahirkan anak mereka, Maryam melalui kaedah pembedahan 'Caesarean Section' (C-Section).




Kredit foto: IG




Enggan berdiam diri, Fizo tampil membalas komen berkenaan dengan menjelaskan bahawa ia merupakan pengalaman pertamanya melihat sendiri proses bersalin secara normal.




Kredit foto: FB




Malah, ada juga beberapa warganet berkongsi tangkap layar hantaran yang dibuat Fizo ketika menyambut kelahiran Maryam dahulu.




Kredit foto: FB




Dalam pada itu, turut menarik perhatian ramai adalah ucapan tahniah daripada Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.




Kredit foto: FB




Apa istimewanya Fizo sampai dapat perhatian Zahid? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah la.. aku mmg nyampah dgn mat budu ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu aku x paham nape ada org masih nak side kan dia ni..takleh ke ko diam2 je buat hal sendiri takyah la nak emo reply komen2 netizen yg negatif..lama2 org pun tak koser nak negatif dah bila ko move on je buat tak reti dgn netizen yg negatif tu..nakkkk jugak melayan..naseb laa
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm ape ape je la labuu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:41 AM | Show all posts
bukan la nak memikirkan darah dan perut yg ditebuk.... omai,...kalu aku si ros...mau kecik hati aku,,,,anak je ke yg dirisaukan....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:52 AM | Show all posts
ikut hang lah pijo...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
3 jam push..wahh terpaling meneran

Korang hadooo
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak madam boleh buat anak lagi dgn laki super kacak dan kaya tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Joysparta replied at 29-6-2022 10:41 AM
bukan la nak memikirkan darah dan perut yg ditebuk.... omai,...kalu aku si ros...mau kecik hati aku, ...

Kan...ibarat lantak la nyawa mawar tu cmne asalkn anak dia dah keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tunggu 5 tips dari mommy dengan brit accent yang wow sangatsss.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:03 AM | Show all posts
haha gigih la ko nak reply kecaman netijen....
dendiam jer lahhhh
ngeng apo
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak berbuat baik dan buat hati org senang dan gembira tu, mudah je.
Apatah lagi, ibu kepada anak kau yg 1st.
Apa salahnya time kau memuja muji menyembah bumi bini kau yg baru tu, kau selitkan sikit pasal ex wife kau?? Busuk2 pun, poen tu jgk yg beranak kan anak kau yg 1st kan? Poen tu jgk yg sara hidup kau dgn clan SSKJP ko yg cheapo like shit tu kan?? As i said, nak buat org gembira, senang je sebenarnya. Tinggal nak dgn taknak je.
But then again, who r we kidding? Mat Kelatey parashit bewok hidup, yg kuat gebang. Mana bisa dia lakukan benda2 yg elok
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:08 AM | Show all posts
maybe dia try hard sbb nak tnjuk kat mak pak mertua nyaa. dgr mcm somebody have have jgk kann.. kena la ambik ati. tnjuk kt medsod yg dia caring n syg btol kt fazeera
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:10 AM | Show all posts
Toksah sentap. Dah ko yang  mula drama kepoyoaan dulu. Dapat anak tulis jelah gumbbira. Toksah nak gebang teriak la hapa. Esk2 anak seterusnya nak teriak juga kah? Tu sbb org kata bersederhana utk segalanya. Sendiri create issue pastu sentap bila kena  lahar. Ko dah tahu netizen semua macam mana..hadaplaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:19 AM | Show all posts
tu la..susah juga klu dh kawin cerai kawin lg.. semua benda dh jd sensitif.. kdg mmg btl pn.. ada yg x dirasa ngn pasangan dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 29-6-2022 10:56 AM
3 jam push..wahh terpaling meneran

Korang hadooo

Tak pernah meneran selama itu kalau sakit menunggu bukaan ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 11:20 AM | Show all posts
tau plak sentap ko pijobodo

masa ko post kenapa ko tak guna otak ko tu
pikir duku sebelum tulis
pikir hati orang² yang pernah hadir dalam hidup ko
ni ayat pon nampak sangat budak kelas belakang
podaaahhhh

padan muka ko
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 29-6-2022 11:20 AM
Tak pernah meneran selama itu kalau sakit menunggu bukaan ye

3jam meneran tak tahu la besar rabak koyak cmne nak terpaling punya pasal kan sampai tk lojik langsung
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak throwback pastikheun kerabakhen mulut bawah bini ditunjukkheun sekali....

Setakat perjalanan takda image bibir bawah...dont waste your time...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Pinogoro pon ucap tahniahh ko abe..
Hehe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:38 AM GMT+8 , Processed in 0.083065 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list