CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: LoveSungmin

[Tempatan] Pengasas pusat rawatan Islam disyaki berkhalwat

  [Copy link]
Post time 29-6-2022 12:07 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 11:53 AM
jangan la gelakkan iols.. kebetulan je iols terjumpa artikel khalwat ni  dedua kat melaka pul ...

nk caras serambi ke



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 29-6-2022 12:07 PM
nk caras serambi ke

serambi in the making uolss
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak puas hati kenapalah ace tutup benang hot ittew...hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:26 PM | Show all posts
orang melaka memang pelik. kuat ngesek diorang ni. anak2 yang tak sah taraf melambak
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 29-6-2022 11:51 AM
tabib adam scammer. berubat tempat dia ni ribu2 ok kena standby duit. bapak meol pernah mendesak nak ...

Lepastu bapa u dah dapat jumpa perawat yang boleh sembuhkan sakit dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 12:30 PM | Show all posts
Edited by _blackbird at 29-6-2022 04:33 AM
Ladyfreecare replied at 29-6-2022 04:26 AM
Lepastu bapa u dah dapat jumpa perawat yang boleh sembuhkan sakit dia ke?

bukan bapak meol yg sakit, my mom biasa la org tua grease kat lutut dah habis. kalau gi suntik balik grease tu kat private hospital baru around 1.8 - 2k utk 6 month to 1 year. tapi biasa la degil ada easy way yg hospital procedure guaranted tetap la juga nak gi tempat bomoh temberang berselindung di sebalik perubatan selam darul sifuck
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 29-6-2022 12:21 PM
Iols tak puas hati kenapalah ace tutup benang hot ittew...hahahaha..

uols pergi masuk thread luahan kat FD.. sis hijau ada share kat sana juga..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 29-6-2022 12:30 PM
bukan bapak meol yg sakit, my mom biasa la org tua grease kat lutut dah habis. kalau gi suntik bali ...

Perawat merapu camni memang suka ambil kesempatan kat orang2 yg desperate. Kita sebagai ahli keluarga la yg kena pantau & nasihat. Yang lagi teruk, dia mengubat guna khadam, lepastu siap ada bagi 1 lagi hantu raya etc. Kat pesakit. So pesakit tu tak pulih & asyik dok kena pegi berubat dengan perawat tu la

Cuma kadang2 sedih sikit. Kita dah bagitau utk kebaikan diorang, tapi diorang lebih percayakan scammer. Sebab scammer jenis cakap lembut lembik, mulut manis

Zaman sekarang ni, macama2 cara orang nak ambil kesempatan. Kita la yg kena alert & berhati2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2022 01:25 PM | Show all posts
puccafan replied at 29-6-2022 05:14 AM
Perawat merapu camni memang suka ambil kesempatan kat orang2 yg desperate. Kita sebagai ahli kelua ...

kalau sejenis boleh terima nasihat tu ok jek mmg idok ler kena kencing sana sini. bapak meol tu sejenis tak boleh terima teguran apatah lagi nasihat. sejenis mcm "ko anak ko apa tau, aku bapak ko tak yah pandai2 ajar aku, aku makan garam lebih byk dari ko" gitu lahhh. so org pon malas nak advice or tegur, kalau nasihat nnt sampai melenting mcm org gila, suka2 nak guna kuasa veto bapak label anak derhaka gitu. so lantak biar kena tipu sendiri baru tersedar dari lamuman ahhgittewww...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:37 PM | Show all posts
hotmak: tak kenal sapa tabib ni, mmg famous ke, betul kot dah menikah tapi tak settle lg kat sinitapi kan iols nak tergelak, dua benang tt pasal khalwat



kan mak..baru nak ckp..tt ni attracted dgn kes2 khalwat ke guane..melakau je plak tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 29-6-2022 01:25 PM
kalau sejenis boleh terima nasihat tu ok jek mmg idok ler kena kencing sana sini. bapak meol tu se ...

Bertabah la sis. Walopon kadang2 mulut macam laju nak cakap "see...told u"
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perubatan cara jarak jauh? Gunakan Zoom ke bila berubat ke camna?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomen 3rd wolrd saja gigih dok jaga hal peribadi rakyat yg dah besar panjang
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa meols komen #1, awat tak keluar???
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 29-6-2022 12:21 PM
Iols tak puas hati kenapalah ace tutup benang hot ittew...hahahaha..

heols kan baik dengan okg itu..
selalu lepak bersama katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 12:38 PM
uols pergi masuk thread luahan kat FD.. sis hijau ada share kat sana juga..

Fd tu gapo? Meols ni tecik lagi, xpandai bahasa porem nehh

Lg satu rasa meols tempek komen no 1, awat kena delete?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-6-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-6-2022 01:37 PM
kan mak..baru nak ckp..tt ni attracted dgn kes2 khalwat ke guane..melakau je plak tu

amboi kaka kebetulan je la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-6-2022 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 29-6-2022 02:08 PM
Fd tu gapo? Meols ni tecik lagi, xpandai bahasa porem nehh

Lg satu rasa meols tempek komen no  ...

family discussion uols.. atau dalam bm, perbincangan keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 29-6-2022 04:06 PM
Rasa meols komen #1, awat tak keluar???

Chuols Komen tp xtekan enter


Mana maunyehhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 29-6-2022 04:22 PM
amboi kaka  kebetulan je la..

Hehehe sJe usik


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.085938 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list